Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl nickim niye tirnak icinde pek anlamadim Murti san ama,(Murti desem olur mu cogu kisi gibi) aleykumselam takrar siyahx in hayaleti eminim buralardadir arkadasim,sana da aleykumselam
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2006 18 yıl bir kucak dolusu selamım var kraliçe hazretlerime gönderiyorum
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Yazar nickim niye tirnak icinde pek anlamadim Murti san ama,(Murti desem olur mu cogu kisi gibi) aleykumselam takrar özel bir nedeni yok bazen alıntı'dan kopyala / yapıştır yapıyorum üşengeçliğimden o yüzden öyle ! tabi diyebilirsin kısaltılmış hali Selam tüm Aşıklara
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 18 yıl uzun süre görmediğim ve özlediğim:adrenalin,berceste,cerenımoo,dogvılle ye kocaman selamlar..
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Selam arkadaslar, az önce Gülsün ile görüsdüm, tüm forum daki arkadaslara cok cok selami var... hepsini cok özledim diyor du, vakti pek fazla olmadigindan gelemiyormus.. vaktinin olmamasinin nedeni ise anladigim kadari ile ehliyetini bu aralar yapmaktaymis...birkac gün sonra yas günüm dedi , hediyem olacak... varmisiniz dogum günü kutlama yerine, o gün bizde bir araba ekleyelim hediye olarak.. fakat lastiginin birisi sönük... gelsinde cikamasin buradan özelikle: Erbay, Kaan_bebeto, Natalia ve Eren e cok selam söyle dedi.. bunuda unutmadan ilave etmek istiyorum... selamlar
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Almıştım selamını ablacım saolasın.. Ama o bi gelsin sorucam ben ona.. Chate girio buraya gelmio iki dakikalıgına
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 18 yıl Selam arkadaslar, az önce Gülsün ile görüsdüm, tüm forum daki arkadaslara cok cok selami var... hepsini cok özledim diyor du, vakti pek fazla olmadigindan gelemiyormus.. vaktinin olmamasinin nedeni ise anladigim kadari ile ehliyetini bu aralar yapmaktaymis...birkac gün sonra yas günüm dedi , hediyem olacak... varmisiniz dogum günü kutlama yerine, o gün bizde bir araba ekleyelim hediye olarak.. fakat lastiginin birisi sönük... gelsinde cikamasin buradan özelikle: Erbay, Kaan_bebeto, Natalia ve Eren e cok selam söyle dedi.. bunuda unutmadan ilave etmek istiyorum... selamlar a.selam tşk ederim benide unutmadıgınız için ... gülsüm cüm kendini çok özletti
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl Selam arkadaslar, az önce Gülsün ile görüsdüm, tüm forum daki arkadaslara cok cok selami var... hepsini cok özledim diyor du, vakti pek fazla olmadigindan gelemiyormus.. vaktinin olmamasinin nedeni ise anladigim kadari ile ehliyetini bu aralar yapmaktaymis...birkac gün sonra yas günüm dedi , hediyem olacak... varmisiniz dogum günü kutlama yerine, o gün bizde bir araba ekleyelim hediye olarak.. fakat lastiginin birisi sönük... gelsinde cikamasin buradan özelikle: Erbay, Kaan_bebeto, Natalia ve Eren e cok selam söyle dedi.. bunuda unutmadan ilave etmek istiyorum... selamlar sağol birce... selamun aleykum herkese aleyküm selam şikerim... eee bende burdan trabzondaki teyzemin oğluna,mardinde vatani görevini yapmakta olan kankam barışa,bide alamanyadaki dayıma çok selam ediyorum...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl sağol birce... rica gören var ise benden selamlar lütfen kendisine.. ben yine kaybetimde göremiyorum bu aralar hic selamlar
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl minex, prenses, artos, marcus, onları uzun zamandır göremiyorum eğer buralara uğrarlarsa selam olsun... bu arada cyranoda kayıp uzun zamandır farkındamısınız, ya bir eksik var diyorum... sonunda buldum Cyrano kayıp nerelerde olabilir? inşallah onunda hayatında herşey yolundadır pek geçinemesekte merak ettim umarım iyidir.
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 17 yıl az önce GÜLSÜN den öm aldim arkadaslar.. hepinize selamlari var
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 16 yıl Az gecikme ile hepinize Sands in selami var arkadaslar... bir iki ay sonra askerligi bitiyormus
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 16 yıl Az gecikme ile hepinize Sands in selami var arkadaslar... bir iki ay sonra askerligi bitiyormus ya gercekten sands gıdıs o gıdıs nıye gıttı kı yav
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 16 yıl selam gonderiyorum kavga etmeye hazirlandigim kisiye ... Sercan? Mavi ? Gecin onume tak kalmayim ben boyle
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 16 yıl selam gonderiyorum kavga etmeye hazirlandigim kisiye ... Sercan? Mavi ? Gecin onume tak kalmayim ben boyle Selam selam sadece sana,çık aradan Sercan Selamlar olsun toprak kokan memleketime ve hesabı yarım kalmış tüm mazlumlara...
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl Selam selam sadece sana,çık aradan Sercan Selamlar olsun toprak kokan memleketime ve hesabı yarım kalmış tüm mazlumlara... ya valla bılmıyom kı ne ettım sıze benı hep dıslıyosuz selam sana eyyy m... ve p. k. :D anlayan anlar
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl ya valla bılmıyom kı ne ettım sıze benı hep dıslıyosuz selam sana eyyy m... ve p. k. :D anlayan anlar hahahahahaha,Sercan lütfen aradan çık ben anlamadım
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 16 yıl almanyadakı kuzenlerme selam soyleyıp yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.