Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kıs bunlarda aşçı yok bikerem biliyorum kuşum ama yüslerine vurmak istemedim güncel konulardayım orada hareketli . S.Kız kalkmadı heralde. Sana sorayım yeni acayip bir konum var, biraz ses getirir. Biraz müstehcen, utanç verici vede aşırı sadakata örnek ********* bir itiraf yazısı. benim değil bakma hemen. Çok itiraflar duymuşsunuzdur da bu farklı ya. itiraf mı müstehcen, utanç verici mi
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 aaaa mrb geçerken bi uğrayım dediiiiiiiiiimmm iftara ne yapıyo sisin aşcı mrb nineu abla ya gözümüz yollarda kaldı bugün iftara başka yere davetliyiz
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 güncel konulardayım orada hareketli . S.Kız kalkmadı heralde. Sana sorayım yeni acayip bir konum var, biraz ses getirir. Biraz müstehcen, utanç verici vede aşırı sadakata örnek ********* bir itiraf yazısı. benim değil bakma hemen. Çok itiraflar duymuşsunuzdur da bu farklı ya. abi bence içinde müstehcen kelimeler varsa yazma hem konuyu kaldırırlar hemde seni üyelikten atarlar
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 abi bence içinde müstehcen kelimeler varsa yazma hem konuyu kaldırırlar hemde seni üyelikten atarlar müstehcenlik tam yazımı şöyle (birlikte olmuşlar, birlikte yaşamışlar) gibi üstü kapalı yazacam ama öncekileri kapatalım demi
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 biliyorum kuşum ama yüslerine vurmak istemedim itiraf mı müstehcen, utanç verici mi hem de ********* bir itiraf
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 müstehcenlik tam yazımı şöyle (birlikte olmuşlar, birlikte yaşamışlar) gibi üstü kapalı yazacam ama öncekileri kapatalım demi boşver ne kapatcan be yaw onlarda açık kalsın
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 bencede neyse o zaman yazmayım ya aslında yazmak da istiyorum bakalım, neler çıkacak neler görmek lazım dicem ama ortalık gerilir gene ya.
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 neyse o zaman yazmayım ya aslında yazmak da istiyorum bakalım, neler çıkacak neler görmek lazım dicem ama ortalık gerilir gene ya. heyhatcım eğer dediğin gibi müstehcen kelimeler yoksa içinde aç boşver sen kızları takma onları gerilmez ortalık bak şimdi açabilirsin heyhatcım bu lafımdan sonra senin konunla değil benle uğraşacaklardır
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Çeşit çeşit sorunları olan insanlarımız var. GK larda bir arkadaş ramazan davulcuna takmış sesini duyurmaya çalışıyor. anlattım dilimin döndüğünce zannetmiyorum kabulleneceğini
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 heyhatcım eğer dediğin gibi müstehcen kelimeler yoksa içinde aç boşver sen kızları takma onları gerilmez ortalık bak şimdi açabilirsin heyhatcım bu lafımdan sonra senin konunla değil benle uğraşacaklardır bir (ilişki) kelimesi (birlikte olmuş) (beraber olmuş) (çocukları olmuş) kelimeleri müstehcen sayılır mı bak sonra ihraç edilmeyelim sadece bu şekilde bir müstehcenlik sonra kara adam yaz dedi yazdım derim ha
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Çeşit çeşit sorunları olan insanlarımız var. GK larda bir arkadaş ramazan davulcuna takmış sesini duyurmaya çalışıyor. anlattım dilimin döndüğünce zannetmiyorum kabulleneceğini boşver sen anlatmışsın o kabullenir veya kabullenmez sen fikrini sundun o fikrini sundu demekki birbirinizin fikirlerinizi etkileyememişsiniz ne sen onun nede o senin fikirlerini kabullenmemiş boşveerr
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Bay Clooney kapa çeneni imkansızı istiyosun
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 mrb nineu abla ya gözümüz yollarda kaldı bugün iftara başka yere davetliyiz rahatsısdım biras eee tabe aşcı olmayınca hergün bi yere gidiyosunus yemeğe hem de ********* bir itiraf o saman hiç yasma
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 İmkansısa bayılırım başarması biras saman alır ama önemli olan zoru başarmaktır demi kankim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 rahatsısdım biras eee tabe aşcı olmayınca hergün bi yere gidiyosunus yemeğe o saman hiç yasma geçmiş olsun ablacım inşallah daha iyisindir şimdi heyhat cım bencede yazma sen benim üstüme atacaksan biliyosun sabıkam var o konuda
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 tşk ederim bugün daha iyiyim çok şükür
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 İmkansısa bayılırım bayılma bence bayılırsan ayıltmak için odunla vurmam gerekir kafana bende istemiyom öyle bişey yapmak
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 de kankim çaaaatttttt a o nasıl düştü gı o odun kafana kankisi gel öpde şunu iyileşsin kafası arkadaşımın
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Haaa haaayyyyy Arkadaşını taklit etme kendin ol
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 geçmiş olsun ablacım inşallah daha iyisindir şimdi heyhat cım bencede yazma sen benim üstüme atacaksan biliyosun sabıkam var o konuda iyi yazmayım ama okuyanlar ömür boyu unutamayacaklar, bir sadakatın nasıl utanılacak, ********* bir şekil aldığına tanık olup , eğriyi ve doğruyu ortaya çıkararak, lanet yağdırıcaklar, lakin çok üzüleceklerdi . derim.
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 kankime hiç bişey olmas bi kerem kankime bişey olcağı saman hep son anda kurtulur sen bilmessin siyah amca ama bugüne kadar hep böle oldu
Önerilen İletiler