Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 hadi hadi hayalet.. kısı kandırıyon bari bizi kandırma :D Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 sen estikçeyle bana özelden kestiin kedileri annatmadın mı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 kıs mannak ne olesi yaw aaaaaaaaaaaa saçmalama şimdi ciddi alcaklar mannak gıcık seni sanmalarına gerek yok ölesin....aaa bunda kötü ney var neden saklıyorsun bunu.... hadi hadi hayalet.. kısı kandırıyon bari bizi kandırma :D bak şamarım da anladı.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 o kimseye benzemez yavv.. kimsede ona benzemez.. o kürsüsündeki 2 böceğin arasındaki çiçek..o bitane Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 hadi hadi hayalet.. kısı kandırıyon bari bizi kandırma sen estikçeyle bana özelden kestiin kedileri annatmadın mı sanmalarına gerek yok ölesin....aaa bunda kötü ney var neden saklıyorsun bunu.... bak şamarım da anladı.... nan varya şimdiye kadar kedi kesmedim ama şimdi sizi kesebilirim Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 bak bak bak satan a bak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 o kimseye benzemez yavv.. kimsede ona benzemez.. o kürsüsündeki 2 böceğin arasındaki çiçek..o bitane ben üstüme alındım ama.... teşekkür ederim şamarım yaa.... nan varya şimdiye kadar kedi kesmedim ama şimdi sizi kesebilirim hıhı....öyledir.... sen kesersin bizi de yarın bir gün senden beklenir... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 ben üstüme alındım ama.... teşekkür ederim şamarım yaa.... üstüne alın die söledik yavv Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 üstüne alın die söledik yavv merak etme alındım üstüme.... sen yazarsın da ben alınmaz mıyım....kötü bişiy yazmıcağını bildiğim için... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 bak bak bak satan a bak ben üstüme alındım ama.... teşekkür ederim şamarım yaa.... hıhı....öyledir.... sen kesersin bizi de yarın bir gün senden beklenir... det gidin nan siz adamı katil yaparsınız Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 aslında yapmaya gerek yok ama... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 nan bakın tmm kurbanlarımın arasına bi yenisini daha katmamı istemiyorsan susarsınız Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 nan bakın tmm kurbanlarımın arasına bi yenisini daha katmamı istemiyorsan susarsınız nihahaa.... diyorsun yane..... ama ben hastayım banane.... çekiceksin artık.... bu arada burayı katlettik uyarı almadan bence kürsüme gelin bu konuyu da orda konuşalım... ve şu yukardakii... ısrar ediyorum.. marlyn manson... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 nan bari bana dani filth de bari daha ii be o marlyn den o herif rüyalarıma girer be benim dinlemem onun için Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 oooo bakıyorumda ben yokken kanka seninle uğraşmışlar Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 hepsi grubundaki Eren olurdu Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Ayşecik olurdu Herhalde O Kdar Tatlı ve Sevimliki Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 hmmm bi düşüniyimm tamam buldum belçim erdoğan Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 hmmm bi düşüniyimm tamam buldum belçim erdoğan Yok ben beğenmedim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Yok ben beğenmedim müjde ar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.