Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 buna mani olmak cok zor.... Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 BENCE TV seretmeyin çÜnkü dolu saçmalik war ..BAzı programları tenzih ederim tabi Kİ mesela CEVİZ KABUĞU,ARENA ws ws .GErisi hepsi RANT proğrami yani maddi amaçli ..YAdA SHow amaçli.. ......AYRICA::: HER Ş de İRTİCA deyip durmayın insanlar dinlerinin gereklerini sizin istediğiniz gibimi yaşayacak...HER kez dilediğinde özgürdür İSLAMDA zorlama yoktur... AMA bak LAKİKLİKte sanırım zorlama war... İSLAM adına yada İSlam gereği için bişi YAptınmı Hemen yasaklanıyor...BU GÜN KANUNDA ATATÜRKE KÜFÜR edince HApis cezası İLE cezalandırılıyorsun.. AMA ALLAH'A küfür ettinmi sana ödül weriyorlar nerdeyse...BİZİ dinimizden uzaklaştırmak için oyunlar oynanıyor bunu unutmayın...WE ÜLkemizdeki çoğu insanın BATI lı güçlerden maaş aldığı ispatlanmiştir...M.ALi BİRAND da bu hainlerden birisi'dir...AZ geriye gidelim bakalim M.KEmaL atatürk'e kim en büyük saygisizliği yapmiş İSMET İNÖNÜ DEĞİL Mİ? TÜRK LİRAsıNdaN atatürk'ün RESMİNİ KALDİRİP KENDİ RESMİNİ BASTIRAN ezanı türkçeye ÇEWİREN KURAN ları YAKAN yıkan TOPLATTIRAn.. SÖLEYİn şimdi BU nedir DİKTATÖRLÜK değil mi... AMA irticacı dediğiniz İnsanlar KURTULUŞ SAWAŞİNDA BU ÜLKE İÇİN SAWAŞTİ we ŞeHİT OLDU... DİP NOT: ÇANAKKALE SAWAŞİNDA BÜYÜK KAHRAMANLİK GÖSTEREN WE KĞ LİK MERMİYİ KALDİRİP TOP'UN AGZİNA KOYARAK EN BÜYÜK DONANMA GEMİSİNİ BATİRAN SEYYİD ONBAŞİ DAN Bİ KASİDE ANLATİM ...... SAWAŞ BİTER SEYYYİD ASKER ATA'NIN HUZURUNA ÇAĞRİLİR we ONBAŞİ RÜTBESİ WERİLİR...AYRICA MAAŞA BAGLANIR ATA tarafından...AMA o YÜCE İNSAN SEEYYİD ONBAŞİ ATA 'YA ŞÖLE CVP werir>>>>>>> BİZ PARA MAL MÜLK İÇİN SAWAŞMADİK ATAM TOPRAK BAYRAK DİN WATAN UIĞRUNDA SAWAŞTİK SEWABINI YÜCE ALLAHTAN BEKLERİZ der we maaşi KABUL etmez...WE açlik İÇİNDE yaşar ORMANDAN ağaç keser onlari satar geçinir..AÇLİKTAN Öldüğüde sölenir.. ANlatabildiysem ne mutlu... GÜnümüzde ise BIRAk MAAş almayı dewleti milleti soymak en şerefli meslek olmuş DEMOKRASİ we LAİKLik altında... Kim Kimi kandırıyor biraz düşününce anlamamak imkansiz.. DÜNYADA LAKİKLİKLE yönetilen kaç ülke war ayrıca BİZ we FRANSA.. LAKİKLİĞİN nerden geldiğini bişlmeyeniniz wardır 13 yada 14yyDA KRALLAR bütün Dewlet işlerinde sawaş kararlarinda PAPAZLARA danişirlardi...KRALLAR bile PAPAZLARİN önünde DİZ çökerdi ..KRAL bir gün ben KOSKACA kRALIM ama BİR papazın ÖNünde EĞİLİyorum nasıl olacak DER we LAİKKLİK denen Fİkri sunar İNSANLARA we ÜLkede ne kadar PAPAZ warsa hepsini asar...AMA halk karşi çIKAr we YILLAr sonra TEKrar Bu düzen Kurulur.. BU GÜN olduğu Gİbi YANe BÜTÜN HRİSTİYAN ALEMİ WATİKAN dan yönetiliyor... YANE BÜTÜN BATI MEDENİYETLERİ HALA DİN İLE YÖNETİLİYOR.. Bilmem ne kadar anlatabildim...EywalLaH sewgilerle... Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 erdoğan sen bilmediğin konulara karışma demokrasi sana kaldıysa sir kesimi oldürürsün. kardeş... sen bu işe karışma. lafımıda sağa sola çekmeye kalkışma. ben onu neye söyledim. iyi bak. tartışmanın gidişatı önemli Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 BENCE TV seretmeyin çÜnkü dolu saçmalik war ..BAzı programları tenzih ederim tabi Kİ mesela CEVİZ KABUĞU,ARENA ws ws .GErisi hepsi RANT proğrami yani maddi amaçli ..YAdA SHow amaçli.. ......AYRICA::: HER Ş de İRTİCA deyip durmayın insanlar dinlerinin gereklerini sizin istediğiniz gibimi yaşayacak...HER kez dilediğinde özgürdür İSLAMDA zorlama yoktur... AMA bak LAKİKLİKte sanırım zorlama war... İSLAM adına yada İSlam gereği için bişi YAptınmı Hemen yasaklanıyor...BU GÜN KANUNDA ATATÜRKE KÜFÜR edince HApis cezası İLE cezalandırılıyorsun.. AMA ALLAH'A küfür ettinmi sana ödül weriyorlar nerdeyse...BİZİ dinimizden uzaklaştırmak için oyunlar oynanıyor bunu unutmayın...WE ÜLkemizdeki çoğu insanın BATI lı güçlerden maaş aldığı ispatlanmiştir...M.ALi BİRAND da bu hainlerden birisi'dir...AZ geriye gidelim bakalim M.KEmaL atatürk'e kim en büyük saygisizliği yapmiş İSMET İNÖNÜ DEĞİL Mİ? TÜRK LİRAsıNdaN atatürk'ün RESMİNİ KALDİRİP KENDİ RESMİNİ BASTIRAN ezanı türkçeye ÇEWİREN KURAN ları YAKAN yıkan TOPLATTIRAn.. SÖLEYİn şimdi BU nedir DİKTATÖRLÜK değil mi... AMA irticacı dediğiniz İnsanlar KURTULUŞ SAWAŞİNDA BU ÜLKE İÇİN SAWAŞTİ we ŞeHİT OLDU... DİP NOT: ÇANAKKALE SAWAŞİNDA BÜYÜK KAHRAMANLİK GÖSTEREN WE KĞ LİK MERMİYİ KALDİRİP TOP'UN AGZİNA KOYARAK EN BÜYÜK DONANMA GEMİSİNİ BATİRAN SEYYİD ONBAŞİ DAN Bİ KASİDE ANLATİM ...... SAWAŞ BİTER SEYYYİD ASKER ATA'NIN HUZURUNA ÇAĞRİLİR we ONBAŞİ RÜTBESİ WERİLİR...AYRICA MAAŞA BAGLANIR ATA tarafından...AMA o YÜCE İNSAN SEEYYİD ONBAŞİ ATA 'YA ŞÖLE CVP werir>>>>>>> BİZ PARA MAL MÜLK İÇİN SAWAŞMADİK ATAM TOPRAK BAYRAK DİN WATAN UIĞRUNDA SAWAŞTİK SEWABINI YÜCE ALLAHTAN BEKLERİZ der we maaşi KABUL etmez...WE açlik İÇİNDE yaşar ORMANDAN ağaç keser onlari satar geçinir..AÇLİKTAN Öldüğüde sölenir.. ANlatabildiysem ne mutlu... GÜnümüzde ise BIRAk MAAş almayı dewleti milleti soymak en şerefli meslek olmuş DEMOKRASİ we LAİKLik altında... Kim Kimi kandırıyor biraz düşününce anlamamak imkansiz.. DÜNYADA LAKİKLİKLE yönetilen kaç ülke war ayrıca BİZ we FRANSA.. LAKİKLİĞİN nerden geldiğini bişlmeyeniniz wardır 13 yada 14yyDA KRALLAR bütün Dewlet işlerinde sawaş kararlarinda PAPAZLARA danişirlardi...KRALLAR bile PAPAZLARİN önünde DİZ çökerdi ..KRAL bir gün ben KOSKACA kRALIM ama BİR papazın ÖNünde EĞİLİyorum nasıl olacak DER we LAİKKLİK denen Fİkri sunar İNSANLARA we ÜLkede ne kadar PAPAZ warsa hepsini asar...AMA halk karşi çIKAr we YILLAr sonra TEKrar Bu düzen Kurulur.. BU GÜN olduğu Gİbi YANe BÜTÜN HRİSTİYAN ALEMİ WATİKAN dan yönetiliyor... YANE BÜTÜN BATI MEDENİYETLERİ HALA DİN İLE YÖNETİLİYOR.. Bilmem ne kadar anlatabildim...EywalLaH sewgilerle... islamda zorlama yoktur diyorsun. bunu bize anlatma sivasta 38 insanı diri diri yakanlara meclisten gazanız mübarek olsun diyen partinin temsilcilerine anlat. kim alalha küfür etmişte yok ödül almış yok takdir edilmiş vars aböyle biri söyle. gereksiz asılsız iddialarla konuşma bu forumdaki kafadaşların gibi. laikliğin ne olduğunuve nasıl doğduğunu bilmiyorsan komik fıkralarla onu tanımlamaya çalışma. senin gibi konuşanlar menemen de kubilayı şehit edenler. senin gibi konuşanlar kvay-ı milliyeciler için fransızdan