Φ mosyna Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yedi kardeş çıktı yola Dağıldılar tam beş kola Gönülleri hep açtılar Anahtarlar sağdan sola ?????? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Türk boyları ve Kuran-ı kerim çağrıştı bende ilk olarak ama sanırım cevap bunlardan biri değil.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 haftanın günleri olabilir mi.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Türk boyları ve Kuran-ı kerim çağrıştı bende ilk olarak ama sanırım cevap bunlardan biri değil.. değil arkadaşım.. senin hemen bulabileceğini düşünmüştümmmmm. (şişşt ipucu ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ya bakınca birde şunu gördüm; ANAHTAR 7 harften oluşuyor ve ANHTR olarak 5 ayrı harf kullanılıyor kelime içersinde.: Cevap bu mu acaba..? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ya bakınca birde şunu gördüm; ANAHTAR 7 harften oluşuyor ve ANHTR olarak 5 ayrı harf kullanılıyor kelime içersinde.: Cevap bu mu acaba..? kelimelerin içinde bir anlam yok..hepsini topladığında başka bir ifade çıkıyor... Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 saat olsa yani desem ola bilirmi. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 saat olsa yani desem ola bilirmi. CIKKK Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ahh..Ayıp bana yaaa.. Notalar,porte ve sol anahtarı.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ahh..Ayıp bana yaaa.. Notalar,porte ve sol anahtarı.. nihayet be arkadaşımmm... dedim ya ilk cevabı senden bekliyodummm.birz geç oldu ama tebrik ederimmmmmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Etme etme.. Kınıyorum kendimi.. Yine de teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ben bunu bulamazmışım... iyiki de varsın tauruscugummm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Beni utancımla başbaşa bırakın.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Beni utancımla başbaşa bırakın.. olur boyle vakalarrr tauruscuğum üzme kendini gelir herkesin başına Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.