Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Resim kaldırılmıştır...

Gönderi tarihi:

Bence yaratici bir resim olmus!!!

Amerikalının sonu da yaratıcı olmuş dimi...!

:D

Gönderi tarihi:

Haberin gerçekliğine pek inanmadım ama resim hiç hoş olmamış -_- Biz kimsenin inancını zedeliyecek bir harekette bulunmadığımız halde neden hala üzerimize gelmekte ısrarlıdırlar anlayabilmiş değilim... -_-<_<

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bu resmi yapan amerikalı filan değildir onu acil bildireyim.

Bunu kesin, yapsa, yapsa bir müslüman yapmıştır.

Amacıda bu resmi yapan amerikalı felç olmuş demektir kesinlikle.

Bunu yapan müslüm bence ayıp etmiş ama zeten böyle bir resimin yapılmasıda çok saçma.

Zemin F1 için bu uygun değil çünkü.

Burayı zaman zaman su basıyor arkadaşlar, burası doğal afetlere maruz kalarak bazen yerle bir oluyor.

Saygılarımla.

Gönderi tarihi:

bu da bir kendini tatmin yöntemidir kanımca. Utopik bir resim. Müslümanlardan ve bizlerin değerlerinden nasıl nefret duyduklarını ve neler hayal ettiklerinin resmidir. Ancak hayaller kursakta kalır bazen...

Gönderi tarihi:

Bu resmin güzel olup olmadığını veya kimler tarafından yapıldığını tartışmıyorum ve insanların kutsal saydığı değerlerle de alay edilmesini onaylamıyorum .Ancak bana asıl komik gelen konu başlığı "Bunu yapan Amerikalının elleri felç olmuş" bu mantıkla bakıldığında bunu buraya taşıyıp herkese ulaştırana da bir şeyler olmuş olması gerekiyor.Natalia sende birşeyler var mı?

Gönderi tarihi:

Bunu yapan amerikalının elleri felç olmuşmuş...

Yok böyle mantık..

Kaldı ki bunları kimisi sanatıyla, kimisi düşüncesiyle yapıyor bu işin müslüman'ı Iristiyanı yok..

Herkes kendinden olmayan bir dini çoğu kere aşağı görüyor ve onu karalıyabiliyor...

Mesela Salman Rüşdhü yazısıyla...

Teslime Nesrin düşünceleri ile...

Türkiye'de Turhan Dursun yorumlarıyla...

Ve daha binlercesi...

Nedence kimsenin elleri, ayakları, beyinleri ve bilmem nereleri felç olmuyor..

Ama şurası bir gerçek...

Birileri tarafından ölüm fetvahsı çıkartıp pekala allah adına cinayet işlenebiliyor.

İşin en acı tarafı burada bence...

Kimse işin bu tarafını görmüyor nedense... :)

Gönderi tarihi:
Bu resmin güzel olup olmadığını veya kimler tarafından yapıldığını tartışmıyorum ve insanların kutsal saydığı değerlerle de alay edilmesini onaylamıyorum .Ancak bana asıl komik gelen konu başlığı "Bunu yapan Amerikalının elleri felç olmuş" bu mantıkla bakıldığında bunu buraya taşıyıp herkese ulaştırana da bir şeyler olmuş olması gerekiyor.Natalia sende birşeyler var mı?

Arkadaşım dikkatini çekerim burası ilginç- komik resimler bölümü.. Dini konular değil..

İlgimi çekti koydum.. İsteyen istediğini koyuyor..İstediği başlıkta !

Bu arada bana da birşey olmadı.. Ne olması gerekiyor ki ??

Gönderi tarihi:
Bence yaratici bir resim olmus!!!

senin gibi birisi yapmıştır o zaman bu resmi... :D

ister müslüman yapsın ister gayrimüslim yapsın yapanın psikolojisinin yerinde olduğuna inanmıyorum... -_-

Gönderi tarihi:
Arkadaşım dikkatini çekerim burası ilginç- komik resimler bölümü.. Dini konular değil..

İlgimi çekti koydum.. İsteyen istediğini koyuyor..İstediği başlıkta !

Bu arada bana da birşey olmadı.. Ne olması gerekiyor ki ??

Arkadaşım tepkini yanlış kişiye yöneltiyorsun.Komik resim dediğin kabe üzerinde oynanarak yapılmış bir resim ve bu konu üzerinde dini yorumlar getirende ben değilim sadece başlık komik geldi bunun üzerine yorum yaptım.Niye bu başlığı açtın vs. gibi eleştiriler de bulunmadım.Bu kadar alınganlık niye anlamadım sana göre resim komik bana göre de başlık.Böyle bir konu açarken yorum istemiyorum sadece bakın deseydin bizde öyle yapardık.Ve espiriyi anlamayıp ne olması gerekiyordu diye sorduğuna göre daha fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım

Gönderi tarihi:
Resim...

Bakıp düşünmek gerek önce kim yaptı neden yaptı diye...

