Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

*** Siyahx Ve Sessizliğin_Kızının ''ŞATOSU'' ***

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kadın nedir :unsure:

-Yaşlandıkça erkeğin yüz hatları derinleşir,kadınların ki ise buruşur.-GOETHE

-Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır.-SENECA

-Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür.-FRIEDRICH NIETZSCHE

Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW

:lol::D:)

:clover::clover::clover::D

• Cevaplar 269
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

kadın nedir

-Yaşlandıkça erkeğin yüz hatları derinleşir,kadınların ki ise buruşur.-GOETHE

-Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır.-SENECA

-Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür.-FRIEDRICH NIETZSCHE

Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW

halt etmişler <_<:P

feminist bir yaklaşım sergilemek istemem ama kesinlikle katılmıyorum bu sözlere -_-

Gönderi tarihi:

siz katılın diye yazmadım zaten :P:D

erkek nedirmi ? erkek :hepiniz hastasınız bize :) gripin misali çabuk bulunuruz ayrıca :P:lol: :lol:

Gönderi tarihi:

tşk ederim kuşum -_-:D:lol:

efet siyah amca , bir de erkek versiyonunu alabilirmiyiz? ;) erkekler için ne demiş büyüüüüükk amcalarımıs -_-

Gönderi tarihi:

Neden erkelerin bir kısmı cennete gider?

_yüzde yüzü gitseydi orası cehennem olurdu_ :P

* * *

Tanrı neden önce erkeği yarattı?

_Her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır_ :w00t:

* * *

Erkekler neden zeki kadınlardan hoşlanır?

_zıt kutuplar bir birini çeker_ <_<

* * *

Her şeyi olan bir erkeğe ne vermelisiniz?

_Bunları kullanmasını öğretecek bir kadın_ :w00t:

* * *

Kendini hediye gibi gören bir erkeğe ne yapılır?

_Arızalı çıktı diye değiştirilir_ :lol:

Büyük amcalarımıs ne demişler bilmiyorum ama bunlarda çok güsel :grin::lol:

Gönderi tarihi:

Neden erkelerin bir kısmı cennete gider?

_yüzde yüzü gitseydi orası cehennem olurdu_ :P

* * *

Tanrı neden önce erkeği yarattı?

_Her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır_ :w00t:

* * *

Erkekler neden zeki kadınlardan hoşlanır?

_zıt kutuplar bir birini çeker_ <_<

* * *

Her şeyi olan bir erkeğe ne vermelisiniz?

_Bunları kullanmasını öğretecek bir kadın_ :w00t:

* * *

Kendini hediye gibi gören bir erkeğe ne yapılır?

_Arızalı çıktı diye değiştirilir_ :lol:

Büyük amcalarımıs ne demişler bilmiyorum ama bunlarda çok güsel

kankim yine o yaklaşımdan sergilemek istemem ama güzeldi :D:lol:

Gönderi tarihi:

erkeklere dil uzatmayalım lutfen ablalarım saygılı olun ya evınıze gıdın kocanıza yemek yapın yada temızlık yapın kendınızı kasmayın lutfen hattınızı bılın :P:lol: :lol:

Gönderi tarihi:

Kankim katıl sen boşver gerisini :grin::lol:

Bay Clooney sakın unutmayın bayanların tek işi sizin yemeğinizi ve temizliğinizi yapmak değildir...Bugün birçok saygın yerde yönetici bayanlar erkeklerden daha iyi yapmaktadırlar işlerini..Ve daha düzenlidirler...

Gönderi tarihi:

erkeklere dil uzatmayalım lutfen ablalarım saygılı olun ya evınıze gıdın kocanıza yemek yapın yada temızlık yapın kendınızı kasmayın lutfen hattınızı bılın :P:lol: :lol:

Yav Bay Koloni evlerinde yapılacak iş mi kaldı? :unsure: hepsini bana yaptırdılar :( ilk gün herşey çok güzeldi amma velakin sonradan neden orda beleşten ağırlandığımı anladım ama geç oldu oy oy oy dökülüyo her yanım :sweatingbullets::P:lol:

Gönderi tarihi:

1-kedi ulasamadıgı cigere mındar der. 2- meyve veren agac taslanır 3-bir elinde ayna,bir elinde cımbız umurundamı dünya 4-yaslılık fobisi bulunan dünya üzerindeki tek canlı kimdir? cevap veriyorum : kadın ..

