Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Aşağıdaki altı sözcüğü ikişerli üç gruba ayırın. Her gruptaki harfleri birer kez kullanarak üç sözcük üretin. ANIT, BETER, ESER, MAL, KAS, TEK Örnek :Soru AV, AR, BOR, ER, FANİ, HAKİ sözcükleri için sorulsaydı, cevap AFERİN (ER, FANİ), BRAVO (AV, BOR) ve HARİKA (AR, HAKİ) olacaktı. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Aşağıdaki altı sözcüğü ikişerli üç gruba ayırın. Her gruptaki harfleri birer kez kullanarak üç sözcük üretin. ANIT, BETER, ESER, MAL, KAS, TEK Örnek :Soru AV, AR, BOR, ER, FANİ, HAKİ sözcükleri için sorulsaydı, cevap AFERİN (ER, FANİ), BRAVO (AV, BOR) ve HARİKA (AR, HAKİ) olacaktı. ANIT, BETER, ESER, MAL, KAS, TEK TEKESER: TESKERE KASMAL : SALMAK BETERANIT : Bunun I olduguna eminiz di mi bişi buldum ama o da i ile yazılıyor YA DA TESKERE HARİÇ GERİSİ YANLIŞ düşündüklerimin yok tamam yanlış degildir ben bulamamışım benim dedigim kelime de uymuyor Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Aşağıdaki altı sözcüğü ikişerli üç gruba ayırın. Her gruptaki harfleri birer kez kullanarak üç sözcük üretin. ANIT, BETER, ESER, MAL, KAS, TEK Örnek :Soru AV, AR, BOR, ER, FANİ, HAKİ sözcükleri için sorulsaydı, cevap AFERİN (ER, FANİ), BRAVO (AV, BOR) ve HARİKA (AR, HAKİ) olacaktı. KAS-TEK=KASKET ANIT-MAL=TINLAMA KESER-ETER=SEKRETER(bir joker kullandım ) Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 KAS-TEK=KASKET ANIT-MAL=TINLAMA KESER-ETER=SEKRETER(bir joker kullandım ) dışarıdan joker yok ve her harf bir kere kullanılacak..... olmadıııııı Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ANIT MAL = anlatım veya tanımla BETER KAS = bestekar TEK ESER = teskere veya kereste Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 ANIT MAL = anlatım veya tanımla BETER KAS = bestekar TEK ESER = teskere veya kereste tebrikler arkadaşşşş... Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 medikal kardeş hoş geldin. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 teşekkürler ben de tebrik ederim şu bir sonraki harf sorusuna da bi el atsan Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 medikal kardeş hoş geldin. hoşbulduk kahin kardeş.teşekkürler ben de tebrik ederim şu bir sonraki harf sorusuna da bi el atsan teşekkürler. harf soruna baktım ama göründüğü kadar kolay değil bir kaç cevabım oldu ama pek doğru olduğunu sanmıyorum. düşünmeye devam ediyorum. hoşcakalın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.