Φ mosyna Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 KAT MİM UTAN VAR SERA TİN Yukarıdaki altı sözcüğü ikişerli üç gruba ayırın. Her gruptaki harfleri birer kez kullanarak üç sözcük üretin. Örnek :Soru AV, AR, BOR, ER, FANİ, HAKİ sözcükleri için sorulsaydı, cevap AFERİN (ER, FANİ), BRAVO (AV, BOR) ve HARİKA (AR, HAKİ) olacaktı. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 KAT MİM UTAN VAR SERA TİN Yukarıdaki altı sözcüğü ikişerli üç gruba ayırın. Her gruptaki harfleri birer kez kullanarak üç sözcük üretin. Örnek :Soru AV, AR, BOR, ER, FANİ, HAKİ sözcükleri için sorulsaydı, cevap AFERİN (ER, FANİ), BRAVO (AV, BOR) ve HARİKA (AR, HAKİ) olacaktı. MERASİM TANTUNİ KRAVAT Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 MERASİM TANTUNİ KRAVAT hoşgeldinnn. ve bol terlik :w00t: Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 hoşgeldinnn. ve bol terlik :w00t: hoşbuldummm valla ve bolll keşke Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 MERASİM TANTUNİ KRAVAT Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 ya alemsin taurus haaaa... Güldürdün beni valla... Çok güldüm... bak hala gülüyorum :w00t: ayy tutamıyorum kendimi yaaaaa biri durdursun beni hırrrkkkk YA ELLERİNE SAĞLIK BENİM CANIM ARKADAŞIMMMMMMMM ayy hala gülüyorum yaaaaaaaaa Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 cevabi vermisler bile Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.