Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Aşağıdaki altı sözcüğü ikişerli üç gruba ayırın. Her gruptaki harfleri birer kez kullanarak üç sözcük üretin.

ANIT, BETER, ESER, MAL, KAS, TEK

Örnek :Soru AV, AR, BOR, ER, FANİ, HAKİ sözcükleri için sorulsaydı, cevap AFERİN (ER, FANİ), BRAVO (AV, BOR) ve HARİKA (AR, HAKİ) olacaktı.

Gönderi tarihi:

Aşağıdaki altı sözcüğü ikişerli üç gruba ayırın. Her gruptaki harfleri birer kez kullanarak üç sözcük üretin.

Örnek :Soru AV, AR, BOR, ER, FANİ, HAKİ sözcükleri için sorulsaydı, cevap AFERİN (ER, FANİ), BRAVO (AV, BOR) ve HARİKA (AR, HAKİ) olacaktı.

TEKESER: TESKERE

KASMAL : SALMAK

BETERANIT : Bunun I olduguna eminiz di mi bişi buldum ama o da i ile yazılıyor YA DA TESKERE HARİÇ GERİSİ YANLIŞ :( düşündüklerimin

yok tamam yanlış degildir ben bulamamışım :) benim dedigim kelime de uymuyor

Gönderi tarihi:

KAS-TEK=KASKET

ANIT-MAL=TINLAMA

KESER-ETER=SEKRETER(bir joker kullandım :sweatingbullets::sweatingbullets: ) :lol:

Gönderi tarihi:

KAS-TEK=KASKET

ANIT-MAL=TINLAMA

KESER-ETER=SEKRETER(bir joker kullandım :sweatingbullets::sweatingbullets: ) :lol:

dışarıdan joker yok ve her harf bir kere kullanılacak.....

olmadıııııı :sweatingbullets::lol::P

Gönderi tarihi:

ANIT MAL = anlatım veya tanımla

BETER KAS = bestekar

TEK ESER = teskere veya kereste

tebrikler arkadaşşşş... :clover::clover:

Gönderi tarihi:

medikal kardeş hoş geldin.

hoşbulduk kahin kardeş.teşekkürler :clover:

ben de tebrik ederim :clover: şu bir sonraki harf sorusuna da bi el atsan :D

teşekkürler. harf soruna baktım ama göründüğü kadar kolay değil :) bir kaç cevabım oldu ama pek doğru olduğunu sanmıyorum. düşünmeye devam ediyorum. hoşcakalın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.