Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Rakip kaleden yaklaşık 75 m. uzaklıkta olan bir futbolcu normal bir futbol topuna bütün kuvvetiyle vuruyor. Top yaklaşık 60 m.lik bir yol katediyor ve hiçkimsenin müdahelesi olmadan gittiği yoldan geri dönüyor. Futbolcu da kolay bir biçimde topu tutuyor. Nasıl olur? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 yukarı mı atmış acaba HI HI... KEŞKE TÜRLER TERLİK BRE Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 HI HI... KEŞKE TÜRLER TERLİK BRE buldum buldummmmmm teşekkürler tebrikler demişsin hehhehehe Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 buldum buldummmmmm teşekkürler tebrikler demişsin hehhehehe nerelerdeydin be..alışmıştım sorulara ilk cevap veren sen olarak görmeye.. hoşgeldinn Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 nerelerdeydin be..alışmıştım sorulara ilk cevap veren sen olarak görmeye.. hoşgeldinn bugünlerde performans düüklüğü sergiliyorum ben... Ayrıca Yumotem yabancı degildir o benim melegimdir... Meleğimi tebrik edeyim ben de... Tebrikler meleğim... Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Ben başka bulmuştum, ama bilmem kabul olur mu? (Mosyna artık bir hemşehri kıyağı yaparsın) topu rakip kaleye değilde kendi kalesine doğru göndermiştir. Top üst direğe çarpıp (kimsenin müdahelesi yok) geri dönmüştür 75+60 saha birazcık uzun oldu ama neyse.. nasıl? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Ben başka bulmuştum, ama bilmem kabul olur mu? (Mosyna artık bir hemşehri kıyağı yaparsın) topu rakip kaleye değilde kendi kalesine doğru göndermiştir. Top üst direğe çarpıp (kimsenin müdahelesi yok) geri dönmüştür 75+60 saha birazcık uzun oldu ama neyse.. nasıl? hadi bakam garii senin dediğin gibi o ssun.. Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 futbolla aram hic olmadi olmazda Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 futbolla aram hic olmadi olmazda topu hiç mi havaya atıp tutmadın... sonuçta havaya attığın top hiç bir temas olmadan sana dönüyorr... futbolla ilgisi yokki Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 bence de mosyna diğer oyunlarda da (toplu müsabakada) topu yukarı atarsak aşağı iniyo sadece futbol deel ki :P Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 evet güzel bir soru gerçektende mantığıda güzel ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.