Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Kuzey kutbunda her yerin bembeyaz ve aynı göründüğü bir düzlükte tek başınasınız. Kendinizin ve fotoğraf makinenizin konumunu hiç değiştirmeden 10 dakika arayla iki fotoğraf çekeceksiniz. İki fotoğraftaki görüntünün birbirlerinden tamamen farklı olması için neyin fotoğrafını çekerdiniz?... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 güneş olabilirmi... olabilir..ama benim düşündğm deell Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 o zaman bir kendimi çekeyim birde meydanı çekeyim ola bilirmi.. desteksiz attım ama neyse hor gör... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 kolumdaki saatin bencede cevap bu Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 10 dk içinde öyle değişiklik olmalı ki sizin ifi fotğrafınız da farklı olsun.. her iki fotoda da siz olacaksınız ama bişiyler farklı olacak Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 fotoğrafta gölgemin çıkmasına dikkat ederim. gölgem aynı kalmaz. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 10 dk içinde öyle değişiklik olmalı ki sizin ifi fotğrafınız da farklı olsun.. her iki fotoda da siz olacaksınız ama bişiyler farklı olacak ayı mı gelmiş yoksa Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 10 dk içinde öyle değişiklik olmalı ki sizin ifi fotğrafınız da farklı olsun.. her iki fotoda da siz olacaksınız ama bişiyler farklı olacak gece ile gündüüüzz Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 tam havanın kararmasına yakın çekerdim...yani birinde hava açık,diğerinde karanlık kaçta kararıyosa işte hava o saate yakın güneş batmadan ve batarken....yoksa güneş hiç batmıyomu :D Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 hah işte bodrumlu nun dediğinden...valla senden görmedim bodrumlu :D Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 hah işte bodrumlu nun dediğinden...valla senden görmedim bodrumlu :D önemli değil arkadaşım gönüller bir olsun gloria göremeden çözdük ya Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ayı mı gelmiş yoksa hee ayı gelmişşş Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 önemli değil arkadaşım gönüller bir olsun gloria göremeden çözdük ya aaaaaaa flash flash gloria görmüşmüş meğer Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 tam havanın kararmasına yakın çekerdim...yani birinde hava açık,diğerinde karanlık kaçta kararıyosa işte hava o saate yakın güneş batmadan ve batarken....yoksa güneş hiç batmıyomu :D arkadaşlar bildiğim kadarıyla kutuplarda cece ile gündüz arası yaklaşık altı ay... 10 dk da nerde birden hava kararıyoooo Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ben aslında biliyorum da bunun cevabını size azcık süre tanıyim dedim yanii heheheheeh Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 ben aslında biliyorum da bunun cevabını size azcık süre tanıyim dedim yanii heheheheeh sağol arkadaşım ayıyı beklediğimiz için az sonra ayı gelir beraber çektiriz fotoyuuu Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 arkadaşlar bildiğim kadarıyla kutuplarda cece ile gündüz arası yaklaşık altı ay... 10 dk da nerde birden hava kararıyoooo tamam işte bak anlatayım.... 5 .ay 29 .günün tam sonu bu çekim tarihi Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Kuzey kutbunda her yerin bembeyaz ve aynı göründüğü bir düzlükte tek başınasınız. Kendinizin ve fotoğraf makinenizin konumunu hiç değiştirmeden 10 dakika arayla iki fotoğraf çekeceksiniz. İki fotoğraftaki görüntünün birbirlerinden tamamen farklı olması için neyin fotoğrafını çekerdiniz?... buzun üstünde sıcak nescafe dolu fincanımın resmini cekerdim Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 cevaplar yakın da benim istediğim değil işte... benzer bir çok cevap olabilir....neyse beni bu soru sarmadı..cevabını verem gariii gökyüzündeki bulutlarla beraber çekeriz fotoyu....bulutlar uçuşuyo yaaaa Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 cevaplar yakın da benim istediğim değil işte... benzer bir çok cevap olabilir....neyse beni bu soru sarmadı..cevabını verem gariii gökyüzündeki bulutlarla beraber çekeriz fotoyu....bulutlar uçuşuyo yaaaa havada bulut yoook, bune dumandır Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 sağol arkadaşım ayıyı beklediğimiz için az sonra ayı gelir beraber çektiriz fotoyuuu pehhhh Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 sağol arkadaşım ayıyı beklediğimiz için az sonra ayı gelir beraber çektiriz fotoyuuu ne var ki ayının gelmesi gayet mantıklı orası kuzey kutbu degil mi ki? yalnız ayı gelirse o fotoğrafı çekebilir misin orasını bilmem yanii... penguen gelecek hali yok yaaa ayı gelecek tabii he benim cevabım vallahi senin doğru cevabından daha güzell ustelik de esprili sen bu soruyu bi daha sordugunda bu cevabı bekle hem o zaman soru da seni sarar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.