Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

tühh demeseymişim keşke kaçmışlar köfteler <_<

• Cevaplar 3,1b
  • Görüntü 151,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

az sonra yazdığım cevaplara yorum gelmesini bekliyorum :D

Gönderi tarihi:

yok öle bişey az sonra :devil:

Gönderi tarihi:

tras olacam sonra kogusa gidip yatacam -_-

Gönderi tarihi:

Az sonra........... burger yicem. Cabuk gelsinler karnim acikti :D

Gönderi tarihi:

ben az sonra Gaziantep'i dolşıcağım mağlum 2 senedir İstanbulda'yız.Memleketi özledik.

Gönderi tarihi:

ıyı hadı bakalım gez :)

bende bırazdan sınava gırecem(deneme sınavı :))

Gönderi tarihi:

az sonra Yayamaz Kayımcaya sorcam;tv gitti,maç ne alemde die sorcam :D

Gönderi tarihi:

Az sonra mavi olmıyan gökyüzüne yazdıgım yanıta karşılık bekleyken çay içecegim :P

Gönderi tarihi:
Az sonra mavi olmıyan gökyüzüne yazdıgım yanıta karşılık bekleyken çay içecegim :P

Ama benim evde çay yok;ben soğuk su iççem :D parasızlığın gözü kör olsun emi :( yıllar yılı dert yolunda ilk yada sonucu değilim ama maçı alamazsak en vahşisinden acıların çocuğu olcam;nette de maç takip edilmiyo ki ;)

Gönderi tarihi:
Ama benim evde çay yok;ben soğuk su iççem :D parasızlığın gözü kör olsun emi :( yıllar yılı dert yolunda ilk yada sonucu değilim ama maçı alamazsak en vahşisinden acıların çocuğu olcam;nette de maç takip edilmiyo ki ;)

Sıcaktan tüm kapı cam açık ve bizim evde maçdan dolayı feryt ve figanlar :D canımmm ben sana çay degil dile ne istersen yolıyımmm :) son uztamadayız 116 cı dk dayızzz.... :angry:

Gönderi tarihi:
Sıcaktan tüm kapı cam açık ve bizim evde maçdan dolayı feryt ve figanlar :D canımmm ben sana çay degil dile ne istersen yolıyımmm :) son uztamadayız 116 cı dk dayızzz.... :angry:

Ya sende olmasan bilgi mesajlarına kaldık ;) ha evde şeker de yok :D burası da yanıyo ama bak pencereyi açmayı unutmuşum :D iiiki hatırlattın yaw ;)

Gönderi tarihi:
Ya sende olmasan bilgi mesajlarına kaldık ;) ha evde şeker de yok :D burası da yanıyo ama bak pencereyi açmayı unutmuşum :D iiiki hatırlattın yaw ;)

İşteee bu ya son saniye bile degil salisede attıkkk :D şimdi penaltı başladııı :(

Gönderi tarihi:

kapiyi kitleyip uyucam :D

Gönderi tarihi:

Accam tvyi bulcam güzel bir çizgi film kurcam kahvaltıyı :D sonra yatcam acayip sıcak :D ha hemşoma cevap yazmadım ;) ama hemşo sende geç yazdın,kaçtık işte gece yarısı :)

Gönderi tarihi:

camdan atlıyiciğim :w00t:

Gönderi tarihi:

Yapma frozen sakınnnnnnnnn.Daha yaşayacak güzel günlerimiz var valla bak :unsure:

Misafir geliyomuş :unsure: Ben kaçtım öpüldünüz :)

Gönderi tarihi:

Az sonradan biraz sonra arkadaşlarla Diyarbakır surlarında karpuz kescez :D ya şimdi keserdik ama çoooooooooooooook sıcak,hele bi güneş batsın :D

Gönderi tarihi:

Az sonradan biraz sonra arkadaşlarla Diyarbakır surlarında karpuz kescez :D ya şimdi keserdik ama çoooooooooooooook sıcak,hele bi güneş batsın :D

Banada yola çünkübenim uyus kediler balkondak masanın altına konmuş yedek karpusları merdivenlerden aşagıya atıllar :P ben az sonra yatmam gerek yoksa kötü olaçak :(

Gönderi tarihi:
Banada yola çünkübenim uyus kediler balkondak masanın altına konmuş yedek karpusları merdivenlerden aşagıya atıllar :P ben az sonra yatmam gerek yoksa kötü olaçak :(

Karpuzu çoktan kestik,sana uyus kedilerinden kurtulacak bir sır vereyim mi?At onları :D

Az önce yemek yerken TV ye baktım.Acayip bi korku filmi B) korktum,kaçtım :D Az sonra çay demleyeceğim tek kişilik,geççem tvye,bulcam komiclic :D:D:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.