Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl yok yaw atıştırdık bi şeyler.. az sonra uyuycam gibi geliyo bana...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Yazar az iç sigarayı bee muhammet.genç yaşta telef olmaaaa.. az sonra yatacağım
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 19 yıl az sonra dünürler gelcekler mısafırlıge bende hızmetcı nıyetıne kullanılacagım gelinde yok zatiii bana kaldı her bısey
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl annemı kuafore goturecem yaaww kadın saclarımı kestırecem dıye tutturdu dısarda kar yagıyor bırde...
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl az sonra bi cay icecem. cok üsüdüm disarida. icim isinsin biraz ...
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 19 yıl Az sonra ''YETER ARTIK'' diye çığlık atıcam... Ya bi işyerinin telefonları hiçmi susmaz kardeşim...
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 19 yıl forum oyunlarının hepsine cevap yazacığım.. kgkirlangic'a cevap yazıcam... Harbiden bütün forum oyunlarına cevap yazmışsın...
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 19 yıl adsl kesilmiş...o yüzden yandaki cafeden giriyorum................ okkalı bir küfür sallayacağım............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.