Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 KLİEDBGHRFHAYZHONİSÜM ASHHIATKKPOKBCI SİDERENLMYŞİMSRUZCFAİREOMİĞDOLLAU yukarıda adları ve soyadı ile birlikte 3 kelimeden oluşan bir müzisyenin ismi ve soyadı gizli. kimdir sizce bu(bir türk müzisyen) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 KLİEDBGHRFHAYZHONİSÜM ASHHIATKKPOKBCI SİDERENLMYŞİMSRUZCFAİREOMİĞDOLLAU yukarıda adları ve soyadı ile birlikte 3 kelimeden oluşan bir müzisyenin ismi ve soyadı gizli. kimdir sizce bu(bir türk müzisyen) KLİEDBGHRFHAYZHONİSÜM ASHHIATKKPOKBCI SİDERENLMYŞİMSRUZCFAİREOMİĞDOLLAU İBRAHİM HAKKI DEMİRCİOĞLU.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 tebrikler Taurus... Ben zaten bu soruyu senin bileceğini tahmin etmişim.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 KLİEDBGHRFHAYZHONİSÜM ASHHIATKKPOKBCI SİDERENLMYŞİMSRUZCFAİREOMİĞDOLLAU İBRAHİM HAKKI DEMİRCİOĞLU.. tebrikler...müzisyen arkadaşım.. bağlamasını ve müziklerini sevdiğim bir kişidir..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 tebrikler...müzisyen arkadaşım.. bağlamasını ve müziklerini sevdiğim bir kişidir..... teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 MOsyna;İsimde bi hata var sanırım.İbrahim yerine İsmail çıkmalıydı.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Taurus'un cevabı harflerin dizilişi bakımından mantıklı ve doğru ama Mosyna sanırım senin bilginde bir yanlışlık olacak... İbrahim değil ismail olarak biliyorum hatta bak bir albüm kapağı gönderiyorum. Oradan da kontrol et.. Ayrıca Google da İbrahim ve İsmail şeklinde arandığında çıkan sonuçlara bak. vikipediye ve ekşi sözlüğe bak. Hepsi İsmail Hakkı Demircioğlu olduğu yönünde benimle aynı fikirde görünüyor... haaa tamam taurus da eklemiş zaten bunu not olarak... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Taurus'un cevabı harflerin dizilişi bakımından mantıklı ve doğru ama Mosyna sanırım senin bilginde bir yanlışlık olacak... İbrahim değil ismail olarak biliyorum hatta bak bir albüm kapağı gönderiyorum. Oradan da kontrol et.. Ayrıca Google da İbrahim ve İsmail şeklinde arandığında çıkan sonuçlara bak. vikipediye ve ekşi sözlüğe bak. Hepsi İsmail Hakkı Demircioğlu olduğu yönünde benimle aynı fikirde görünüyor... haaa tamam taurus da eklemiş zaten bunu not olarak... doğru ya ben neden ibrahime takıldımmm..ismail olmalıydı . öncelikler düzeltiniz için teşekkürler ve tebrikler tekrar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 doğru ya ben neden ibrahime takıldımmm..ismail olmalıydı . öncelikler düzeltiniz için teşekkürler ve tebrikler tekrar rica ederim ne demek... olur böyle hatalar bizim paparazzi yakalar demiş atalarımız di mi ne de olsa... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.