Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 haklısın arkadaşım insan kendi marşını okuyamayan belediye başkanlarını görünce böyle haberlerle gurur duyuyor. hele hele marşı okumadan önce herkesi ayağa kaldırması. benim bir kızım var ilkokul ikiye gidiyor malum sende bilirsin haftanın son günü istiklal marşımız okunur kızımı almaya gidiyorum okula ve maalesef istiklal marşı okunurken diğer veliler laga luga yapıyor bazıları ben saygı duruşunda dururken sanki bir mahlukata bakarcasına bana bakıyorlar. işte bütün bunları gördükten sonra böyle bir olayla gururlanmamak elde değil. saygılar Alıntı
Φ Evrensel Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Sayın Evrensel; Tavrını beğenmedim,bana karşı bu tavırla yaklaşmazsan memnun olurum.. Saygılar.. Benim tavrım sizin şahsınıza değil. Tam aksine sizin yazdıklarınız hiç dikkatimi çekmedi, bu konu hakkında siz ne düşünürsünüz onu bile bilmeden yazdım. Ben toptancıyım parakende işlerim olmaz. Saygı ve sevgilerimle. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Tatmin olmayın o halde,böyle bir davetim olduğunu hatırlamıyorum.. sizden böyle bir davet bekleyen olmadı ki sayın taurusmutis, siz tatmin olabilirsiniz biz olmadık bunuda size mi soracağız. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 sizden böyle bir davet bekleyen olmadı ki sayın taurusmutis, siz tatmin olabilirsiniz biz olmadık bunuda size mi soracağız. Elbette sormayacaksınız,ama bizim gururlanmamıza da karışmayacaksınız.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 çok güzel bi paylaşım ...teşekkürler dostum.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Çok teşekkürler taurusmustis. Seni seviyorum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 çok güzel bi paylaşım ...teşekkürler dostum.. Çok teşekkürler taurusmustis. Seni seviyorum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 haklısın arkadaşım insan kendi marşını okuyamayan belediye başkanlarını görünce böyle haberlerle gurur duyuyor. hele hele marşı okumadan önce herkesi ayağa kaldırması. benim bir kızım var ilkokul ikiye gidiyor malum sende bilirsin haftanın son günü istiklal marşımız okunur kızımı almaya gidiyorum okula ve maalesef istiklal marşı okunurken diğer veliler laga luga yapıyor bazıları ben saygı duruşunda dururken sanki bir mahlukata bakarcasına bana bakıyorlar. işte bütün bunları gördükten sonra böyle bir olayla gururlanmamak elde değil. saygılar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 arkadaşlar anlamakta zorlanıyorum,bu neyin tepkisi allah aşkına..napalım paronayaklaşalım mı..arkadaşımız burda hissiyatını paylaşmış,bunun neresini kötü buldunuzda eleştiriyorsunuz.. ''öküz altında buzağı aramak''diye bir söz var durum biraz ona benzemiş.. paylaşımın için teşekkürler taurus.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Sevgili Sedoş'um ve Frozen; İkinize de teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.