Φ pale Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Bir koboy bir nehrin kenarına gelir ve karşı tarafa geçmek zorundadır. Nehirde çok derin. Ama yanında ne atı var ne ipi yani onu karşı tarafa götürecek hiç bir malzeme yok yanında. Ayrıca koboyda yüzme bilmiyor. Sizce bu koboy karşı tarafa nasıl geçer? Not : Hiç bir araç kullanmadan karşıya geçiyor. Cevabı komik ama siz bulursunuz... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Bir koboy bir nehrin kenarına gelir ve karşı tarafa geçmek zorundadır. Nehirde çok derin. Ama yanında ne atı var ne ipi yani onu karşı tarafa götürecek hiç bir malzeme yok yanında. Ayrıca koboyda yüzme bilmiyor. Sizce bu koboy karşı tarafa nasıl geçer? Not : Hiç bir araç kullanmadan karşıya geçiyor. Cevabı komik ama siz bulursunuz... nehir çooooookk derin ama çok mu dar acep...öyle geçer gibi geliyo.. yani: 8 metre derinlik var , 50 cm genişlik mi Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 nehir çooooookk derin ama çok mu dar acep...öyle geçer gibi geliyo.. yani: 8 metre derinlik var , 50 cm genişlik mi yoooooooooo yeterince geniş yanlış cevap Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 köprüde yok dimi paleciğim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Batının en hızlı kovboyuysa bi çırpıda geçer.. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 köprüde yok dimi paleciğim. malesef yok kahinciğim Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Batının en hızlı kovboyuysa bi çırpıda geçer.. geçemiyor taurusmutis, Ona yardım et Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Ölü geçer.. İstanbul çağrıştı birden karşı taraf deyince,o halde biner bi taksiye öyle geçer.. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Ölü geçer.. İstanbul çağrıştı birden karşı taraf deyince,o halde biner bi taksiye öyle geçer.. Sağ geçiyor. Taksiye gelince hiç bir araç kullanmıyor demiştim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Bir koboy bir nehrin kenarına gelir ve karşı tarafa geçmek zorundadır. Nehirde çok derin. Ama yanında ne atı var ne ipi yani onu karşı tarafa götürecek hiç bir malzeme yok yanında. Ayrıca koboyda yüzme bilmiyor. Sizce bu koboy karşı tarafa nasıl geçer? Not : Hiç bir araç kullanmadan karşıya geçiyor. Cevabı komik ama siz bulursunuz... bu soru benim aklıma bir fıkrayı getirdi sizinle paylaşayımmmmm Günün birinde üç adam yürürken karşılarına büyük ve vahşi bir nehir çıktı.. Nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu. Birinci adam, dizlerinin üzerine çöktü ve tanrıya dua etti: "Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver!" Tanrı ona uzun kollar ve güçlü bacaklar verdi. Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi. Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla boguştu ve neredeyse 3-4 kez bogulma tehlikesi geçirdi. Ama başarmıştı. Bunu gören ikinci adam da Tanrı'ya dua etti: "Tanrım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve gerekli aracı ver!" Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi başardı, ancak birkaç kez alabora olma tehlikesiyle karşılaştı.. Tüm bu olanları izleyen üçüncü adam, dizlerinin üzerine çöktü ve Tanrı'ya yalvardı : "Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç , araç ve zeka ver!" Bunun üzerine Tanrı adamı bir kadına dönüştürdü.. Kadın haritaya baktı.. Nehrin biraz yukarısa dogru yürüdü ve köprüden karşıya geçti.. Kadın zekası işteeeeee buuuuuuuuuuuuuuuu bak işte sen Pale cevap belki bunlardan biridir... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Bir koboy bir nehrin kenarına gelir ve karşı tarafa geçmek zorundadır. Nehirde çok derin. Ama yanında ne atı var ne ipi yani onu karşı tarafa götürecek hiç bir malzeme yok yanında. Ayrıca koboyda yüzme bilmiyor. Sizce bu koboy karşı tarafa nasıl geçer? Not : Hiç bir araç kullanmadan karşıya geçiyor. Cevabı komik ama siz bulursunuz... ıslak olarak geçer şöyle der buda geçer olmassa vaz geçer Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Bir koboy bir nehrin kenarına gelir ve karşı tarafa geçmek zorundadır. Nehirde çok derin. Ama yanında ne atı var ne ipi yani onu karşı tarafa götürecek hiç bir malzeme yok yanında. Ayrıca koboyda yüzme bilmiyor. Sizce bu koboy karşı tarafa nasıl geçer? Not : Hiç bir araç kullanmadan karşıya geçiyor. Cevabı komik ama siz bulursunuz... canı yanan kowboy,nehri bile geçer Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 bu soru benim aklıma bir fıkrayı getirdi sizinle paylaşayımmmmm Günün birinde üç adam yürürken karşılarına büyük ve vahşi bir nehir çıktı.. Nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu. Birinci adam, dizlerinin üzerine çöktü ve tanrıya dua etti: "Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver!" Tanrı ona uzun kollar ve güçlü bacaklar verdi. Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi. Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla boguştu ve neredeyse 3-4 kez bogulma tehlikesi geçirdi. Ama başarmıştı. Bunu gören ikinci adam da Tanrı'ya dua etti: "Tanrım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve gerekli aracı ver!" Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi başardı, ancak birkaç kez alabora olma tehlikesiyle karşılaştı.. Tüm bu olanları izleyen üçüncü adam, dizlerinin üzerine çöktü ve Tanrı'ya yalvardı : "Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç , araç ve zeka ver!" Bunun üzerine Tanrı adamı bir kadına dönüştürdü.. Kadın haritaya baktı.. Nehrin biraz yukarısa dogru yürüdü ve köprüden karşıya geçti.. Kadın zekası işteeeeee buuuuuuuuuuuuuuuu bak işte sen Pale cevap belki bunlardan biridir... Fıkran hakketen çok güzeldi gloria, paylaştığın için tşkler. Ama malesef cevap bunlardan birinde deil. Öle dua ile falan geçmiyor... Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 [bunun üzerine Tanrı adamı bir kadına dönüştürdü.. Kadın haritaya baktı.. Nehrin biraz yukarısa dogru yürüdü ve köprüden karşıya geçti.. Kadın zekası işteeeeee buuuuuuuuuuuuuuuu bak işte sen Pale cevap belki bunlardan biridir... Valla bütün kadınlar veya kızlar senin gibi zekiyse belki ama istisnalar kaideyi bozmaz şuna dikkatini çekmek isterim. En zeki insanların düşünür, aydın ve filozofların erkeklerden çıkıtığını unutmayalım glorya işte erkek zekası buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Haksız mıyım arkadaşlar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 [bunun üzerine Tanrı adamı bir kadına dönüştürdü.. Kadın haritaya baktı.. Nehrin biraz yukarısa dogru yürüdü ve köprüden karşıya geçti.. Kadın zekası işteeeeee buuuuuuuuuuuuuuuu bak işte sen Pale cevap belki bunlardan biridir... Valla bütün kadınlar veya kızlar senin gibi zekiyse belki ama istisnalar kaideyi bozmaz şuna dikkatini çekmek isterim. En zeki insanların düşünür, aydın ve filozofların erkeklerden çıkıtığını unutmayalım glorya işte erkek zekası buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Haksız mıyım arkadaşlar DOĞA DİŞİL, BİLİM ERİLDİR Bacon Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 DOĞA DİŞİL, BİLİM ERİLDİR Bacon Hadi gloria bul şuna bir cevap Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Yaw bayat bir espiri ama tipi kayık olmasın bu kovboyun.. Yada nehir donmuş olduğundan yürüyerek geçer.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 taurusun sevabı mantıklı. tipi kayıkk haaa mantıklı Sevap da güzeldi benim buna cevap verme meseleme gelince ben kendimi dinlenmeye aldım bugünlerde yerime Taurus bakıyor Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yaw bayat bir espiri ama tipi kayık olmasın bu kovboyun.. Yada nehir donmuş olduğundan yürüyerek geçer.. Valla taurusmutis kardeş en yakın cevap senin Ama tam deil nehir donmuş ama nasıl dondu halbuki kışta deildi ve daha önce de donmamıştı Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 tipi kayıkk haaa mantıklı Sevap da güzeldi benim buna cevap verme meseleme gelince ben kendimi dinlenmeye aldım bugünlerde yerime Taurus bakıyor Yaaaaa çok mu yoruldun yoksu cevabı mı bilmiyorsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Valla taurusmutis kardeş en yakın cevap senin Ama tam deil nehir donmuş ama nasıl dondu halbuki kışta deildi ve daha önce de donmamıştı Ee şimdi bu adam bir kovboy olduğuna göre amerikandır.O halde buz gibi bir american espirisi patlatır ve nehir donar.. Olmuştur umarım.. Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 yürüyerek geçer... nehirde su yok desem... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Ee şimdi bu adam bir kovboy olduğuna göre amerikandır.O halde buz gibi bir american espirisi patlatır ve nehir donar.. Olmuştur umarım.. olmuş müdür ki acabaaaaaaa? :woot: pale yok ben cevabı biliyorum ama o kadar yorgunum o kadar yorgunum ki yazacak halim yokkk hem bak Tauruscum sağolsun ben ona söylüyorum cevapları o yazıyor benim için... ayyy bunu yazarken bile yoruldum bakk şimdii... yormayın beni yaaawwwwww Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.