Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 tühh demeseymişim keşke kaçmışlar köfteler Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 az sonra yazdığım cevaplara yorum gelmesini bekliyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 yok öle bişey az sonra Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 tras olacam sonra kogusa gidip yatacam Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Az sonra aaaaa ne çabuk az sonra oldu diye hayretler içerisinde kalacam Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2008 Az sonra........... burger yicem. Cabuk gelsinler karnim acikti Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 ben az sonra Gaziantep'i dolşıcağım mağlum 2 senedir İstanbulda'yız.Memleketi özledik. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 ıyı hadı bakalım gez bende bırazdan sınava gırecem(deneme sınavı ) Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Az sonra hiç olmayacak Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 az sonra Yayamaz Kayımcaya sorcam;tv gitti,maç ne alemde die sorcam Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Az sonra mavi olmıyan gökyüzüne yazdıgım yanıta karşılık bekleyken çay içecegim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Az sonra mavi olmıyan gökyüzüne yazdıgım yanıta karşılık bekleyken çay içecegim Ama benim evde çay yok;ben soğuk su iççem parasızlığın gözü kör olsun emi yıllar yılı dert yolunda ilk yada sonucu değilim ama maçı alamazsak en vahşisinden acıların çocuğu olcam;nette de maç takip edilmiyo ki Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Ama benim evde çay yok;ben soğuk su iççem parasızlığın gözü kör olsun emi yıllar yılı dert yolunda ilk yada sonucu değilim ama maçı alamazsak en vahşisinden acıların çocuğu olcam;nette de maç takip edilmiyo ki Sıcaktan tüm kapı cam açık ve bizim evde maçdan dolayı feryt ve figanlar canımmm ben sana çay degil dile ne istersen yolıyımmm son uztamadayız 116 cı dk dayızzz.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Sıcaktan tüm kapı cam açık ve bizim evde maçdan dolayı feryt ve figanlar canımmm ben sana çay degil dile ne istersen yolıyımmm son uztamadayız 116 cı dk dayızzz.... Ya sende olmasan bilgi mesajlarına kaldık ha evde şeker de yok burası da yanıyo ama bak pencereyi açmayı unutmuşum iiiki hatırlattın yaw Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Ya sende olmasan bilgi mesajlarına kaldık ha evde şeker de yok burası da yanıyo ama bak pencereyi açmayı unutmuşum iiiki hatırlattın yaw İşteee bu ya son saniye bile degil salisede attıkkk şimdi penaltı başladııı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2008 İşteee bu ya son saniye bile degil salisede attıkkk şimdi penaltı başladııı Gol geldi mi ya? Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 2 Şişe saoda daha içicem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 kapiyi kitleyip uyucam Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Accam tvyi bulcam güzel bir çizgi film kurcam kahvaltıyı sonra yatcam acayip sıcak ha hemşoma cevap yazmadım ama hemşo sende geç yazdın,kaçtık işte gece yarısı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 camdan atlıyiciğim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Yapma frozen sakınnnnnnnnn.Daha yaşayacak güzel günlerimiz var valla bak Misafir geliyomuş Ben kaçtım öpüldünüz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 sende öpüldün bidenem Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2008 Az sonradan biraz sonra arkadaşlarla Diyarbakır surlarında karpuz kescez ya şimdi keserdik ama çoooooooooooooook sıcak,hele bi güneş batsın Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Az sonradan biraz sonra arkadaşlarla Diyarbakır surlarında karpuz kescez ya şimdi keserdik ama çoooooooooooooook sıcak,hele bi güneş batsın Banada yola çünkübenim uyus kediler balkondak masanın altına konmuş yedek karpusları merdivenlerden aşagıya atıllar ben az sonra yatmam gerek yoksa kötü olaçak Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Banada yola çünkübenim uyus kediler balkondak masanın altına konmuş yedek karpusları merdivenlerden aşagıya atıllar ben az sonra yatmam gerek yoksa kötü olaçak Karpuzu çoktan kestik,sana uyus kedilerinden kurtulacak bir sır vereyim mi?At onları Az önce yemek yerken TV ye baktım.Acayip bi korku filmi korktum,kaçtım Az sonra çay demleyeceğim tek kişilik,geççem tvye,bulcam komiclic Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.