Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

-“ananı da al git buradan”

-açlıktan böbreğimi satacağım diyen vatandaşa

“burası sakatatçı değil” diyecek kadar alçalmış bir kişilik

- "nüfus planlaması yapan vatan hainidir."

- "ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok."

- "ben istanbul'un imamıyım."

- "hatamız olur yanlışımız olmaz."

- "maaşım yetmediği için ticaret yapıyorum."

- "milli egemenlik ve laiklik kavramı değişikliğe açıktır."

- "bakınız yeni elli kuruş. bunun ortası gümüş kenarı da altındır ha!"

- "laik değilim ama laikliği korumakla yükümlüyüm."

- "benim ülkemde bu özgürlük yok. o nedenle çocuklarım abd'de okuyor."

- "burası sakatatçı değil kardeşim."*

- "bari cenazeleri mercedes'e binsin."*

- "tutturmuslar laiklik elden gidiyor diye. yahu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek ! "

- "ben ülkemi adeta pazarlamakla mükellefim."

- "adama derler ki; bayram değil, seyran değil..."*

- "jitem diye bir şey tanımıyorum."

- " gözünüzü toprak doyursun" *

Gönderi tarihi:

- "tutturmuslar laiklik elden gidiyor diye. yahu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek ! "

aneye söle sölenmesı ıyı degıl onun ıcın bence o anenın ellını opmesi lazım aclıktan ölen ınsanlar cok farr Allah kımseyı o dereceye getırmesın dusmanımı bıle

saygılarla :clover:

Gönderi tarihi:

-Normaldir adam Kasimpasada yetismis,yani önceleri Kasimpasada gercekten büyük insanlar yetismis ve yasamis simdide Basbakan yetisiyor Kasimpasada.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Kasımpaşada yetişmiş evet.. İyide bi basbakandan önce senin benim gibi bi insan.O sıfata nail birisi die bu cumleleri kuramazmıymıs?Oyle bi yasa mı var?

Adam doğru demiş benim ülkemde özgürlük yok demiş,acı bi durum evet kendi öz vatanlarında başörtülü okuyamıyolar onun kızı yada diğer kızlarımız hiç farketmez,gidip abd de yada başka ülkelerde okumak zorunda kalıyolar.Bu da bizim ülkemizin ayıbıdır.Çok doğru söylediği,iyi bi noktaya değindiği yerler var adamın.

Gönderi tarihi:

Kasımpaşada yetişmiş evet.. İyide bi basbakandan önce senin benim gibi bi insan.O sıfata nail birisi die bu cumleleri kuramazmıymıs?Oyle bi yasa mı var?

Adam doğru demiş benim ülkemde özgürlük yok demiş,acı bi durum evet kendi öz vatanlarında başörtülü okuyamıyolar onun kızı yada diğer kızlarımız hiç farketmez,gidip abd de yada başka ülkelerde okumak zorunda kalıyolar.Bu da bizim ülkemizin ayıbıdır.Çok doğru söylediği,iyi bi noktaya değindiği yerler var adamın.

sevgili glikoz işine geldiğinde ben bu ülkenin başbakanıyım benimle böyle konuşamazsınız diyen birisinin arada bir bunu yani bu ülkenin (malesefki) başbakanı olduğunu kendisine hatırlatması lazımdır.

madem bu sorundan muzdarip iktidardayken bu başörtüsü meselesini çözseydi ya.bırakın allah aşkına laf ebeliğiyle varılacak yer yok.

Gönderi tarihi:

Bir ülkede her birey icin ayri özgürlükler olamaz,Devletin yasalarina herkesin uyma yükümlülügü vardir,Türkiye bir din devleti degildir,türbani ile illede okumaya hevesliyse gitsin Avrupada Arabistanda Iranda özgürlük var oralarda okusunlar.Türkiyede özgürlükten sikayeti olanlar ya Türban savasi verenler yada Türk devletine rahat rahat küfredemeyenler camur atamayanlardir.geri kalan herkes Türkieden memnundur.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bir ülkede her birey icin ayri özgürlükler olamaz,Devletin yasalarina herkesin uyma yükümlülügü vardir,Türkiye bir din devleti degildir,türbani ile illede okumaya hevesliyse gitsin Avrupada Arabistanda Iranda özgürlük var oralarda okusunlar.Türkiyede özgürlükten sikayeti olanlar ya Türban savasi verenler yada Türk devletine rahat rahat küfredemeyenler camur atamayanlardir.geri kalan herkes Türkieden memnundur.

saygilarla

Arkadaşim Süleyman Demirel[baba] gibi konuşmuşsun...

N demek gitsin avrupa arabistanda okusun ne olur lütfen saçmalama Bir devlet düşün ki kendi İnsanını dışlasın ona okuma hakkı tanımasın olacak işmi V tabiri caizse kovacaksın elbirligi ile bu nasıl zihniyettir..

Türkiye bir Din devleti değildir Ancak 1921 Anayasında Türkiye Cumhuriyeti devletini Dini İSlam''dır yazar..

Bu demek değildir ki Din devletiyiz..

