Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Hemde çok tatlı MINEU Yarın tanışırsınıs inşallah Çekirgem ösledim kıs seni
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Hemde çok tatlı MINEU Yarın tanışırsınıs inşallah Çekirgem ösledim kıs seni Mineu..tımam yarın tanışırıs inşallah Bay Clooney yok oldu ortalıktan kendine bişey etmesin
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl itarı bekliyom bugün çok acıktımmm heyy alttaki iftara ne yicennn
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl tavuk,etli nohut,cacık,pilav,dolma tatlı olarak ne alırdınız iftara
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar tavuk,etli nohut,cacık,pilav,dolma tatlı olarak ne alırdınız iftara almam çünkü tatlı sevmem siz ne alırdınız hanımefendi
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl minik minik çıtır çıtır tulumba tatlısı olsaydı fena olmasdı hani
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl Yazar minik minik çıtır çıtır tulumba tatlısı olsaydı fena olmasdı hani oda olur inşallah yakında şatomuzda iftar vercez sanada haber vercem ozaman sana yaparız o tatlılardan
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl kaç dişin var 29 20 liklerin 3 ünü çektirdim fazla geliyorlardı iyi yapmışmıyım boyun kaç?
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl En sevdiğim şarkı her gün değişir.. Bu aralar Sezen Aksu-Unut.. Beni merak ediyormusun? ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.