Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl Öğretmen olcak bi de Ne biçim öğretmensin sen ya şiddet uyguluosun ayıop sana ayııııp
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl Dedem o benim ya tanımaz mıyım Az mı bahçeden vişne topladık.. İn kısım aşağıya düşceksin dallardan derdi hey gidi günler be dedee
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl Dövmiycem yok Başka şeyler düşünüorum Tanımamazlıktan gelmeye çalışıorum
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 18 yıl Ah Düldül ah,bi koça sahip çıkamadınız be.. Git hadi git,ben bulurum..
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl Teşekkür ederim..Yardımsever olduğunu ve anlaşmaya müsait bir yapısının olduğunu biliyorum..
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl çok çok iyi tanıyorum... nasıl bir dost oldugunu bilecek kadar iyi tanıyorum... canım arkadaşım diyecek kadar iyi tanıyorum... herşeyimi paylaşacak kadar iyi tanıyorum...
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl çok çok iyi tanıyorum... nasıl bir dost oldugunu bilecek kadar iyi tanıyorum... canım arkadaşım diyecek kadar iyi tanıyorum... herşeyimi paylaşacak kadar iyi tanıyorum... bizde hiç rastlaşmadık değil mi gloria ?
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl Ben seni kaç seneden beri tanırım..yüzünün bana güldüğünü hiç görmedim... bunu bana mı dedin the-boss
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl O giydiğin siyah kostümle maskeli baloda bile tanırım seni.. çok çok iyi tanıyorum... nasıl bir dost oldugunu bilecek kadar iyi tanıyorum... canım arkadaşım diyecek kadar iyi tanıyorum... herşeyimi paylaşacak kadar iyi tanıyorum... HAni Özcan Deniz'in bi şarkısı var ya: Sen beni öldürcenmiiii,şımartcan mı canım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.