Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 _ _ _ Üç harfli, anlamlı bir sözcüğümüz var. Bu sözcükle ilgili ipuçları: 1.”HAN” ile 1 ortak harfi var, ancak yanlış yerde. 2.”KUR” ile 1 ortak harfi var, ancak yanlış yerde. 3.”HIZ” ile 1 ortak harfi var ve doğru yerde. Sözcüğü bulunuzbilebilir misiniz? Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 _ _ _ Üç harfli, anlamlı bir sözcüğümüz var. Bu sözcükle ilgili ipuçları: 1.”HAN” ile 1 ortak harfi var, ancak yanlış yerde. 2.”KUR” ile 1 ortak harfi var, ancak yanlış yerde. 3.”HIZ” ile 1 ortak harfi var ve doğru yerde. Sözcüğü bulunuzbilebilir misiniz? ARZ ??? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 _ _ _ Üç harfli, anlamlı bir sözcüğümüz var. Bu sözcükle ilgili ipuçları: 1.”HAN” ile 1 ortak harfi var, ancak yanlış yerde. 2.”KUR” ile 1 ortak harfi var, ancak yanlış yerde. 3.”HIZ” ile 1 ortak harfi var ve doğru yerde. Sözcüğü bulunuzbilebilir misiniz? bulum mi bilim mi? yoksa hem bulup hem bilim mi madem ARZ ediyorsun o halde hem bulum hem bilim Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 ARZ ??? teşekkür ederim ExcE.. tebrikler... ben gloriadan bekliyodum cevabı ama uyudu kaldı herhalde... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 bulum mi bilim mi? yoksa hem bulup hem bilim mi madem ARZ ediyorsun o halde hem bulum hem bilim tebrikler arkadaşımm.ben senden bekliyodum ilk cevabı ama geç kaldıınnnnn... performans düşüklüğü varrr olmuyo ama Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 teşekkür ederim ExcE.. tebrikler... ben gloriadan bekliyodum cevabı ama uyudu kaldı herhalde... Güzel sorun için ben teşekkür ederim Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Güzel sorun için ben teşekkür ederim ni dimek ni dimek... arkası gelcek da.beklen beni Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 ni dimek ni dimek... arkası gelcek da.beklen beni yaaaa evet geç gördüm çünküü hep Exce'nin yüzünden... Sorduğu soru var ya beni hasta edecek, gecem gündüzüm kalmadı şimdi de onla ugraşıyorum... Ondan yani ama bu gece çözeceğim bu soruyu... Exce'nin komplosuyla karşı karşıyayım anlayacağın Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 yaaaa evet geç gördüm çünküü hep Exce'nin yüzünden... Sorduğu soru var ya beni hasta edecek, gecem gündüzüm kalmadı şimdi de onla ugraşıyorum... Ondan yani ama bu gece çözeceğim bu soruyu... Exce'nin komplosuyla karşı karşıyayım anlayacağın neyse bu sefer böleee olsun kolay gele.... yarın 8 saat ders var..iyi geceler... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 neyse bu sefer böleee olsun kolay gele.... yarın 8 saat ders var..iyi geceler... iyi geceler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.