Düşüncemi belirtmeden önce konuyu açan arkadaşımıza yüklenmenizi doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Herkes istediğini istediği şekilde yazma hakkına sahiptir buna ancak yönetim karışır bizler hakaretvari yorumlar yapma hakkına sahip değiliz. Resime sanatsal yönden bakan arkadaşlara da şaştım açıkçası. Kim yaptıysa neden yaptıysa belli ki bi amaca ulaşmak için çabalamış. Müslüman biri yaptıysa dinini ayaklar altına alarak Amerikalıların hepsini zan altında bırakacak bir günaha girişmiş, Bunu yapan gerçekten bi Amerikalı vatandaşsa o da İslamı kötülemek için yapmıştır bu resmi. Resme sanatsal değilde amaçsal bakarsak herkesin yararına olacaktır.

Birbirinize hakaretvari konuşmak yerine bu resmi yapanlara prim vermeyin derim...

Bilmem doğru...

Bilmem yanlış düşünüorum...

:clover: evet ....resmi yapan sayenizde amacına ulaşıcaktır...bence yapmayın...biraz gülün yapana...biraz üzülün yapılana...ama bu kadar abartıp iki taraflı kalp kırmayın... :)

Gönderi tarihi:
Degisik bir bakis acisi aslinda hakli olabilirsin bu seye benziyor batili bilim adamlari uydurup sonra onlara muslumanlari ovduklerine dair yazilar yazmaya..

Topic sahibi resmin kaynagini bulsun derim....

Evrensel kesinlikle haklisin!!!!

Bu arkadas bile bunu kanitlayamaz cunku nette bir tur attim ve nerdeyse butun forumlarda bu resim var ama hic birinin altinda isim yok!!

Bunu yapaan macina fazlasiyla ulasmis....

Herkez oltaya gelmis...

Yetmez dedim yabanci sitelerde aradim...

Butun arama sekillerini yazdim

ama sonuc sifir....

Bu buyuk bir insanlik ayibi

Bu yaratici musluman beyin sirf dinininin degerini arttirmak icin

edilen butun hareketleri aslinda kendi uzerine almistir...

Haklısın çok değerli dostum, bunun kaynağı bulunamaz.

Çünkü bu resimleri yapanlar, bu yaptıklarının etik dışı olduğunu bildikleri için kendilerini saklarlar.

Bu tür resimleri yapanların amacı insanları hurafelere, mucizelere körü körüne inandırarak allah katında sevap kazanmaktır.

Zaten Allah bile körü körüne inanmamızı istemiyormu? Ayetlerden açıkça belli değilmi?

Hal böyle olunca, yaptıklarınıda allah katında etik sayıyorlar.

Nede olsa dünya fani, ruhlar alemi gerçek onlar için.

Bu yüzden de ruhlar aleminin etikleri daha önemli.

Bunların imalatçıları var.

Gavur dedikleri insanların icadı bilgisayarlarda, islam adına mucizeler üretmekle meşguller. Eee nede olsa allah için yapılan herşey mübah.

Bu resim tek değil, havada duran taşlar, namaz kılan ağaçlar, üstünde allah yazan balıklar, vs. üretip, türetip yayıyorlar.

Bazı saflar da bunlara malesef inanıyorlar.

En derin Sevgilerimle. :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:
Arkadaşım tepkini yanlış kişiye yöneltiyorsun.Komik resim dediğin kabe üzerinde oynanarak yapılmış bir resim ve bu konu üzerinde dini yorumlar getirende ben değilim sadece başlık komik geldi bunun üzerine yorum yaptım.Niye bu başlığı açtın vs. gibi eleştiriler de bulunmadım.Bu kadar alınganlık niye anlamadım sana göre resim komik bana göre de başlık.Böyle bir konu açarken yorum istemiyorum sadece bakın deseydin bizde öyle yapardık.Ve espiriyi anlamayıp ne olması gerekiyordu diye sorduğuna göre daha fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım

Siz tepkinizi bana yönelttiniz ama..

Yorum yapmayın bakın sadece deseydim dediğin gibi resmin altına eklerdim bu sözü

Sen beni tanımıyorsun ben de seni.. Espirini anlayamamam doğal değil mi ? Ki pek espiri gibi de gelmemişti bana.. Neyse

Gönderi tarihi:

en güzel fıkrı öne sürmüşsün bravo gelincik,mantıklı ve tarafsız :clover:

Gönderi tarihi:
Siz tepkinizi bana yönelttiniz ama..

Yorum yapmayın bakın sadece deseydim dediğin gibi resmin altına eklerdim bu sözü

Sen beni tanımıyorsun ben de seni.. Espirini anlayamamam doğal değil mi ? Ki pek espiri gibi de gelmemişti bana.. Neyse

Ben size tepkimi yöneltmedim sadece başlığı açan siz olduğunuz için size bir şey oldumu diye sordum.Üstelik arkadaşım espiriden anlamak için illa birini tanımak gerekmez espiriden anlamak zeka düzeyi ile yakından alakalıdır.

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.