Zıplanacak içerik

Featured Replies

• Cevaplar 3,1b
  • Görüntü 155,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

bi sigara yakacagim

Gönderi tarihi:

Sanırım ayrılıyorum aranızdan..

DostçaKalın

Gönderi tarihi:

ben cikayim bizim kucukluk yuzunu kapatarak kosarken duvara carpti :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

gidip sicacik nestcafemi icim azcikta tv zaplayim sonada dersin basina oturim :D

Gönderi tarihi:

birazdan yemek ismarliyacagim ve Sex and the city Filmene bakacagim. Buyrun sizlerde gelin dicem ama burdaki arkadaslar cok oburlar yemek kalmaz bana :P

Gönderi tarihi:
birazdan yemek ismarliyacagim ve Sex and the city Filmene bakacagim. Buyrun sizlerde gelin dicem ama burdaki arkadaslar cok oburlar yemek kalmaz bana :P

Afiyet olsun..

Gönderi tarihi:

Güneş doğacak :unsure:

Gönderi tarihi:

arkadasi alma gideyim yogun olcam bugun

sizlere iyi aksamlar

Gönderi tarihi:

artık eve gitmeliyim,tabi ki şu tembel hemşolar beni evime bırakırsa...herkese iyi paylaşımlar...yakışıklı ve dayı gelirseniz haber verin,sizinle az biraz forum oyunlarına takılalım :D

Gönderi tarihi:

tüm az sonralar benim :D reklamlardan sonrasını da ekleyeceğim :lol:

neyse benim mesaim bitti,şimdi sinemaya gideceğim...çalışanlara çok kolay gelsin;dinlenenlere de iyi eğlenceler ;)

Gönderi tarihi:
birazdan görüsmek üzere.. yüzmeye gidiyorum

İyi hatırlattın ne oturuyorum ki evde gideyim ben de yüzeyim :unsure:

Gönderi tarihi:
birazdan görüsmek üzere.. yüzmeye gidiyorum

ama bu haksızlık :angry:-_-

Gönderi tarihi:

bende sinava giricem birasdan dua edin benim icin :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

İşten çıkıp eve gideceğim demek isterdim ama;

yapılacak işlerden gece 10 anca evi bulurum...ama önce güzel bir yemek için Memoya gideyim ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.