Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Limon veya Misket Limonunu Sıkmanın Tek Doğru Yolu Bu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Limon veya Misket Limonunu Sıkmanın Tek Doğru Yolu Bu

Lezzetli bir karides scampi yapmaya hazır olun ya da bir margaritayı sallayın, muhtemelen limon ve limonlarınızla aynı sorunlarla karşılaşırsınız. Onları ikiye böldünüz ve meyve suyunu sıkmaya hazır olun, sonra kendinizi bir limon veya kireçle uğraşırken buluyorsunuz, neredeyse bir kaya sıkıyorsunuz gibi görünüyor. Kulağa tanıdık geliyor mu? Muhtemelen limon ve limonları sıkmanın tek bir doğru yolu var ve şu anda yapmıyorsunuz.

BB108iCW.img?h=820&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Limon ve Misket limonları sıkmanın doğru yolu

İşte püf noktası: Limonlarınızı veya misket limonlarınızı kesmeden önce tezgahın üzerine yuvarlayın. Onları tezgahın üzerine yerleştirin ve avucunuzun altını kullanarak temiz bir yüzeye sıkıca yuvarlayın. Bu aslında limon ve misket limonunun iç kısmını gevşetecek ve sıkmak için daha yumuşak bir meyve yaratacaktır.

İkincisi, üzerinde bir çeşit narenciye sıkacağı olduğundan emin olmak isteyeceksin. Bu limon ve kireç her yarısında tüm suyu gerçekten yardımcı olacak böylece hiçbiri boşa gitmez. Ayrıca tüm tohumları yakalamaya yardımcı olur, böylece daha sonra onları avlamak zorunda kalmazsınız.

Bunun geldiği daha fazla saldırı var! İşte tekrar yemek yapmanın tadını çıkaracak 50 adet hayat değiştiren mutfak kesmek.

Bunları nasıl sakladığınız önemlidir

Limon ve misket limonları buzdolabında daha uzun süre dayanırken, aslında her zaman sebzelikte oturmaları gerekmez. Limonlarınızı veya misket limonlarınızı satın aldıktan hemen sonra kullanmayı planlıyorsanız, bir kasede bırakabilirsiniz. Daha sıcak, oda sıcaklığında bir meyveye sahip olarak, haddeleme ve meyve suyu sıkma işleminiz sırasında daha kolay zaman geçireceksiniz. Misket limonu ve limonlar (Şaşırtıcı bir şekilde) Soğutmanız Gerekmeyen 17 Zorunlu şeylerden biridir.

Limonlarınızı veya misket limonlarınızı yakında kullanmayı planlamıyorsanız, onları kesinlikle sebzelikte saklamalısınız. Daha sonra bunları kullanma zamanı geldiğinde, buzdolabından çıkarın ve oda sıcaklığına gelmelerini bekleyin. Bu haddeleme ve sıkma işleminizi çok daha kolay hale getirecektir.

Kaynak: EatThis, NotThat

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.