Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl bilmem etmelimiyim dünya üzerinde en çok görmek istediğin yer.....
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl bende bilmiom sen biliyonmu Burda olmaktan mutluyum da o yüzden Hayatta en çok korktuğun şey nedir?
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl bilmem etmelimiyim dünya üzerinde en çok görmek istediğin yer..... Bilmem... Etmelimisin..?
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Bilmem... Etmelimisin..? önce ben sordum mesneviyi okudun mu...(merak işte)
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Burda olmaktan mutluyum da o yüzden Hayatta en çok korktuğun şey nedir? ikiyüzlüler ... alınganmısın....
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl ikiyüzlüler ... alınganmısın.... Bazen.... Neden ikiyüzlüler dedin:huh:
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl ikiyüzlülerden korkarım ve nefret ederim o yüsden öle dedim ..... sadece sorduğun soruya cvp verdim bazenlerindesin galiba
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl ikiyüzlülerden korkarım ve nefret ederim o yüsden öle dedim ..... sadece sorduğun soruya cvp verdim bazenlerindesin galiba Yok,sorduğum soruyu unuttum Bu akşam uykun yok mu?
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yok,sorduğum soruyu unuttum Bu akşam uykun yok mu? çok mu belli oluyo
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl Leyla az önce sölemiştim sana burcumu ne demiştim..? yalancı çıkmıyım şimdi..) Paylaşımcımısın.?
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl evet... sen ne kadar özveride bulunabilirsin, agrasifmisin sevdiklerim için özveriliyimdir olduğu kadar ve biraz agresifimdir avatarının anlamı ne..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl sevdiklerim için özveriliyimdir olduğu kadar ve biraz agresifimdir avatarının anlamı ne.. şeytanım ben sen neden uyuyamıyorsun, uyumamak için bir sebebinmi var yoksa sadece can sıkıntısımı
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl şeytanım ben sen neden uyuyamıyorsun, uyumamak için bir sebebinmi var yoksa sadece can sıkıntısımı hadi ya memnun oldum sadece can sıkıntısı
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl hadi ya memnun oldum sadece can sıkıntısı bende mennun oldum hep bu kadar alınganmısın
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl bende mennun oldum hep bu kadar alınganmısın sadece bu geceye özel avatarınla yaşam biçimin arasında bi benzerlik var mı (merak işte)
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl sadece bu geceye özel avatarınla yaşam biçimin arasında bi benzerlik var mı (merak işte) sen nasıl olduğunu tahmin edebilirmisin merak işte
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl sen nasıl olduğunu tahmin edebilirmisin merak işte tahmin diil de olmamasını umut ediyorummmmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.