Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl Orhan Pamuk... asla istemem keşke seçiminiz bu olmamış olsaydı sizede Elif Şafak mı desek?
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl zuhal olcay mı desem?...ama benim sarmaşığım ondan daha güzel ve daha sıcak
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl valla kulağıma hoş geln herşeyi dinliyorum kanka ya pop alaturka rock türkü fark etmiyoo
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl metalsssssssss bak bu üstteki line gir bak en büyük temsilcisini görürsün ama sakın yanlış anlama konuyu okuduktan sonra beni
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl baktım kankam ya niye yanlış anlayımki senin zevkinede onlar hitap ediyoo
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl yok yaf sonra bi saat dert anlatiom ben satan deilim die hep ole sanıyolar
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl yok yaf sonra bi saat dert anlatiom ben satan deilim die hep ole sanıyolar sanıyorlar mı...saklamasana öle olduğunu... marlyn manson.....
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl kıs mannak ne olesi yaw aaaaaaaaaaaa saçmalama şimdi ciddi alcaklar mannak gıcık seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.