Tabi bu ibare yapılan değişikliklerle Anayasamızdan ihraç edilmiştir..(1937)

Yani sizlerin deyimiyle Bizler 1937 yılına kadar DİN devleti olmuş oluyoruz öylemi..

Bu N yaman çelişkidir ..

N olduda 1990 yıllarda Türban birden irtica sembolü oldu V bu sebebten bazı yurttaşlarımız bu uygulamadan magdur edildi okullara alınmadı..

Senin deyiminle bu özgürlüklerin kısıtlanması değil değil mi..

peki nedir Lütfen cevaplar mısın?

Türk Devletine küfür edecek adamın dilini keserler N diyorsun sen kullandığın kurduğun cümlelere dikkat et arkadaşim Lütfen..

SayGıLar..

Gönderi tarihi:

arkadaşlar niye türban konusuna takılıyorsnuz ben en başta neler yazmışım ona bir bakın isterseniz

tayyipçiler cevap erin vatandaşa bunlar yapılırmı söylenir mi?????????

Gönderi tarihi:

bozkurtmusti,bir takım arkadaslar birseyleri olması gerektiği gibi değil anlamaları gerektiği gibi savunuyolar.

Herneyse basortusu konusunu cok fazla uzatmayalım..

EVet yukarda yazılanların bazıları gercekten söylenmemesi gereken sözler.Acaba onları söylemesindeki asıl amaç nedir?

Gönderi tarihi:

sayın glikoz

bu sözler halkın isyanına ve feryadına karşı verilmiş en berbat en acı sözlerdir

(ki sağ olsun sol olsun bugüne kadar hiçbir başbakan vatandaşına böyle sözler söylememişti)_tarihte ilk_

yani vatandaşınız açım diyor

siz ..... diyorsunuz

yazık bu adamı başımıza getirenlere yazık

şunuda söyleyeyim oy veren birinin geçen günkü feryadı

-keşke elime çekiç verseler elimi kırsaydım da akp ye oy vermeseydim

İŞTE HER ŞEY AÇIK ORTADA

Gönderi tarihi:

işte benim en fazla ağrıma giden kelimesi bu olmuştur adam resmen bu ülkeyi pazarlıyor hemde ulu orta

nedense kimsenin sesi çıkmıyor. işte ülkeyi satmanın adı özelleştirme olduya insanlar özelleştirilince bişey olacağını sanmaları..

Gönderi tarihi:

Kendisine kasımpaşalı diyorlar size bir fıkra yayınlayayım henüz çok taze. :)

Maliye Bakanı Unakıtan ile görüşen Somali heyeti dolandırıcı çıktı

Kendilerini Somali Merkez Bankası Başkanı ve Türkiye’nin Somali Büyükelçisi olarak tanıtan kişilerin dolandırıcı olduklarının, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’la görüşmeleri sonrası anlaşıldığı iddia edildi.

Bu olayın bir benzeri’ de kısa bir süre önce ABD de yaşanmış.

Olay;

Kendini Türkiye Başbakanı olarak tanıtan kişinin Türkiye’nin sorunlarından, pkk terör örgütünden hiç bahsetmemesinden şüphelenen ABD li yetkililerinin araştırması sonucu bu kişinin Zapsu’ nun rant peşindeki bir yakını olduğu anlaşılmış. :)

Gönderi tarihi:

Bush’ un gözlerinde terörle mücadelenin kararlılığını gördüm.

Diye açıklamıştı.

( O ne görüştür, o ne sezgidir, Allah ona karizmanın yanı sıra demek’ ki böyle bir yetenek vermiş.)

Diye düşündüm.

Sonra benimde böyle bir yeteneğim olup, olamayacağını araştırmaya koyuldum.

Tek, tek AKP li bakanların gözlerine bakıyordum. Tabi buna da ilk başta çok sevdiğim Unakıtan abim ile başladım. Sonra içişleri, dışişleri, milli eğitim, maliye bakanı ve başbakanın gözlerinin içine bakarak devam ettim.

İnanılmazdı.

Hepsinin gözlerinde birçok şeyi görebildiğimi gördüm.

Süper yetenekli olduğumu hissettim.

Ama bir yere kadar.

Görmek istediğim bir şey vardı ki onu bir türlü göremiyordum. Kendimi ne kadar zorlasam da görmeyi başaramadım.

Sevgili arkadaşlarım bilmiyorum sizlerin böyle bir yeteneği var mı ?

Ama o görmek istediğim şeyi sizlerin gözlerinizde görüyorum.

Gönderi tarihi:

Aman bu adamı delikten süpürmeyin kullanın diye efendilerine yalvaran danışmanları olan bir başbakanın onlara aslan kesilmesi beklenemez zaten.Adamda kültür yok, edep yok, haya yok ,göz göre göre ülkenin parçalanması için dış güçlerle ve içteki kürt ayrılıkçılarla el ele vermişler ve halen %26 larda oy oranı e yuh artık demeyimde daha ne diyeyim.

Bu arada birde şehit ailelerine telefon edipte onları mı dinleyeceğim diye bir sözüde var unutulmuş hatırlatayım dedim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.