Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2020 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2020 Limon veya Misket Limonunu Sıkmanın Tek Doğru Yolu Bu Lezzetli bir karides scampi yapmaya hazır olun ya da bir margaritayı sallayın, muhtemelen limon ve limonlarınızla aynı sorunlarla karşılaşırsınız. Onları ikiye böldünüz ve meyve suyunu sıkmaya hazır olun, sonra kendinizi bir limon veya kireçle uğraşırken buluyorsunuz, neredeyse bir kaya sıkıyorsunuz gibi görünüyor. Kulağa tanıdık geliyor mu? Muhtemelen limon ve limonları sıkmanın tek bir doğru yolu var ve şu anda yapmıyorsunuz. Limon ve Misket limonları sıkmanın doğru yolu İşte püf noktası: Limonlarınızı veya misket limonlarınızı kesmeden önce tezgahın üzerine yuvarlayın. Onları tezgahın üzerine yerleştirin ve avucunuzun altını kullanarak temiz bir yüzeye sıkıca yuvarlayın. Bu aslında limon ve misket limonunun iç kısmını gevşetecek ve sıkmak için daha yumuşak bir meyve yaratacaktır. İkincisi, üzerinde bir çeşit narenciye sıkacağı olduğundan emin olmak isteyeceksin. Bu limon ve kireç her yarısında tüm suyu gerçekten yardımcı olacak böylece hiçbiri boşa gitmez. Ayrıca tüm tohumları yakalamaya yardımcı olur, böylece daha sonra onları avlamak zorunda kalmazsınız. Bunun geldiği daha fazla saldırı var! İşte tekrar yemek yapmanın tadını çıkaracak 50 adet hayat değiştiren mutfak kesmek. Bunları nasıl sakladığınız önemlidir Limon ve misket limonları buzdolabında daha uzun süre dayanırken, aslında her zaman sebzelikte oturmaları gerekmez. Limonlarınızı veya misket limonlarınızı satın aldıktan hemen sonra kullanmayı planlıyorsanız, bir kasede bırakabilirsiniz. Daha sıcak, oda sıcaklığında bir meyveye sahip olarak, haddeleme ve meyve suyu sıkma işleminiz sırasında daha kolay zaman geçireceksiniz. Misket limonu ve limonlar (Şaşırtıcı bir şekilde) Soğutmanız Gerekmeyen 17 Zorunlu şeylerden biridir. Limonlarınızı veya misket limonlarınızı yakında kullanmayı planlamıyorsanız, onları kesinlikle sebzelikte saklamalısınız. Daha sonra bunları kullanma zamanı geldiğinde, buzdolabından çıkarın ve oda sıcaklığına gelmelerini bekleyin. Bu haddeleme ve sıkma işleminizi çok daha kolay hale getirecektir. Kaynak: EatThis, NotThat Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.