Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 16 yıl Çayımı demleyeceğim,kitabımı okuyacağım...Fikret Başkaya;onun anlatımıyla ezberimi bozacağım...iyi paylaşımlar!
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 16 yıl bir saat kosmam lazim arkadaslar bekliyor görüsmek üzere gelirken bira almayida unutmayacagim
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 16 yıl ben cikayim bizim kucukluk yuzunu kapatarak kosarken duvara carpti
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 16 yıl gidip sicacik nestcafemi icim azcikta tv zaplayim sonada dersin basina oturim
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 16 yıl birazdan yemek ismarliyacagim ve Sex and the city Filmene bakacagim. Buyrun sizlerde gelin dicem ama burdaki arkadaslar cok oburlar yemek kalmaz bana
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 16 yıl birazdan yemek ismarliyacagim ve Sex and the city Filmene bakacagim. Buyrun sizlerde gelin dicem ama burdaki arkadaslar cok oburlar yemek kalmaz bana Afiyet olsun..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 16 yıl artık eve gitmeliyim,tabi ki şu tembel hemşolar beni evime bırakırsa...herkese iyi paylaşımlar...yakışıklı ve dayı gelirseniz haber verin,sizinle az biraz forum oyunlarına takılalım
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 16 yıl tüm az sonralar benim reklamlardan sonrasını da ekleyeceğim neyse benim mesaim bitti,şimdi sinemaya gideceğim...çalışanlara çok kolay gelsin;dinlenenlere de iyi eğlenceler
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl efem ben canlarıma döneyim yene...acemi öğretmenler ne de olsalar
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 16 yıl birazdan görüsmek üzere.. yüzmeye gidiyorum İyi hatırlattın ne oturuyorum ki evde gideyim ben de yüzeyim
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 16 yıl İşten çıkıp eve gideceğim demek isterdim ama; yapılacak işlerden gece 10 anca evi bulurum...ama önce güzel bir yemek için Memoya gideyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.