Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kankime hiç bişey olmas bi kerem kankime bişey olcağı saman hep son anda kurtulur sen bilmessin siyah amca ama bugüne kadar hep böle oldu niyeküne senin kankin şeytanmı pardon pardon şeytan tüyümü var diyecedim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 iyi yazmayım ama okuyanlar ömür boyu unutamayacaklar, bir sadakatın nasıl utanılacak, ********* bir şekil aldığına tanık olup , eğriyi ve doğruyu ortaya çıkararak, lanet yağdırıcaklar, lakin çok üzüleceklerdi . derim. abi sen kendin ver kararını ya bize sorma ozaman içinde ukde kaldı yazmamak
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kankime hiç bişey olmas bi kerem , kankime bişey olcağı saman hep son anda kurtulur, sen bilmessin siyah amca ama bugüne kadar hep böle oldu Ah canım kankim benim nasılda düşünürmüş beni Kıs bilmiyo bu hikayeleri ondan konuşuo işte böyle niyeküne senin kankin şeytanmı :,pardon pardon şeytan tüyümü var diyecedim Ne oldu klavyenmi sürştüü
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Ah canım kankim benim nasılda düşünürmüş beni Kıs bilmiyo bu hikayeleri ondan konuşuo işte böyle Ne oldu klavyenmi sürştüü birazdan senin kafan süşcek ve kıvılcımlar çıkıcak :lol:
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Duvara sürter cıvılcım çıkarırım kafanı ona göre akıllı dur bay clooney Yaaa kankimmmmm
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Duvara sürter cıvılcım çıkarırım kafanı ona göre akıllı dur bay clooney Yaaa kankimmmmm benim lafımı bana satma kafamıda bozma
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Bosarsam nolur Ateş olsan cürmü kadar yer yakarsın
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Bosarsam nolur Ateş olsan cürmü kadar yer yakarsın vıdı vıdıdıdı vıdı vıdı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kadın nedir -Yaşlandıkça erkeğin yüz hatları derinleşir,kadınların ki ise buruşur.-GOETHE -Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır.-SENECA -Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür.-FRIEDRICH NIETZSCHE Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yaaa kankimmmmm noldu kankim kıss boşver kulak asma konuşsun dursun
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 noldu kankim kıss boşver kulak asma konuşsun dursun o kankine söyle ben ona küstüm konuşmuyorum mineu abla tımammı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 o kankine söyle ben ona küstüm konuşmuyorum mineu abla tımammı yine noldu siyah amca sende ne çok küsüyosun bisim kümesteki tavukları çok sevdin herhalde
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 yine noldu siyah amca sende ne çok küsüyosun bisim kümesteki tavukları çok sevdin herhalde o cadı kovdu beni ordan :ungry: bidahada adımımı atmam oraya
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 :ungry: diil siyah amca olcek ama siyah amca sende hep ''bi daha gelmem'' diyosun, ''adımımı atmam'' diyosun ama faaliyete gelince bişi yuk hepsi lafta kovmas kovmas benim kankim sende dellendirme ama benim kankimi
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 :ungry: diil siyah amca olcek ama siyah amca sende hep ''bi daha gelmem'' diyosun, ''adımımı atmam'' diyosun ama faaliyete gelince bişi yuk hepsi lafta kovmas kovmas benim kankim sende dellendirme ama benim kankimi öyle diyosun ama bak beni ordan kovduğundan beri adımımı atmışmıyım oraya senin kankin hep delendirik vaziyette zaten ama
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 öyle diyosun ama bak beni ordan kovduğundan beri adımımı atmışmıyım oraya senin kankin hep delendirik vaziyette zaten ama du bakem ben bi bakıyım da geliyim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 efet siyah amca atmamışsın adımını
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 sayın miss beep hanım bana atacağınız mesajları lütfen benim şatomdan atın ben artıkın o malikaneye girmiyom çünkü
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 sayın miss beep hanım bana atacağınız mesajları lütfen benim şatomdan atın ben artıkın o malikaneye girmiyom çünkü misbe'nin sana attığı mesajları nasıl gördün o saman
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 misbe'nin sana attığı mesajları nasıl gördün o saman arkadaşlarım okuyup söylüyo bana
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 yalancııııııı bak burnun usuyo ama
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 yalancııııııı bak burnun usuyo ama benim burnum usamaz sana öyle geliye ablacım doğru söyleyeni malikaneden kovarlarmış
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 sen öle sannet o kadar usadı ki pinokyoyu geçcen nerdeyse
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 sen öle sannet o kadar usadı ki pinokyoyu geçcen nerdeyse :lol:
Önerilen İletiler