Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 aaaa bunama belirtileriii Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ya cok merak ettım .. ne yazıyo kagıtta........... Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 lfert bana sorma isedikleri zaman gloria cevaplaya bilir.. dayım cevap hakkını ona bırak tı.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 okuyamadınız mı yoksa kağıdı ? ? ? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 okuyamadınız mı yoksa kağıdı ? ? ? cevabı ben veremmi. ama gloria kızar sonra Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ee biz biliyoz demiyoz kim dicek bilmeyen biri mi de bari yaw çiçeğimdir gloriam benim kızmaz Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 cevaplaya bilirsiniz....arkadaşlar.... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 cevaplaya bilirsiniz....arkadaşlar.... peki bakalım... şimdi bu soruyu okuyan sorunun içindeki küçük kağıtta yazan şeye odaklanıyor... ama sorumuz ne:'bu kağıtta ne yazıyor'.işte o kağıt sizin soruyu okuduğunuz Forum sayfası(kağıdı) size soruyu okuduğunuz sayfada(kağıtta) ne yazıldığı soruyor. sorunun içindeki kağıtta ne yazdığını kimse bilemez... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Bende Hitlere küfür edildiğini sandıydım,Almanların bu kadar kızgın görünce Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ben Taurusun öm ye sana ne yazdıgını biliyorum ayzdım cunku gerçekten biliyorum... Çünkü buna benzeye 2 soruya verdiği cevapla aynı sana öm den yolladığı... Yoladıysa tabii taurus'un bu soruya cevabı şu şekilde olacaktır: O kağıtta, aynen ne okuyorsanız o yazıyor... anlattığın hikaye o kağıdın üstünde yazan şey işte... Doğru mu taurus senin vereceğin cevap da buydu degil mi? Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bu kağıtta okuduğun hikaye yazıyor. cevabı buydu... mutlu oldun mu gloria... taurus yerine ben cevaplayaylm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.