:lol: :lol: :D :D :w00t::stuart:

Gönderi tarihi:

erkeklere dil uzatmayalım lutfen ablalarım saygılı olun ya evınıze gıdın kocanıza yemek yapın yada temızlık yapın kendınızı kasmayın lutfen hattınızı bılın

erkeklere dil uzatmadık biz <_< sadece bi cevap hakkı doğmuştu o sebepten bişiler yazmak gerekti -_-

biz bayanlar kocamıza yemek de yaparız, evimizi de temizleriz, çamaşır da yıkarız, bulaşıkda yıkarız, ütüde yaparız, işe gider orda da çalışırız , hakkımızı da savunuruz -_-;):D

ayyyy saçmalama yaaa siyah amca bak şimdi millet yine başladınıs kadın-erkek didişmesine diycek <_<

Gönderi tarihi:

Bay Koloni önceki teklifiniz halen geçerliyse şurda bi gün konaklamak istiyorum beni Tanrı misafiri kabul edin artık.. -_-

Gönderi tarihi:

buyrum bayan Miss beep ben size demiştim ama dinlemedinizki istediğiniz kadar konaklayabilirsiniz buyrun lütfen :)

Gönderi tarihi:

Ha ha çok komik kompleksli erkekler <_<:D

Ablacım sen kendin ısrar ettin yapacam diye yuksa bis sana yan gel yat kuş tüyü yataklarda dedik -_- Demedik mi kankim :huh: Bak demişis işte -_-:lol:

Hadi ordan.. :angry: bütün malikanenin temizliği yetmiyormuş gibi sabaha kadar masaj yaptırdınız be :w00t: biri kalkıp öbürü oturdu :P sonra pedikür..manikür..cilt bakımı..ay daha fazla sayamıyciiim :lol:

Gönderi tarihi:

Kadın

-Standard ölçüleri varsa da kolay bulunmaz.

-Altın,gümüş,platin ve diğer kıymetli madenlerle yakın

akrabalığı vardır.

-Belli bir sebebe bağlı olmaksızın patlayabilir.

-Dünyada bilinen en büyük servet indirgeyicidir.

-Özellikle kapalı alanlarda bir arada tutulmaları

tehlikelidir. Çok sayıda bir arada olmaları merkezi sinir

sistemini etkiler.

yetermi :lol: :lol:

Gönderi tarihi:

buyrum bayan Miss beep ben size demiştim ama dinlemedinizki istediğiniz kadar konaklayabilirsiniz buyrun lütfen :)

İşte duyarlı bi insan :) saolun Bay Koloni :clover: sadece bir gün kalmak niyetindeyim..umarım malikanede başıma gelen felaketlerin yorgunluğunu burda üstümden atabilirim..kabus gibiydi,haklıymışsınız :unsure::sweatingbullets::D

Gönderi tarihi:

İşte duyarlı bi insan :) saolun Bay Koloni :clover: sadece bir gün kalmak niyetindeyim..umarım malikanede başıma gelen felaketlerin yorgunluğunu burda üstümden atabilirim..kabus gibiydi,haklıymışsınız :unsure::sweatingbullets::D

hemen size bi masör gönderiyorum miss bee hanım

ayrıca saunamız ve 5 yıldızlı türk hamamız emrinizde

dinlenmeniz içinde göl manzaralı ultra lüx kral dairemizi hazırlattım miss bee hanım keyfinize bakın :)

Gönderi tarihi:

Ha ha çok komik kompleksli erkekler <_<:D

Ablacım sen kendin ısrar ettin yapacam diye yuksa bis sana yan gel yat kuş tüyü yataklarda dedik -_- Demedik mi kankim :huh: Bak demişis işte -_-:lol:

Evet başta jest yapmaktı niyetim..ancaaaak masaj sonrasında yok sırtımı kaşı :w00t: ..yok beni yatağıma taşı faslı başlayınca pes ettim :P:lol:

Gönderi tarihi:

dinlenmeniz içinde göl manzaralı ultra lüx kral dairemizi hazırlattım miss bee hanım keyfinize bakın :)

Ay ay ay ay...!!!Ne kadar ince..ne kadar zarifsiniz Bay Clooney..tam da size yakışır bir tavır içindesiniz :)

Gerçi malikanede de herşey böyle başlamıştı..ne diyelim sonu hayır olsun

Gönderi tarihi:

bunlara ilaveten şatomuzun alış veriş mağazalarından ücretsiz yararlanmanız için talimat verdim miss bee hanım :)

Gönderi tarihi:

Ablacım sen kendin ısrar ettin yapacam diye yuksa bis sana yan gel yat kuş tüyü yataklarda dedik ,Demedik mi kankim , Bak demişis işte

demes olurmuyuz kankim -_- dedik tabe -_-

Bay Koloni önceki teklifiniz halen geçerliyse şurda bi gün konaklamak istiyorum beni Tanrı misafiri kabul edin artık..

öyle miiiii :unsure: peki git bakalım :(

Hadi ordan.. bütün malikanenin temizliği yetmiyormuş gibi sabaha kadar masaj yaptırdınız be , biri kalkıp öbürü oturdu , sonra pedikür..manikür..cilt bakımı..ay daha fazla sayamıyciiim

ne masajı be abla <_< masaj falan yapamam dedin ya sen , bisde ısrar etmedik -_- birde manikür, pedikür diyosun :(

bisim malikanemisdeki dostluk ve arkadaşlık da var mı bu şatoda misbee abla -_-:(

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.