Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ben gururlandım..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

haklısın arkadaşım insan kendi marşını okuyamayan belediye başkanlarını görünce böyle

haberlerle gurur duyuyor. hele hele marşı okumadan önce herkesi ayağa kaldırması. benim bir

kızım var ilkokul ikiye gidiyor malum sende bilirsin haftanın son günü istiklal marşımız okunur

kızımı almaya gidiyorum okula ve maalesef istiklal marşı okunurken diğer veliler laga luga yapıyor

bazıları ben saygı duruşunda dururken sanki bir mahlukata bakarcasına bana bakıyorlar. işte bütün

bunları gördükten sonra böyle bir olayla gururlanmamak elde değil.

saygılar

:clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Sayın Evrensel;

Tavrını beğenmedim,bana karşı bu tavırla yaklaşmazsan memnun olurum..

Saygılar..

Benim tavrım sizin şahsınıza değil.

Tam aksine sizin yazdıklarınız hiç dikkatimi çekmedi, bu konu hakkında siz ne düşünürsünüz onu bile bilmeden yazdım.

Ben toptancıyım parakende işlerim olmaz.

Saygı ve sevgilerimle.

Gönderi tarihi:

Tatmin olmayın o halde,böyle bir davetim olduğunu hatırlamıyorum..

sizden böyle bir davet bekleyen olmadı ki sayın taurusmutis, siz tatmin olabilirsiniz biz olmadık bunuda size mi soracağız. :D

Gönderi tarihi:

sizden böyle bir davet bekleyen olmadı ki sayın taurusmutis, siz tatmin olabilirsiniz biz olmadık bunuda size mi soracağız. :D

Elbette sormayacaksınız,ama bizim gururlanmamıza da karışmayacaksınız..

Gönderi tarihi:

çok güzel bi paylaşım ...teşekkürler dostum.. :)

Çok teşekkürler taurusmustis. Seni seviyorum... :)

:clover:

Gönderi tarihi:
haklısın arkadaşım insan kendi marşını okuyamayan belediye başkanlarını görünce böyle

haberlerle gurur duyuyor. hele hele marşı okumadan önce herkesi ayağa kaldırması. benim bir

kızım var ilkokul ikiye gidiyor malum sende bilirsin haftanın son günü istiklal marşımız okunur

kızımı almaya gidiyorum okula ve maalesef istiklal marşı okunurken diğer veliler laga luga yapıyor

bazıları ben saygı duruşunda dururken sanki bir mahlukata bakarcasına bana bakıyorlar. işte bütün

bunları gördükten sonra böyle bir olayla gururlanmamak elde değil.

saygılar

:clover:

Gönderi tarihi:

arkadaşlar anlamakta zorlanıyorum,bu neyin tepkisi allah aşkına..napalım paronayaklaşalım mı..arkadaşımız burda hissiyatını paylaşmış,bunun neresini kötü buldunuzda eleştiriyorsunuz.. ''öküz altında buzağı aramak''diye bir söz var durum biraz ona benzemiş..

paylaşımın için teşekkürler taurus..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.