Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Müthiş Bir Bilmece İçinde zekanın her türlü pırıltısı mevcut. Okuyun ve yanıtı vermek için 30 saniye düşünün. Yanlış cevap vermişseniz, yapacak bir şey yok. Aklınız fikriniz, o yanlış cevapta demektir. "Her erkekte vardır, uzunlukları farklı; Kimininki uzun, kimininki kısa olur. Evlenene kadar yalnız başına, evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır. Örneğin; Arnold Scharwezenegger'inki uzun... Brad Pitt'inki kısa... Madonna'nın öyle bir şeyi yok. Papa'nın var, ama kullanmıyor. Clinton sürekli onu kullanıyor. Bu NEDİR? Fesatlık yapmadan önce bir kez daha düşünün! gloria cevaplamada azıcık soruların tadını çıkaralım yahu soru kurdu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Müthiş Bir Bilmece İçinde zekanın her türlü pırıltısı mevcut. Okuyun ve yanıtı vermek için 30 saniye düşünün. Yanlış cevap vermişseniz, yapacak bir şey yok. Aklınız fikriniz, o yanlış cevapta demektir. "Her erkekte vardır, uzunlukları farklı; Kimininki uzun, kimininki kısa olur. Evlenene kadar yalnız başına, evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır. Örneğin; Arnold Scharwezenegger'inki uzun... Brad Pitt'inki kısa... Madonna'nın öyle bir şeyi yok. Papa'nın var, ama kullanmıyor. Clinton sürekli onu kullanıyor. Bu NEDİR? Fesatlık yapmadan önce bir kez daha düşünün! gloria cevaplamada azıcık soruların tadını çıkaralım yahu soru kurdu ama ben bunun cevabını biliyorum ayrıcaaa tadını cıkaramayacaksınnn cunku bu soruyu daha once taurus sormuştu hehehehehe ayy çok eglendimm.. ayy ben cok mu kotuyum neeeee Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 eee cvp ne bu durumda aklıma sakal geldi ama...... yoksa başka bişi mi yahu?????????? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Müthiş Bir Bilmece İçinde zekanın her türlü pırıltısı mevcut. Okuyun ve yanıtı vermek için 30 saniye düşünün. Yanlış cevap vermişseniz, yapacak bir şey yok. Aklınız fikriniz, o yanlış cevapta demektir. "Her erkekte vardır, uzunlukları farklı; Kimininki uzun, kimininki kısa olur. Evlenene kadar yalnız başına, evlendikten sonra karısıyla ortak kullanır. Örneğin; Arnold Scharwezenegger'inki uzun... Brad Pitt'inki kısa... Madonna'nın öyle bir şeyi yok. Papa'nın var, ama kullanmıyor. Clinton sürekli onu kullanıyor. Bu NEDİR? Fesatlık yapmadan önce bir kez daha düşünün! gloria cevaplamada azıcık soruların tadını çıkaralım yahu soru kurdu walla fesatlık değilde... aklıma soyadım geliyo ama... ewet arnoldunki baya bi uzun =Scharwezenegger Bretinki pıtt diye bitiyoooo. kıssacık... papanınkini bilmiyommmm Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 walla fesatlık değilde... aklıma soyadım geliyo ama... ewet arnoldunki baya bi uzun =Scharwezenegger Bretinki pıtt diye bitiyoooo. kıssacık... papanınkini bilmiyommmm çok kötüsün mosyna banane oynamıyom işte Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 aaa doğru yaa soyadı bee afferin mosyna bu afferini kaydet olur mu??????? eee ne de olsa hemşerim di mi???/ Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 çok kötüsün mosyna banane oynamıyom işte kızma beeee hadi gel oynayalımmm Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 aaa doğru yaa soyadı bee afferin mosyna bu afferini kaydet olur mu??????? eee ne de olsa hemşerim di mi???/ kaydetmes olurmuyum.. kırk yılda bir olur hemşerimden aferin almak Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 tebriklerrrr mosyna... utandırmayın beni yaww.basit soru için... teşekür ederimm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 utandırmayın beni yaww.basit soru için... teşekür ederimm bence de zaten cok basitti :w00t: Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bence de zaten cok basitti :w00t: cewebını bilince basit geliyo dimi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 cewebını bilince basit geliyo dimi aaa sen benim yazdığımı görmemişsin bu soruya ilk yorumu ben yazmıştım ama cevap vermemeye çalıştım özellikle Bodrumlu arkadaşımı üzmemek için bi daha da yapmıycam boyle vercem hemen cevabı yok size acımakkkk Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 aaa sen benim yazdığımı görmemişsin bu soruya ilk yorumu ben yazmıştım ama cevap vermemeye çalıştım özellikle Bodrumlu arkadaşımı üzmemek için bi daha da yapmıycam boyle vercem hemen cevabı yok size acımakkkk tamam ona dediğm bişy yokkk.sen bana göre forumda çok eskisin.biliyondur doğal olarak. onun için diyom bilince basit geliyo diye Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 tamam ona dediğm bişy yokkk.sen bana göre forumda çok eskisin.biliyondur doğal olarak. onun için diyom bilince basit geliyo diye tamam peki kabul ediyorum hatta bu soru soruldugunda ben senden daha cok dusunmustum bu nedenle de gerçekten tebrik ediyorum seni... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 bence de zaten cok basitti :w00t: ben basit soruların adamıyım Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 tamam peki kabul ediyorum hatta bu soru soruldugunda ben senden daha cok dusunmustum bu nedenle de gerçekten tebrik ediyorum seni... teşekkür arakadaşımmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben basit soruların adamıyım aaa hayır ya soru güzeldi sadece daha once bu forumda sorulmuştu ondan yanii basit dedimm bugün alınganlığın üstünde senin de Bodrumlu yaaaa Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben basit soruların adamıyım dostum bak egelisin herhalde..ben de egeliyim takma be..sadece güzel bir soruyu yanlış zamanda sordunnn Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ama ben bunun cevabını biliyorum ayrıcaaa tadını cıkaramayacaksınnn cunku bu soruyu daha once taurus sormuştu hehehehehe ayy çok eglendimm.. ayy ben cok mu kotuyum neeeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ben basit soruların adamıyım Basit değil eğlenceli.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.