Φ pale Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 bir kadın için en tehlikeli yaş hangi yaştır? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 30 lu yaşlar sanırım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Ayyaş olabilir mesela.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 yaş banyodur bıyerini kırar alimallahhh Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 bir kadın için en tehlikeli yaş hangi yaştır? gözyaşı mı? Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 gözyaşı mı? gloria, Senin bilmediğin bişi yok mu? tebrikler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 gloria, Senin bilmediğin bişi yok mu? tebrikler var olmaz mı? mesela dini konulardan pek çakozlamam... Fizikle ilgili konulardan da... Bunun gibi daha var bi iki bişi daha ama onları da öğenmekle uğraşıyoruz işteeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 var olmaz mı? mesela dini konulardan pek çakozlamam... Fizikle ilgili konulardan da... Bunun gibi daha var bi iki bişi daha ama onları da öğenmekle uğraşıyoruz işteeee Dini konularda mübareğe başvurabilirsin..Fizik konularıyla Mosyna iligleniyor.O kalan 1-2 bişi'yi de öğen artık.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Dini konularda mübareğe başvurabilirsin..Fizik konularıyla Mosyna iligleniyor.O kalan 1-2 bişi'yi de öğen artık.. Eyvallahhhh Tauruscumm, önerini dikkate alcam... Dini konular neyse ama fizikle ilgili mevzulardan serçe tırnağımın ucu kadar bile anlamıyorum vallaaaa.. Ne Mosyna ne de bi başkası bana yardımcı olabilir, ben o konulardan elimi ayağımı çektim. Ayrı takılıyoruz biz fizikle Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Eyvallahhhh Tauruscumm, önerini dikkate alcam... Dini konular neyse ama fizikle ilgili mevzulardan serçe tırnağımın ucu kadar bile anlamıyorum vallaaaa.. Ne Mosyna ne de bi başkası bana yardımcı olabilir, ben o konulardan elimi ayağımı çektim. Ayrı takılıyoruz biz fizikle ama öle deme be gloria günlük hayattta yaptığın herşey ama herşey fizikle ilgili bu kadar (istesen de )uzak olamazsın fiziğe Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ama öle deme be gloria günlük hayattta yaptığın herşey ama herşey fizikle ilgili bu kadar (istesen de )uzak olamazsın fiziğe valla yaaaaa uzağım ben hiç bir ilişkim yok kendisiyle... Paparazziler bile yakalayamaz Fizikle beni yanyana bizi yani Arkadaşız sadece bile diyemem O kadar yanii... O kadarrrrr uzağız birbirimize ayyyy offf fizik demeyin bana yaw. Aklıma cadı fizik hocası HAFİZE geliyo ıyyyyyy Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 valla yaaaaa uzağım ben hiç bir ilişkim yok kendisiyle... Paparazziler bile yakalayamaz Fizikle beni yanyana bizi yani Arkadaşız sadece bile diyemem O kadar yanii... O kadarrrrr uzağız birbirimize ayyyy offf fizik demeyin bana yaw. Aklıma cadı fizik hocası HAFİZE geliyo ıyyyyyy peki bakalım.. ama benimde fizik öğretmenim lisede iken araba alıp satıyodu(galerici idi) ben yine de dershane öğretmenimden dolayı fiziği seçtim.. ben anlatsaydım fiziği size sınıfta emin ol ki çok severdin fiziği... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 yooo glorianın fiziği iyi ben bi bozukluk görmedim Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 yooo glorianın fiziği iyi ben bi bozukluk görmedim koptummmmmmmmmmmmmmmmmmm :w00t: :w00t: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.