Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

*** Siyahx Ve Sessizliğin_Kızının ''ŞATOSU'' ***

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kankime hiç bişey olmas bi kerem -_-<_< kankime bişey olcağı saman hep son anda kurtulur :w00t::lol: sen bilmessin siyah amca ama bugüne kadar hep böle oldu :rolleyes::unsure:

niyeküne senin kankin şeytanmı :shocked: pardon pardon şeytan tüyümü var diyecedim :lol::D

• Cevaplar 269
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

iyi yazmayım ama

okuyanlar ömür boyu unutamayacaklar,

bir sadakatın nasıl utanılacak, ********* bir şekil aldığına tanık olup ,

eğriyi ve doğruyu ortaya çıkararak, lanet yağdırıcaklar, lakin çok üzüleceklerdi .

derim.

:lol: abi sen kendin ver kararını ya bize sorma ozaman içinde ukde kaldı yazmamak :D:lol:

Gönderi tarihi:

kankime hiç bişey olmas bi kerem , kankime bişey olcağı saman hep son anda kurtulur, sen bilmessin siyah amca ama bugüne kadar hep böle oldu

Ah canım kankim benim nasılda düşünürmüş beni :(<_<:lol: Kıs bilmiyo bu hikayeleri ondan konuşuo işte böyle -_-:lol:

niyeküne senin kankin şeytanmı :,pardon pardon şeytan tüyümü var diyecedim

Ne oldu klavyenmi sürştüü :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Ah canım kankim benim nasılda düşünürmüş beni :(<_<:lol: Kıs bilmiyo bu hikayeleri ondan konuşuo işte böyle -_-:lol:

Ne oldu klavyenmi sürştüü :w00t::lol:

birazdan senin kafan süşcek ve kıvılcımlar çıkıcak :lol: :lol:

Gönderi tarihi:

Duvara sürter cıvılcım çıkarırım kafanı ona göre akıllı dur bay clooney <_<:lol:

Yaaa kankimmmmm :pinch::w00t:

benim lafımı bana satma kafamıda bozma :P

Gönderi tarihi:

kadın nedir :unsure:

-Yaşlandıkça erkeğin yüz hatları derinleşir,kadınların ki ise buruşur.-GOETHE

-Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır.-SENECA

-Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür.-FRIEDRICH NIETZSCHE

Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW

:lol::D:)

Gönderi tarihi:

noldu kankim :unsure: kıss boşver kulak asma <_< konuşsun dursun :P:D

o kankine söyle ben ona küstüm konuşmuyorum mineu abla tımammı -_-

Gönderi tarihi:

o kankine söyle ben ona küstüm konuşmuyorum mineu abla tımammı

yine noldu :unsure: siyah amca sende ne çok küsüyosun :D bisim kümesteki tavukları çok sevdin herhalde :lol:

Gönderi tarihi:

yine noldu :unsure: siyah amca sende ne çok küsüyosun :D bisim kümesteki tavukları çok sevdin herhalde :lol:

o cadı kovdu beni ordan :ungry: bidahada adımımı atmam oraya :(

Gönderi tarihi:

:ungry: diil siyah amca :angry: olcek :D

ama siyah amca sende hep ''bi daha gelmem'' diyosun, ''adımımı atmam'' diyosun ama faaliyete gelince bişi yuk <_< hepsi lafta <_<:D

kovmas kovmas benim kankim ;):D

sende dellendirme ama benim kankimi :angry::P:lol:

Gönderi tarihi:

:ungry: diil siyah amca :angry: olcek :D

ama siyah amca sende hep ''bi daha gelmem'' diyosun, ''adımımı atmam'' diyosun ama faaliyete gelince bişi yuk <_< hepsi lafta

kovmas kovmas benim kankim ;):D

sende dellendirme ama benim kankimi :angry::P

öyle diyosun ama bak beni ordan kovduğundan beri adımımı atmışmıyım oraya senin kankin hep delendirik vaziyette zaten ama -_-

Gönderi tarihi:

öyle diyosun ama bak beni ordan kovduğundan beri adımımı atmışmıyım oraya senin kankin hep delendirik vaziyette zaten ama -_-

du bakem ben bi bakıyım da geliyim :unsure::D:lol:

Gönderi tarihi:

sayın miss beep hanım bana atacağınız mesajları lütfen benim şatomdan atın ben artıkın o malikaneye girmiyom çünkü ;)

Gönderi tarihi:

sayın miss beep hanım bana atacağınız mesajları lütfen benim şatomdan atın ben artıkın o malikaneye girmiyom çünkü

misbe'nin sana attığı mesajları nasıl gördün o saman :unsure:<_<

Gönderi tarihi:

yalancııııııı :P bak burnun usuyo ama :D:lol:

:lol: benim burnum usamaz sana öyle geliye ablacım :P doğru söyleyeni malikaneden kovarlarmış :D

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.