Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2020 Admin Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2020 Vaktinde yediğin hurmalar böyle tırmalar.... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 Admin-- Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 hahhahhaha çok güldüm ben bunu bir başka hatırlıyordum 1 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 Co-Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 8 saat önce, Freyja dedi: hahhahhaha çok güldüm ben bunu bir başka hatırlıyordum aynen😅 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 hadi be ya... ben böyle duydum hoşuma gitti ve ekledim. Sizin duyduğunuz nasıldı ki???? Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 Co-Admin Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2020 36 dakika önce, Admin dedi: hadi be ya... ben böyle duydum hoşuma gitti ve ekledim. Sizin duyduğunuz nasıldı ki???? cıks yazmam ben uyarı verirsin bana😄 Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Admin-- Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Ben de yazmam Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Co-Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 5 dakika önce, Freyja dedi: Ben de yazmam 😂 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 1 saat önce, Freyja dedi: Ben de yazmam 1 saat önce, Smyrna dedi: 😂 Yahu ÖM miz var değil mi? Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Admin-- Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 8 dakika önce, Admin dedi: Yahu ÖM miz var değil mi? Hhaahhah yahu senin de Google ın yok mu 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 7 dakika önce, Freyja dedi: Hhaahhah yahu senin de Google ın yok mu Sizden iyi Google mı olur ya.... 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.