Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 eminimki herkesin içinden zaman zaman geçiyordur keşke şimdi.....diye ilk ben başlayayım şu anda everestin tepesinde güneşin batışını izliyor olmayı çok isterdim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben uykuda ve en güzel rüyamı görüyo olmak isterdimmm ve sınavların olmadığı bi ülkede yaşamk(herzaman) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben uykuda ve en güzel rüyamı görüyo olmak isterdimmm ve sınavların olmadığı bi ülkede yaşamk(herzaman) ozaman ne işin var burda git uyusana güzel güzel Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 tek başıma bı uzay aracında,uzayda Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ozaman ne işin var burda git uyusana güzel güzel evet olabilir aslında ama canım istemiyo hem dün gece kabus görmüştüm ......................... ya gine görürsem................. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 evet olabilir aslında ama canım istemiyo hem dün gece kabus görmüştüm ......................... ya gine görürsem................. görürsen kalkar tekrar foruma gelirsin Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 olmaz sonra okula nasıl gitçez bea........... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 olmaz sonra okula nasıl gitçez bea........... zor tabi sen bilirsin Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 soru:şu anda nerede ne yapıyor olmak isterdiniz? cevap:sanane önemli not: imzana insanların canını alan bir ölüm makinesinin resmini koyman düşündürücü. (sanane dersin sen şimdi ama bir düşün istersen ) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 soru:şu anda nerede ne yapıyor olmak isterdiniz? cevap:sanane önemli not: imzana insanların canını alan bir ölüm makinesinin resmini koyman düşündürücü. (sanane dersin sen şimdi ama bir düşün istersen ) sana özel sormadım bu soruyu niye üstüne alınıyonki? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 herkese açık bir forumda sorulan soruya bende kendi cevabımı verdim... alınganız galiba (imzadaki resim değişince benim yazdıklarım komik olmuş...ölüm makinesine bak küsmüş ) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 herkese açık bir forumda sorulan soruya bende kendi cevabımı verdim... alınganız galiba (imzadaki resim değişince benim yazdıklarım komik olmuş...ölüm makinesine bak küsmüş ) şu adamda hiç ölüm makinası hali varmı be Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 boğaz köprüsünde şu anki yerimden mutluyum (?) Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 boğaz köprüsünde şu anki yerimden mutluyum (?) NERDESİNKİ ? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Ben hiç bi ağrımın kalmamasını ama yine tatil yapmayı isterdim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 İstanbulda olmak isterdim...birkaç saat dinlenippp sonra şehri dolaşmaya çıkmak isterdim. "yarim istanbul gel öpeyim gerdanından " Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 şu an bi topic ismi bulabilsem keşke................................................. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 yerimden memnunum ama sabah olmasin isterdimm okul vardaa Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 aaaaaaaaaaaaaaaahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.