Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Tövbe tövbe Ne küfürü ne demekozaman o
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Kankim ni demek kankim ni ne ? ya şunu doğru düzgün söyleyene be
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 hişş küfürmü ettin kıs OSKP ne yuk küfür değil siyah amca Kankim ni demek ni demek olduğunu sölimmi
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Ni demek oldunu süleme sakın kankim ''Ni'' ne demek
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 yuk küfür değil siyah amca ni demek olduğunu sölimmi süle mineu abla yoksam bu kızı furucam valla
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 OSKP de şey demek yaaa ayyyy sölesem mi
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 OSKP de şey demek yaaa ayyyy sölesem mi ya söylesene abla zaten sinirlerim tepemde bugün öldürecem ben yoksam bu kızı hırsımı ondan alacam
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Kıs kankim yolaram o saçını Sen kimi öldürüyon bakalım Bay Clooney
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Kıs kankim yolaram o saçını Sen kimi öldürüyon bakalım Bay Clooney küfür ettin ondan söylemiyon dimi manasını cadııı :P
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 cadı sensin kuyu cadısı kuyu cadısı fiyonk makarnası
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Kıs kankim yolaram o saçını Sen kimi öldürüyon bakalım Bay Clooney sölemiyces mi kankim efet siyah amca nütfen kankimle ilgili planlarınısdan bahsetmeyinis küfür ettin ondan söylemiyon dimi manasını cadııı ya falla küfür değil
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 sölemiyces mi kankim efet siyah amca nütfen kankimle ilgili planlarınısdan bahsetmeyinis ya falla küfür değil ya nedemek söyleseniz ölürmüsünüz apla yaa gerci gece cadısı ölecek birazdan ama onu o süpürgesiyle kafasına fura fura süpürge delisi yapcam :lol
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 ya ben sölicem de kankim isin vermiyo ki şu an seni çok iyi anlıyorum OSKP kelimesini ilk duyduğumda ben de çok merak etmiştim de kankim ne kadar sonra sölemişti bana
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Demek bene kıyacak öldüreceksin he Sonra ben toprak olacam Yağmur yağacak Toprak yağmura karışacak Sonra güneş açtığında bir çiçek büyüyecek Bir arı gelecek ve daha fasla yasamıyacam , dayanamıyacam Kankim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 kankiiiiiiiiimmmmm benide ağlatıyısıııııııııııııınnnnnn amaaaaaa efendim kuşum
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Demek bene kıyacak öldüreceksin he Sonra ben toprak olacam Yağmur yağacak Toprak yağmura karışacak Sonra güneş açtığında bir çiçek büyüyecek Bir arı gelecek ve daha fasla yasamıyacam , dayanamıyacam Kankim merak etme çiçek çıkmaya başlamadan ayakla ezerem ben onu öldürmüycem kız seni süründürücem ya mine abla ipucu ver bari
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Ağlama , Ümüklü olar ağlamam ama sende öle acıklı şeyler süleeemeeeeee amaaaaa benaaaaa kankim bişi diycem ümüklü sensin ya mine abla ipucu ver bari kankim bi ipucu verem de tutsun mu siyah amcam
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 şit kara prens ne oldu anlatsana merak ediyorum başına neler geldi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 kara prensin başına OSKP geldi burcucum
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 kankim ümüğünü silme kıs üserine Söyleme
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 şit kara prens ne oldu anlatsana merak ediyorum başına neler geldi mecidiyeköye gidiyodum birden dalgınlığıma geldi mecidiyeköyü geçtim boğaz köprüsüne girdim tabiki geride çıkamadım o trafikte bekledim sonra baktım nakit gişeleri kapatmışlar cezalı olarak anadolu yakasına geçtim bi güzel sonra tekrar avrupa yakasına döndüm mecidiyeköye geldim sonra gitceğim yere gittim dönüyodum ama oda ne arabayı park ettiğim yeri bulamadım 1 saaat araba aradım ya zar zor buldum ve döndüm
Önerilen İletiler