Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kuzey kutbunda her yerin bembeyaz ve aynı göründüğü bir düzlükte tek başınasınız. Kendinizin ve fotoğraf makinenizin konumunu hiç değiştirmeden 10 dakika arayla iki fotoğraf çekeceksiniz. İki fotoğraftaki görüntünün birbirlerinden tamamen farklı olması için neyin fotoğrafını çekerdiniz?...

Gönderi tarihi:

10 dk içinde öyle değişiklik olmalı ki sizin ifi fotğrafınız da farklı olsun..

her iki fotoda da siz olacaksınız ama bişiyler farklı olacak

Gönderi tarihi:

10 dk içinde öyle değişiklik olmalı ki sizin ifi fotğrafınız da farklı olsun..

her iki fotoda da siz olacaksınız ama bişiyler farklı olacak

ayı mı gelmiş yoksa :):w00t:

Gönderi tarihi:

tam havanın kararmasına yakın çekerdim...yani birinde hava açık,diğerinde karanlık kaçta kararıyosa işte hava o saate yakın güneş batmadan ve batarken....yoksa güneş hiç batmıyomu :D :D

arkadaşlar bildiğim kadarıyla kutuplarda cece ile gündüz arası yaklaşık altı ay...

10 dk da nerde birden hava kararıyoooo :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

ben aslında biliyorum da bunun cevabını :unsure::online2long: size azcık süre tanıyim dedim yanii heheheheeh :w00t:

Gönderi tarihi:

ben aslında biliyorum da bunun cevabını :unsure::online2long: size azcık süre tanıyim dedim yanii heheheheeh :w00t:

sağol arkadaşım ayıyı beklediğimiz için

az sonra ayı gelir beraber çektiriz fotoyuuu

Gönderi tarihi:

Kuzey kutbunda her yerin bembeyaz ve aynı göründüğü bir düzlükte tek başınasınız. Kendinizin ve fotoğraf makinenizin konumunu hiç değiştirmeden 10 dakika arayla iki fotoğraf çekeceksiniz. İki fotoğraftaki görüntünün birbirlerinden tamamen farklı olması için neyin fotoğrafını çekerdiniz?...

buzun üstünde sıcak nescafe dolu fincanımın resmini cekerdim :):)

Gönderi tarihi:

cevaplar yakın da benim istediğim değil işte...

benzer bir çok cevap olabilir....neyse beni bu soru sarmadı..cevabını verem gariii

gökyüzündeki bulutlarla beraber çekeriz fotoyu....bulutlar uçuşuyo yaaaa :P:D:lol::P:D:lol:

Gönderi tarihi:

cevaplar yakın da benim istediğim değil işte...

benzer bir çok cevap olabilir....neyse beni bu soru sarmadı..cevabını verem gariii

gökyüzündeki bulutlarla beraber çekeriz fotoyu....bulutlar uçuşuyo yaaaa :P:D:lol::P:D:lol:

havada bulut yoook, bune dumandır :lol::stuart::P

Gönderi tarihi:

pehhhh :w00t:

Gönderi tarihi:

ne var ki ayının gelmesi gayet mantıklı orası kuzey kutbu degil mi ki? yalnız ayı gelirse o fotoğrafı çekebilir misin orasını bilmem yanii... :w00t: penguen gelecek hali yok yaaa :unsure: ayı gelecek tabii :w00t: he benim cevabım vallahi senin doğru cevabından daha güzell ustelik de esprili sen bu soruyu bi daha sordugunda bu cevabı bekle hem o zaman soru da seni sarar :):w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.