Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 16 yıl ALDI ye gidiyorum dizel alicam! Bizim burda'da Aldi var ve Ingiltere'dede demin parade'den geldim simdi de giyinip Thnaksgiving yemegine gidecegim...
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 16 yıl hemen çay alacağım...sadece kendime Dipnot,Yakışıklı,Dünyahepimizin,Muallim Ali ile paylaşırım ama
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 16 yıl hemen çay alacağım...sadece kendime Dipnot,Yakışıklı,Dünyahepimizin,Muallim Ali ile paylaşırım ama benim ismim neden gecmiyor
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl benim ismim neden gecmiyor çünkü o zaman online olanlar onlardı...canım zaten sen forumdaşım değil canımsın senin yerin farklı demi ama
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl çünkü o zaman online olanlar onlardı...canım zaten sen forumdaşım değil canımsın senin yerin farklı demi ama ben gidiyorum canim sende artik yat senin orda saat gec oldu
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl ben gidiyorum canim sende artik yat senin orda saat gec oldu güle güle canem ben 11'de anca kalkarım,kahvaltı ve sonra künefe yemeye;oradan da konsere...süper bi gün ya
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl az sonra postaya gitmem lazim sizlere iyi tartismalar ve paylasmalar dilerim
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2008 16 yıl az sonra postaya gitmem lazim sizlere iyi tartismalar ve paylasmalar dilerim bekliyoruz
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2008 16 yıl Gecenin bir yarısı anca evin yolunu buldum,sabaha kadar netteydim aman diyerekten biraz uyuyup,derslere bakmalıyım...neler oluyor bana
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 16 yıl dondurma yiyip film izlicem sonra da geri gelcem ve yazcam ve sudoku oynucam bu hafta basladim ilk defa sudoku oynama ama bizim burda nette oynayanlar nasil 50 dakika yada 1 dakika'da bitiriyorlar anlamadim halen
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 16 yıl Az sonra kaza yuzunden ne kadar odemem lazim oldugunu ogrencem
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 16 yıl masamı toparlıycağım,pc kapatıcam kartmı okutup sıcacık evime gidicem sonracıma üzerimi değişip motoru çalıştırıp yemekti silip süpürmekti duştu derkene en sonunda çayımı demleyip tv karşısında keyif yapacağım tabi evde misafir yoksa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.