Φ tüketici Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 elimizde 9 küp şeker var hepsinin şekilleri aynı gözle bir fark görülmüyor fakat 1 i diğerlerine göre ağır ve elinizde iki kollu terazi var sadece iki tartma hakkınız var bu ağır şekeri nasıl bulursunuz Kolay gelsin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 elimizde 9 küp şeker var hepsinin şekilleri aynı gözle bir fark görülmüyor fakat 1 i diğerlerine göre ağır ve elinizde iki kollu terazi var sadece iki tartma hakkınız var bu ağır şekeri nasıl bulursunuz Kolay gelsin buna benzeyen bir soruyu hatta daha da zorunu daha önce çözdük tüketici hatta ben çözdüm bir sürü de helallll aldım... sorulmuştu deme hakkım var mı aynısı olmasa da mantıgını burdakilerin cogu biliyor bu sorunun ama yine de siz bilirsiniz. Ben bildigim için soylemeyeyim olur mu madem diger arkadaşlarım sanslarını denesinler Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 gloria o zaman bende söyleyemeyeyim ilk görmüş olan varsa o çözsün.veya uğraşsın... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Şekerleri 3 gruba ayırırız,ilk altı tanesini tartar(1. tartma) eğer denge bozulursa ağır olan gruptan bi şekeri çıkartırım ve tekrar tartarım(2. tartma).Burda da denge bozulmazsa ayırdığım şeker ağırdır,bozulursa zaten belli olmuş demektir.Bu ikinci tartma işlemini ilk tartma işleminde denge bozulmadıysa ayırdığım diğer gruba uygular ve böylece ağır olan şekeri iki kere tartarak bulurum Alıntı
Φ tüketici Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 tebrikler doğru cevap Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.