Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ( taka tuk küt pat çattt güm ) ilkel çağ konuşması altta tercümesii ana bu koca şey bize çarpacak galibaaa kaçınnnnnnnn herkes mağrayaaa sen rüya gördün ama gerçek olmasını istesen ne yaparsın annem git suya anlat rüyanı bana anlatma der ben de gider suya anlatırım su gibi tez elden gelir ve gerçek olur herhalde ne bilim ben devam edelim, diyelim ki afrikanın ücra bir yerinde ilkel bir kabilede yaşıyorsun, teknoloji falan yok, ne görmüşsün ne dokunmuşsun, o da ne gökten bi uçak geçiyo ne düşünürsün Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 zaten hiçbirşey görmediğim için onlar gibi ilkel düşünürdüm .ama birşeylere dokunmuşumdur yaaa. ordaki savaş aletleri falan ok mızrak zaten uçağı görsem kocaman bir kuş sanar beni yiyecek diye kaçarım gökyüzünde bir bulut olsan ve yağmur yağacak olsan nereye ve nasıl yağardın Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 gökyüzünde bi bulut olsam ve yağacak olsam "en çok özlediğimin" üstüne yağardım sen şimdi düşünce olsan kimin aklında olmak isterdin vayy be ne güzel bi soru oldu heeee Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 güzel bir soru ! beni sevenin aklında olmak isterdim sevmek mi ? zor sevilmek mi ? bu soru nasıl 90 puanlık bir soru oldu galiba Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 bu konuya ilgili anket sonuçlarına baktım sevmek daha zormuş %69.23 sevilmek de: %30.77ymiş ama bana sorarsan sevmek kolay sevilecek kişi de biter olay... sevilen sevmeyi hakediyorsa sevmek hem kolay hem güzel sevilmek zor, çünkü sevilen doymuyor ki hep daha cok istiyor hep daha cok sevilmek daha cok daha cok şöyle diyelim seven sencildir sevilen de bencil ben artık uyuyayım diyorum senin hala uykun gelmedi mi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 evet geldi uykum yatayım artık herkese iyi geceler gelen arkadaşlar devam etsin artık.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ben devam edeyim bari, peki başka kimse yok mu...?? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 şeyy bi de ben varım... dünya bu kadar karışık ama neden ? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 şeyy bi de ben varım... dünya bu kadar karışık ama neden ? haklısın ; çokk karışık daha fazla karıştırmayalım, yoksam biraz karıştırsak mı fazla bişey beklemeyelim şu dünyadan yalançı ben biliyom Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ben devam edeyim bari, peki başka kimse yok mu...?? bende varım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 dünyadakiler daha yalançı vallahi....tanıyamıyosun ki doğru düzgün insanları.... bi garip...salla yavrum salla.... bek ben dellendim yine kleom gördün mü...normale dönüyorum.... senin sayende... kendinin iyi olduğunu biliyosun demi... ? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 dünyadakiler daha yalançı vallahi....tanıyamıyosun ki doğru düzgün insanları.... bi garip...salla yavrum salla.... bek ben dellendim yine kleom gördün mü...normale dönüyorum.... senin sayende... kendinin iyi olduğunu biliyosun demi... ? delüü..tabe dönecen normale ben benim kötü,gıcık,delüü,ha bide şu anda fena halde gribim hapşuuuuu.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 kıss sümüklüü seni....şifayı kaptın sen de demekk...dikkat et kendine ama...lazımsın sen bize... dur peçete veriim sana ben..habire hapşuruyorsun.... bişi merak ettim şimdi gripsin yaa ne gribi bu.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 tabi gribin bide kuş olanı vardı demi.... bak kızcam şimdi gerçek gribim,ateşim var,salya sümük yani, Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 tmm durr kızma sen.... tühh ama yaa... ateşin var mı gerçekten...doktora gittin mi...ilaç kullan erken geçsin.... bi de fazla yorma kendini....uzan kanepeyee aç televizyonu keyfine bak...bi de ıhlamurr çayı iç.... nane-limon da olabilir.... anlaştık mııı ?? fazla yorulmakkk yok.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 geçmiş olsun sağol,ufaklık,sütünü iç sende hasta olma tmm durr kızma sen.... tühh ama yaa...ateşin var mı gerçekten...doktora gittin mi...ilaç kullan erken geçsin.... bi de fazla yorma kendini....uzan kanepeyee aç televizyonu keyfine bak...bi de ıhlamurr çayı iç.... nane-limon da olabilir.... anlaştık mııı ?? fazla yorulmakkk yok.... yattım biras çok yatınca gece uyuyamam , Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 yattım biras çok yatınca gece uyuyamam , tmm canım benim ama yormamaya özen göster kendini.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 tmam sen merak etme; ..........demiştim ......ehem ehem..iyiyim yani Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Alttaki gözlerin bozuk mu? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 hayir duzeldi alttaki hic deveye bindin mi ? Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Hayır deve bana bindi Alttaki 4 tane 20 yaş dişin var mı? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Var tabiii,ama gece yatarken çıkarıp bardağa koyuyorum hepsini Saçları uzun mu kısa mı ya da hiç mi yok Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 Uzunca Ayak baş parmakların içe çarpık mı? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Yok daha neler Yağmurda ıslanmayı sever misiniz hey alttaki muhterem,bay yada bayan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.