Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

ALDI ye gidiyorum dizel alicam!

• Cevaplar 3,1b
  • Görüntü 151,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:
ALDI ye gidiyorum dizel alicam!

Bizim burda'da Aldi var ve Ingiltere'dede :D

demin parade'den geldim simdi de giyinip Thnaksgiving yemegine gidecegim...

Gönderi tarihi:
hemen çay alacağım...sadece kendime -_- Dipnot,Yakışıklı,Dünyahepimizin,Muallim Ali ile paylaşırım ama ;)

benim ismim neden gecmiyor :angry:

:lol:

Gönderi tarihi:
benim ismim neden gecmiyor :angry:

:lol:

çünkü o zaman online olanlar onlardı...canım zaten sen forumdaşım değil canımsın :wub: senin yerin farklı demi ama ;)

Gönderi tarihi:
çünkü o zaman online olanlar onlardı...canım zaten sen forumdaşım değil canımsın :wub: senin yerin farklı demi ama ;)

:wub::hug::flowers: ben gidiyorum canim sende artik yat senin orda saat gec oldu ;)

Gönderi tarihi:
:wub::hug::flowers: ben gidiyorum canim sende artik yat senin orda saat gec oldu ;)

güle güle canem ;) ben 11'de anca kalkarım,kahvaltı ve sonra künefe yemeye;oradan da konsere...süper bi gün ya ;)

Gönderi tarihi:

az sonra postaya gitmem lazim -_-

sizlere iyi tartismalar ve paylasmalar dilerim :)

Gönderi tarihi:

Gecenin bir yarısı anca evin yolunu buldum,sabaha kadar netteydim :cat: aman diyerekten biraz uyuyup,derslere bakmalıyım...neler oluyor bana :D

Gönderi tarihi:

dondurma yiyip film izlicem sonra da geri gelcem ve yazcam :P ve sudoku oynucam bu hafta basladim ilk defa sudoku oynama ama bizim burda nette oynayanlar nasil 50 dakika yada 1 dakika'da bitiriyorlar anlamadim halen :unsure:

Gönderi tarihi:

İzın verirlerse blogtakı yazımı tamamlıyacağım :wacko:

Gönderi tarihi:

Az sonra kaza yuzunden ne kadar odemem lazim oldugunu ogrencem -_-

Gönderi tarihi:

Kolej'e gitcem bugunle sadece 3 kez ve sonra bittmis olcak :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

safaktan bir gun daha azalacak kaldi 60..

Gönderi tarihi:

yemeğe geçicem sonrada bir arkadaşıma kahve içmeye -_-

Gönderi tarihi:

masamı toparlıycağım,pc kapatıcam kartmı okutup sıcacık evime gidicem sonracıma üzerimi değişip motoru çalıştırıp yemekti silip süpürmekti duştu derkene en sonunda çayımı demleyip tv karşısında keyif yapacağım tabi evde misafir yoksa :unsure:

Gönderi tarihi:

kendımı öldürecem bu kötülük yapamayan benliğimi

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.