Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Hayır mutlu oluyorum Yalnız kalınca evde korkarmsı kapı tıkırtısı falan hallowen tiripleri yani Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hiç olmaz bana öyle şeyler sen acıcık ....sin dimi Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Bilmem,galiba Yalnız kalınca üzüldüğün oluyor mu Hayır mutlu oluyorum Yalnız kalınca evde korkarmsı kapı tıkırtısı falan hallowen tiripleri yani vay be bende yalnızlık fobisi oldu biras fazla yalnızlık iyi deildir Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Çok da akıllı olduğum söylenemez ....lik bazen iyimi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Ben ....sem her zaman iyi Pastırmayı mı yoksa sucuğu mu daha çok seversin Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Kesinlikle sucuk Yazın sıcak kumlardan soğuk sulara atlamak mı yoksa karda kayak mı Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 3.tercihhh.şarap içmek.... daha önce şarap içtin mi... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 evet.. kırmızı' mı? beyaz' mı? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 kırmızı tuğba diye bir kuzenin var mı Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 kırmızı tuğba diye bir kuzenin var mı benim mi var var şaka be yok nerden olsun ist / beykozlumusun.......... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 hayır tabi kiiiiii kasımpaşalıyım üşüdün mü? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Evet Üşüdüm Balkonlardan gelen soğuk yüzünden Görünmez misin ??? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 yok değilim ama duruma göre vuku buluyor müzik dinliyor musun şu an ? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 evet dinliyorum kaç kere ağladın hayatta acıklı Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Saymadım Ağlamak acıları dindirir rahatlatırmı yoksa daha derinlere mi çeker seni? Alıntı
Φ Mahşer Bakışlım Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 acı çekmek ilk önce olgunlaştırır insanı ama; en güzeli de ask acısı çekmektir diye düşünüyorum bunun yerini hiç bir şey alamaz.şiirlerin tadı içkinin tadı sigaranın tadı ozaman daha iyi anlaşılır.o acı halindeyken bilr ölüm geliyor deseler bana dönüp ardınaa bile bakmazsın.cesaret verir acı insana yapamayacağın şeylerin hepsini yaparsın.acı ağlamak getirirr sonra açılırsın bu defada hayatın anlamı kalmaz yine kendine acımaya başlarsın bu kabus böyle devam eder gider.başına ağrılar girer.nefes alamazsın.bu defada mutluluk duyarsın.BAKARSINKİ ACI SENİN ARTIK DOSTUN OLMUŞ VE ONDAN AYRILMAMAYA AND EDERCESİNE ACIYA SARILIRSIN.... ağlayamam ki gözyaşlarımda saklısın ... (( sevgilidir gözyaşı.....bazen de yüreğimizi kanatan yaralardan akan tuzlusudur.............(( ağlanılan zamanın arkasından gelen gözlerdeki şişlik ve başımızdaki ağrıdır belki..........(( peki sen bu duyguları bilirmisin yada bana izah edebilirmisin ...? alttaki sen hiç ağlarken...gülmeyi bilirmisin?becerebilirmisin ikisini aynı anda yapmayı? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Henüz o kadar kaçırmadım keçileri Hey....sen...kaçıklarla uğraşmak zorunda kaldınmı hiç..? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 üstümdekine yazdığıma göre sanırım evt (şaka şaka ) offf..... çok...... dın oldumu hiç??/ Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 ikisi de.......... muz mu çilek mi Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 İkside harika Aşkmı tutku mu Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 İkiside Bu meyva muhabbeti nerden çıktı Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yine bende levithan portakal gribnden sonra Spagetti de bolognose yoksa anamızın yaptığı ev makarnası mı bol yumurtalı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Ben Levithan değilim ki LEVİATHAN'ım Ev yapımı makarna İmzamda ki linke tıkladın mı Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Tıkladım mumlar milyonu geçmiş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.