Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bir oda var içeride bir ampul ve bu ampulün düğmesi dışarıda odada pencerede yok yani dışaırıdan içeri görünmüyor.

Ancak dışarıdada yana yana üç düğme var ve bu düğmelerden hangisinin ampula ait olduğunu bilmiyoruz.

düğmelere basıp sadece bir defa içeri girip ampulün yanıp yanmadığını kontrol edebiliriz.

İçeri girip çıktıktan sonra hangi düğmenin ampula ait olduğunu nasıl buluruz?

Gönderi tarihi:

İlk önce iki düğmeye basarım eğer yanmadıysa diğer düğme demektir,eğer yandıysa kapıyı açık bırakıp ikisinden birini kapatır bakarım :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
bir oda var içeride bir ampul ve bu ampulün düğmesi dışarıda odada pencerede yok yani dışaırıdan içeri görünmüyor.

Ancak dışarıdada yana yana üç düğme var ve bu düğmelerden hangisinin ampula ait olduğunu bilmiyoruz.

düğmelere basıp sadece bir defa içeri girip ampulün yanıp yanmadığını kontrol edebiliriz.

İçeri girip çıktıktan sonra hangi düğmenin ampula ait olduğunu nasıl buluruz?

cevabı bılıom ama buda farklı olsun

uzun bı sopa ile bı yandan düğmeye basar bıyandan odadan içeri bakarım :D

Gönderi tarihi:

Ben de alternatif bi cevap üreteyim o zaman: :devil:

Sedoooş derim,sedoş gelir.O dadaki ampulu çıkartır sedoş'a parmağını duya sokmasını söylerim.Sedoş sorarsa ''Amaaan,bişi olmayacak korkma'' derim.Sonra dışarıya çıkar anahtarları tek tek denerim.Hangisinde keskin bir çığlık gelirse o Sedoş'tur,aman ampulu yakan anahtardır..:w00t::D

Gönderi tarihi:
Ben de alternatif bi cevap üreteyim o zaman: :devil:

Sedoooş derim,sedoş gelir.O dadaki ampulu çıkartır sedoş'a parmağını duya sokmasını söylerim.Sedoş sorarsa ''Amaaan,bişi olmayacak korkma'' derim.Sonra dışarıya çıkar anahtarları tek tek denerim.Hangisinde keskin bir çığlık gelirse o Sedoş'tur,aman ampulu yakan anahtardır.. :w00t::D

:Dıkıncı çığlıkta taurusdur,pardon ıkıncı düğme

Gönderi tarihi:

:Dıkıncı çığlıkta taurusdur,pardon ıkıncı düğme

Palee,bak bakalım hangi anahtarı açmışız,ses geldi..:w00t::D

Gönderi tarihi:

Palee,bak bakalım hangi anahtarı açmışız,ses geldi.. :w00t::D

süper bı cevap,ben susarım hörmetlerrrrr. :D

Gönderi tarihi:

süper bı cevap,ben susarım hörmetlerrrrr. :D

:blink: İnanamıyorum,Sedoş'u susturdum..:w00t::D

Gönderi tarihi:

Bu bir iki defa soruldu Pale'cim..:(

Kusura bakma taurus'cum valla o kadar çok soru sorulmuşki hangisinin sorulup sorulmadığını kontrol edecek kadar vaktim olmuyor beni mazur görün zaten bunu yeğenim sormuştu bana bende paylaşmak istedim.

Gönderi tarihi:

Tık..(Diğer düğmenin açılma sesi.. :devil: ) :w00t:

Ne güzel eğlendiniz

demek soru boşa gitmedi bu soruya farklı yollardan nasıl cevap verilebileceğini de gösterdiniz.

tebrikler ikinizede

muhabbetiniz bol olsun

Gönderi tarihi:

Ne güzel eğlendiniz

demek soru boşa gitmedi bu soruya farklı yollardan nasıl cevap verilebileceğini de gösterdiniz.

tebrikler ikinizede

muhabbetiniz bol olsun

Sedoşum ve tauruscuğum di mi? Onlar zaten eğlenmek için fırsat kovalıyorlar ben geciktim biraz yoksa ben de dalacaktım muhabbete ama :w00t: olmadı... geç kaldım yaaawwwww... Sedoşum keyfin hep böyle bol olsun... Seni seviyorum ben... Biliyon di mi gıııı?

Gönderi tarihi:

taurus ta senı beklıodu diğer düğmeyı açmak için :D

aslında ne yalan söylim şimdi bulaşırım bunlara taurus beni de çarpar falan dedim o yuzden uzak durdum ben bu muhabbetten :):w00t: anladın mı şekerim :) neyse ben ucuz yırttım... sen de şu saçlarına bi şekil ver artık canımm... çok fena görünüyorlar

hayat_kurtaran_005_150.gif

HAHAHAHAHAHAHAAAAHHHHHHHAAAAA :w00t: :w00t: :w00t::devil:

Gönderi tarihi:

Paleee;yetiş..Kapadım ikisini de odaya,odanın tabanı su içinde,bi yere saldığım soyuk kabloya elektrik vermeye kaldı iş.. :w00t::devil:

Gönderi tarihi:

Paleee;yetiş..Kapadım ikisini de odaya,odanın tabanı su içinde,bi yere saldığım soyuk kabloya elektrik vermeye kaldı iş.. :w00t::devil:

ayy sedoş ayağını kaldır yerden aman zaten her tarafından dumanlar çıkıyor burdan cıkmamız lazım... A planını uygulayalım mı?

Ahh taurus ahh, fırsatları hiç kaçırmıyorsun... Ne istedin sedoş ve benim gibi ağzı var dili yoklardan... Ne yaptık biz sana... Ayy çileli başımmmm :unsure::wacko::blink::crying:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.