Φ pofuduk Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yangın Var Bir gemi kazası sonrası 4 kişi okyanusun ortasındaki küçük bir adada mahsur kalır. Ada tamamen kurumuş otlarla kaplıdır. Bir gün sabah kalktıklarında, adanın diğer tarafında yangın çıktığını ve üzerlerine doğru ilerlediğini görürler. Belli bir süre sonra yangın tüm adayı yakıp kül etmiştir ama 4 adam hala hayattadırlar. Bu nasıl olmuştur? Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yangın Var Bir gemi kazası sonrası 4 kişi okyanusun ortasındaki küçük bir adada mahsur kalır. Ada tamamen kurumuş otlarla kaplıdır. Bir gün sabah kalktıklarında, adanın diğer tarafında yangın çıktığını ve üzerlerine doğru ilerlediğini görürler. Belli bir süre sonra yangın tüm adayı yakıp kül etmiştir ama 4 adam hala hayattadırlar. Bu nasıl olmuştur? sanırım yangın çıktıgında denıze gırmıslerdır. bıttıgınde ise geri adaya cıkmıslardır. yanı ben olsam ole yapardım Alıntı
Φ pofuduk Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 hayır denize girmemişler:) bu arada kayaların üstünede çıkmamışlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Önce rüzgarı arkalarına alarak,önlerindeki bölgede bir yangın daha çıkartırlar.Söndükten sonra da yanmış alana geçerler.Yangın buraya ulaştığında,yanacak birşey kalmadığından ateş onlara ulaşamaz ve kurtulurlar.. Üzgünüm Gloria;ben gördüm ben cevapladım.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 daha önce trenle ilgili bir şekilde sorulmuştu... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 ben bunun cevabını daha once vermiştim ki zaten Alıntı
Φ pofuduk Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 siz aşmışınız kendinizi :)tebrikler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Erdik biz erdiiiik.. Kıskanç Gloria.. Yeğencim şifre ne alemde.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Erdik biz erdiiiik.. Kıskanç Gloria.. Yeğencim şifre ne alemde.. Kıskançççç TAURUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS kıskanç işte kıskançsın sennnnn Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Kıskançççç TAURUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS kıskanç işte kıskançsın sennnnn Hayrola,sular mı kesildi.. Alıntı
Φ pofuduk Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 tamam kavga etmeyin ben ayırmam :)hımm bide mütevazisin galiba taurus:) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 tamam kavga etmeyin ben ayırmam :)hımm bide mütevazisin galiba taurus:) Mütevazi değil ama mütevazıyımdır evet ama Gloria'nın gazına geliyorum,ne yapayım.. Alıntı
Φ pofuduk Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 :) peki ya ne farkeder ''ı'' yerine ''i'' Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 :) peki ya ne farkeder ''ı'' yerine ''i'' valla pofuduk farkediyor anlamları birbirinden o kadar farklı ki... TDK'ya bak... http://www.tdk.gov.tr Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 gazlami calisiyorsun sen Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 gazlami calisiyorsun sen ne demek istedin fısıltı? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yangın Var Bir gemi kazası sonrası 4 kişi okyanusun ortasındaki küçük bir adada mahsur kalır. Ada tamamen kurumuş otlarla kaplıdır. Bir gün sabah kalktıklarında, adanın diğer tarafında yangın çıktığını ve üzerlerine doğru ilerlediğini görürler. Belli bir süre sonra yangın tüm adayı yakıp kül etmiştir ama 4 adam hala hayattadırlar. Bu nasıl olmuştur? verilmiş sadakaları varmış ondan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 gazlami calisiyorsun sen Önce üslubunu düzelt sonra gel aramıza,bak bakalım buradaki arkadaşlar birbirlerine nasıl yaklaşıyor.. Lafını bilip yazmanda fayda var.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 ne demek istedin fısıltı? bilmece sormaya çalışmış galiba Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 bilmece sormaya çalışmış galiba ne demek istediğini anlayabilsek cevap vereceğiz amaaa enteresan işte anlatacaktır sanırım gelsin de hele bi... Belki yanlış anlamışızdır demek istediğini... Umarım yanlış anlamışızdır yoksa canını sıkıcam sanırım bu arkadaşın Alıntı
Φ pofuduk Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 baktım gloria saol:) anlamları birbirinin yanından geçmiyomuş ya:( Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 evet bu soruyu öncedende görmüştüm mantıklı bişe aslında ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Misafir Aslan kadar aslan Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2015 Aslında soru şöyle, adanın bir ucunda yangın çıkıyor ve rüzgar yangını adamlara doğru sürüklüyor, fakat kaçacakları taraf tamamen kurumuş dikenlerle kaplı olduğu için kaçıp denizede ulaşamıyorlar budurumda dikenleri aşıp denize nasıl ulaşırlar?? Cevabıda şöyle,yangından bir kuru dikeni tutuşturup, yanan ateşi arkalarına alıp belli bi mesafeden önlerindende ateş yakarlar önlerinde yanan ateş rüzgarın etkisiyle sahile varıp adamlara bir nevi yol açar ve adamlar sahile arkalarından yanan ateşten daha önce varmış olurlar....cut Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.