Φ pale Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 bir oda var içeride bir ampul ve bu ampulün düğmesi dışarıda odada pencerede yok yani dışaırıdan içeri görünmüyor. Ancak dışarıdada yana yana üç düğme var ve bu düğmelerden hangisinin ampula ait olduğunu bilmiyoruz. düğmelere basıp sadece bir defa içeri girip ampulün yanıp yanmadığını kontrol edebiliriz. İçeri girip çıktıktan sonra hangi düğmenin ampula ait olduğunu nasıl buluruz? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Bu bir iki defa soruldu Pale'cim.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 İlk önce iki düğmeye basarım eğer yanmadıysa diğer düğme demektir,eğer yandıysa kapıyı açık bırakıp ikisinden birini kapatır bakarım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 bir oda var içeride bir ampul ve bu ampulün düğmesi dışarıda odada pencerede yok yani dışaırıdan içeri görünmüyor. Ancak dışarıdada yana yana üç düğme var ve bu düğmelerden hangisinin ampula ait olduğunu bilmiyoruz. düğmelere basıp sadece bir defa içeri girip ampulün yanıp yanmadığını kontrol edebiliriz. İçeri girip çıktıktan sonra hangi düğmenin ampula ait olduğunu nasıl buluruz? cevabı bılıom ama buda farklı olsun uzun bı sopa ile bı yandan düğmeye basar bıyandan odadan içeri bakarım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Ben de alternatif bi cevap üreteyim o zaman: Sedoooş derim,sedoş gelir.O dadaki ampulu çıkartır sedoş'a parmağını duya sokmasını söylerim.Sedoş sorarsa ''Amaaan,bişi olmayacak korkma'' derim.Sonra dışarıya çıkar anahtarları tek tek denerim.Hangisinde keskin bir çığlık gelirse o Sedoş'tur,aman ampulu yakan anahtardır.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Ben de alternatif bi cevap üreteyim o zaman: Sedoooş derim,sedoş gelir.O dadaki ampulu çıkartır sedoş'a parmağını duya sokmasını söylerim.Sedoş sorarsa ''Amaaan,bişi olmayacak korkma'' derim.Sonra dışarıya çıkar anahtarları tek tek denerim.Hangisinde keskin bir çığlık gelirse o Sedoş'tur,aman ampulu yakan anahtardır.. ıkıncı çığlıkta taurusdur,pardon ıkıncı düğme Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 ıkıncı çığlıkta taurusdur,pardon ıkıncı düğme Palee,bak bakalım hangi anahtarı açmışız,ses geldi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Palee,bak bakalım hangi anahtarı açmışız,ses geldi.. süper bı cevap,ben susarım hörmetlerrrrr. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 süper bı cevap,ben susarım hörmetlerrrrr. İnanamıyorum,Sedoş'u susturdum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 diğer düğmeyı de bulma diye susmuştum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Tık..(Diğer düğmenin açılma sesi.. ) Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Bu bir iki defa soruldu Pale'cim.. Kusura bakma taurus'cum valla o kadar çok soru sorulmuşki hangisinin sorulup sorulmadığını kontrol edecek kadar vaktim olmuyor beni mazur görün zaten bunu yeğenim sormuştu bana bende paylaşmak istedim. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Tık..(Diğer düğmenin açılma sesi.. ) Ne güzel eğlendiniz demek soru boşa gitmedi bu soruya farklı yollardan nasıl cevap verilebileceğini de gösterdiniz. tebrikler ikinizede muhabbetiniz bol olsun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Ne güzel eğlendiniz demek soru boşa gitmedi bu soruya farklı yollardan nasıl cevap verilebileceğini de gösterdiniz. tebrikler ikinizede muhabbetiniz bol olsun Sedoşum ve tauruscuğum di mi? Onlar zaten eğlenmek için fırsat kovalıyorlar ben geciktim biraz yoksa ben de dalacaktım muhabbete ama olmadı... geç kaldım yaaawwwww... Sedoşum keyfin hep böyle bol olsun... Seni seviyorum ben... Biliyon di mi gıııı? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 taurus ta senı beklıodu diğer düğmeyı açmak için Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 taurus ta senı beklıodu diğer düğmeyı açmak için aslında ne yalan söylim şimdi bulaşırım bunlara taurus beni de çarpar falan dedim o yuzden uzak durdum ben bu muhabbetten anladın mı şekerim neyse ben ucuz yırttım... sen de şu saçlarına bi şekil ver artık canımm... çok fena görünüyorlar HAHAHAHAHAHAHAAAAHHHHHHHAAAAA :w00t: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Paleee;yetiş..Kapadım ikisini de odaya,odanın tabanı su içinde,bi yere saldığım soyuk kabloya elektrik vermeye kaldı iş.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Paleee;yetiş..Kapadım ikisini de odaya,odanın tabanı su içinde,bi yere saldığım soyuk kabloya elektrik vermeye kaldı iş.. ayy sedoş ayağını kaldır yerden aman zaten her tarafından dumanlar çıkıyor burdan cıkmamız lazım... A planını uygulayalım mı? Ahh taurus ahh, fırsatları hiç kaçırmıyorsun... Ne istedin sedoş ve benim gibi ağzı var dili yoklardan... Ne yaptık biz sana... Ayy çileli başımmmm Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hadeee sedoşla çiçeğim ölecek mi nayıııııııııııııııııııııır Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 hayır yumoş senın s açlar daha uzun sen ölecen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.