daha gavur bunlar diyenler. dünyada laiklikle yönetilen yüzlerce ülke vardır biz ve fransa değil sadece, boşuna dememişler " cahilin yaptığı sohbetten sözden, alimin hayali düşü makbuldur" diye. ismet paşa senin gibi ata nın deyimiyle sebükmağz ların höykünmelerine maruz bırakılacka bir kişi değil. senin bir ingiliz kolonisinde yarı vatandaş statüsü yerine, bağımsız bir türkiyede rahat rahat ibadet edebilmeni sağlayan kişilerden birisidir. gençliği cephelerde geçmiş dünya savaşındada , kurtuluş savaşında da, cesurca savaşmış büyük bir komutandır. dünyada laiklikle yönetilen hangi ülke varmış. dünynaın büyük çocğunluğu laiklikle yönetiliyor. sen bir de yüzünü çevirip. senin hayalini kurduğun biçimde yönetilen ülkelere bir baksana. in bakalım haritada şöyel güney sınırlarımızdan aşağılara, gör farkı tabi o beynin algıalyabilirse. kendizi de parlasanız yırtınsanızda, binbir takkiye yapsanızda, türkiye cumhuriyetinin laik yapısında bir gedik açamazsınız. bu yoldan çok kimseler yürüdü bak ta onalrın akıbetine bu ulus onlara ne gibi dersler verdi. evet azanlar memenen de kublay ı şehit ettiler. ama kubilay şehit olduda onlar salim mi kaldı. aklınızı aşınıza toplayın laiklik bu ulusun artık asla vazgeçmeyeceği değerlerden birisidir. ona kast ederseniz. bu ulus trafından daima dışlanırsınız. Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 yavv cyrano sende bizi hakikaten tam gerici yaptın ha... cumhuriyete karşı çıkan kim ya... kardeşim biz demokratlık adı altında milletin maneviyatını sömürenlere köpürüyoruz.. al.. ülkede ençok eğitime ihtiyaç varken adam senin başın kapalı ünv. giremezsin diyor. başını bağlamak demek aklını bağlamak demek mi? insan inancı nasıl gerektiriyorsa onu yaşayacak kardeşim özgürlük nerede nerede demokrasi. bunuda laikliğe aykırı bulursunuz şimdi... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 yavv cyrano sende bizi hakikaten tam gerici yaptın ha... cumhuriyete karşı çıkan kim ya... kardeşim biz demokratlık adı altında milletin maneviyatını sömürenlere köpürüyoruz.. al.. ülkede ençok eğitime ihtiyaç varken adam senin başın kapalı ünv. giremezsin diyor. başını bağlamak demek aklını bağlamak demek mi? insan inancı nasıl gerektiriyorsa onu yaşayacak kardeşim özgürlük nerede nerede demokrasi. bunuda laikliğe aykırı bulursunuz şimdi... aykiri tabii... zamaninda yasanmis bir olay: basi kapali arkadaslarin saç rengi surat sekli tam seçilemedigi için bayanin biri sinavda yerine arkadasini sokmus. sonradan da durum farkedilmis. ve bu bayan hakkinda sorusturma açilmis. farkedilmese zeki arkadas sinavdan gayet iyi not alacakti.! bunu bize anlatan da üniversitede bir prof. benim kapali olan kimseyle sorunum yok aksine bir çok arkadasim var ama okul önemli... hem artik bunaltmaya basladi.. Bana bariz bi sekilde kapanirsan allah sana toyotani gönderir dediler ya?!! demokrasiyse o zaman ben ve benim gibi bi sürü arkadasima din konusunda neden baski yapiliyor? geçin bunlari. bu memleket daha fazla geriye gitmeyecek. laiklik din ve devlet islerinin ayrilmasidir. dini inançlar devlet birimlerine tasinamaz. Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 80 Sene evvel bitmiş imparatorlukdan lağik bir millet kurduk, o zamaki inançlarımız değişikmiydi de 30 sene evvel türbanla yeni inanç kuruldu, anlıyan ve bilen varmı. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 yavv cyrano sende bizi hakikaten tam gerici yaptın ha... cumhuriyete karşı çıkan kim ya... kardeşim biz demokratlık adı altında milletin maneviyatını sömürenlere köpürüyoruz.. al.. ülkede ençok eğitime ihtiyaç varken adam senin başın kapalı ünv. giremezsin diyor. başını bağlamak demek aklını bağlamak demek mi? insan inancı nasıl gerektiriyorsa onu yaşayacak kardeşim özgürlük nerede nerede demokrasi. bunuda laikliğe aykırı bulursunuz şimdi... formal oalrak bir insanın başını örtmesinin yasaklanması kabul edilir değil. ama zamanında türbanın bir siyasal simge haline getirilmesine karşıda bu tepkiyi verseydin şimdi bunları tartışmana da gerek kalmazdı. türban durup duruken yasaklanmadı ki. Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 nasıl oldu arkadaşlar ben bunu anlayamıyorum ya... bir baş örtüsü nasıl siyasete malzeme oldu. bu namus demektir. ya... namusda dillere düşmüş gibi olmuştur. bune ya sizingibiler. işte siyaset malzemesi yaptı bunu başı örtülü oraya giremez başı örtülü buraya giremez. sonrada çıkıp demokrasiden bahseder. insan hakları savunucu çağdaş kesim olursunuz. fransada aynını yapıyordu. bü gün birisi bir topiç açmış baktınız mı fransayla ilgili . işte karakteristik özellik bu.... anlayan anladı... zaten... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 nasıl oldu arkadaşlar ben bunu anlayamıyorum ya... bir baş örtüsü nasıl siyasete malzeme oldu. bu namus demektir. ya... namusda dillere düşmüş gibi olmuştur. bune ya sizingibiler. işte siyaset malzemesi yaptı bunu başı örtülü oraya giremez başı örtülü buraya giremez. sonrada çıkıp demokrasiden bahseder. insan hakları savunucu çağdaş kesim olursunuz. fransada aynını yapıyordu. bü gün birisi bir topiç açmış baktınız mı fransayla ilgili . işte karakteristik özellik bu.... anlayan anladı... zaten... giremez.. laikligin anlami da bunu içeriyor zaten. din devlet birimlerine sokulamaz. laik oldugunuzu düsünüyorsaniz iyice arastirin.. Atatürkün getirdigi kanunlari hiç edemezsiniz. Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 arkadaş okuluna gitmek isteyen insandan ne istiyorsunuz. laiklik okula giremez mi diyor sen atatürkten böyle bir şey beklermiydin süle bakam. bunu islami kesim okuyamasın cahil kasın yükselemesin sonra biz istediğimiz gibi hareket edelim diyenlerin bir etkisi gaaaliiibbaaaa Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 açıkcası ben de başörtüsü yasagının laiklikle çok fazla bi alakasını göremiyorum...zorbalıktan öte bişey değil bu yasak... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 arkadaş okuluna gitmek isteyen insandan ne istiyorsunuz. laiklik okula giremez mi diyor sen atatürkten böyle bir şey beklermiydin süle bakam. bunu islami kesim okuyamasın cahil kasın yükselemesin sonra biz istediğimiz gibi hareket edelim diyenlerin bir etkisi gaaaliiibbaaaa eskiden ben de bas örtüsü ile okullara gidilmesinden yanaydim.. fakat yasanmis olaylari göz önünde bulundurunca gidilmemesi gerektigini savunmaya basladim ki bunu da paylasmistim.. insanlar en çok saç rengi, sekli ve kafa yapisindan akilda kalirmis. sinavda bas örtüsü yüzünden bir asistanin aklinda kalmayan bir bayan arkadas yerine baskasini sokmus bunu paylasmistim.. ki son anda fakedilmese o arkadas çok yüksek notla geçecekmis... bana mantikli geldi ve savunuyorum.. ayrica son dönemlerde bir çok arkadasima da bana da kapanmamiz için sürekli gelenler oluyor. bu artik bogmaya basladi. ve çogu okulda da varmis arkadaslarimizin paylastigi kadariyla. biz açilin diye baski yapiyormuyuz? bu bile antipati duymaya yetiyor. otobüste türnabli bir bayanin yaninda bir çocuk vardi 17-18 yaslarinda.. bayan çocuga kalk kapali ablan otursun dedi sebebi de ayakta erkeklere degiyormus.. ayakta duran bayan da en fazla 20 idi. çocuk kalkmadi tabi bunun üzerine kadin sinirlendi kendi yerini verdi. yani olur mu böyle sey ya? allahin yarattigi insana elin çarpti mecburen degmissin ne var bunda.. otobüste gereksiz yere kavga çikardi bayan. bunlar artik gerçekten itici olmaya basladi. savundugum seylerden vazgeçiyorum. ben ki her zaman türbanli bayanlara saygi duyardim ama artik herkese bir önyargi olusmaya basladi bu kadar baski olmaz. ben herkesin okumasindan ögrenmesinden yanayim.. herkes bilsin ki mantik seviyesi yükselsin. Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) atatürkçüler çok ******. bu ülkeyi onlar kurtardılar onlar şekil verecekler. başka yolu yok. gerisini at sepete kendisini, düşüncesini inancını ... benim dedem kurtuluş savaşında şehit oldu. yani biz şehit siz gazi oldunuz.. biz susacaz siz konuşacaksınız. Tarih: 11 Kasım , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 mara bulge diyorki:bunlar artik gerçekten itici olmaya basladi. savundugum seylerden vazgeçiyorum. ben ki her zaman türbanli bayanlara saygi duyardim ama artik herkese bir önyargi olusmaya basladi bu kadar baski olmaz. Inanki ne diyecegimi bilemiyorum. Bu "gericilerin" baskisindan dolayi sen nasil savundugundan vaz gecebiliyorsun? Türbanli kadinlara saygi duyduguna inaniyorum, fakat saygi duyubda onlarin hakklarini aramalarina yardimci olsan ( ki bayaga bir seyler kazanacagindan eminim) daha iyi oludu. Önyargilarini birakmalisin. Okumak gercekden mantik seviyesini gelistirir dogru yazmisin fakat bu sansi türbanli zeki Kadinlarada verilmesi gerekiyor. Inaniyorumki, eger cözüm bulunsa bu konular burda tartisilmaz (Gerci tartismak da iyi birsey, tabiki kimseye haksizlik edilmeden). Sinavda karistirilmis o zaman daha iyi bakilsin..... Otobüse gelince o kadin eger yabanci bir elin ona degeceginden o kadar korkuyorsa, otobüsle gitmeyecek bir yere, bu kadar basit. Giderse dokunabilir yani..... bunlar yasanmis dir ve hep yasanacakdir...... fakat basörtüsüyle okumus bir kadin mantik seviyesini gelistirmis oldugundan böyle olaylar yasanmaz derim. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 islamda zorlama yoktur diyorsun. bunu bize anlatma sivasta 38 insanı diri diri yakanlara meclisten gazanız mübarek olsun diyen partinin temsilcilerine anlat. kim alalha küfür etmişte yok ödül almış yok takdir edilmiş vars aböyle biri söyle. gereksiz asılsız iddialarla konuşma bu forumdaki kafadaşların gibi. laikliğin ne olduğunuve nasıl doğduğunu bilmiyorsan komik fıkralarla onu tanımlamaya çalışma. senin gibi konuşanlar menemen de kubilayı şehit edenler. senin gibi konuşanlar kvay-ı milliyeciler için fransızdan daha gavur bunlar diyenler. dünyada laiklikle yönetilen yüzlerce ülke vardır biz ve fransa değil sadece, boşuna dememişler " cahilin yaptığı sohbetten sözden, alimin hayali düşü makbuldur" diye. ismet paşa senin gibi ata nın deyimiyle sebükmağz ların höykünmelerine maruz bırakılacka bir kişi değil. senin bir ingiliz kolonisinde yarı vatandaş statüsü yerine, bağımsız bir türkiyede rahat rahat ibadet edebilmeni sağlayan kişilerden birisidir. gençliği cephelerde geçmiş dünya savaşındada , kurtuluş savaşında da, cesurca savaşmış büyük bir komutandır. dünyada laiklikle yönetilen hangi ülke varmış. dünynaın büyük çocğunluğu laiklikle yönetiliyor. sen bir de yüzünü çevirip. senin hayalini kurduğun biçimde yönetilen ülkelere bir baksana. in bakalım haritada şöyel güney sınırlarımızdan aşağılara, gör farkı tabi o beynin algıalyabilirse. kendizi de parlasanız yırtınsanızda, binbir takkiye yapsanızda, türkiye cumhuriyetinin laik yapısında bir gedik açamazsınız. bu yoldan çok kimseler yürüdü bak ta onalrın akıbetine bu ulus onlara ne gibi dersler verdi. evet azanlar memenen de kublay ı şehit ettiler. ama kubilay şehit olduda onlar salim mi kaldı. aklınızı aşınıza toplayın laiklik bu ulusun artık asla vazgeçmeyeceği değerlerden birisidir. ona kast ederseniz. bu ulus trafından daima dışlanırsınız. Sen bana Topiç te bana burda kibar olacaksın yada terbiyeli olacaksın dedin...Şimdi sen ne kadar Kibarsın ne kadar terbiyelisin tartışılır..Beni Cumhuriyet düşmanı ilan ettin..Ayrıca bana Uuyarı aldırdın Doğrumudur.. Şimdi senin Bu yazılarında sen diyorsun Ki İsmet İnönü sen bu kadar ATATürk Çüsün işte Türk Lirasını9n ÜStünden ATTATürkÜn resmini kaldırıp wwe kendi resmini bastıran Ama Mİlletin halkın yoğun itirazı sonucu bundan waz geçim sadece ezanı türkçeye çewirmiştir.. Oysaki ATATürk bunların hiç birine dokunmamış.. HATTA 1938 balıkesir de konuşma.... CAmiler allahın ewidir...Bu gün TBBM yerineZorunlu HAllerde BİZde PEYGAMBEr gibi karralarımızı camide alabiliriz demiş... Peki sen FEvzi ÇAkmağin nerde yattığını biliyormuusn Yüce KOmutanın he CYRANo EYüp mezarlığına bi gitte bak bakalım mezarlığı ne halde... Bu KAdar CUmhuriyetçisin işte sen we senin Gibiler Koskaca MAreşal FEvzi ÇAkmak paşaya gösterilen saygı bu Günümüzde...WE Diğer Nice Ulu İnsanlar. Şehitler...onların neden esamesini Okumuyorsun.. SEn mi beni dışlayacaksin he Bu Ülkeden kimin bu ülke için ne werdiği tartışılır sen değil Dünya bir araya gelse beni watanımdan edemezsin...BEnim ATAm bu TOprakları KANla almış ben KAnımı akıtmadan bu topraktan Gitmem.. Sen aklını BAşina Topla her söleneni kendi alğılamak istediğin gibi alğılama TAYYİbi benim başbakanım yaptın.. SEn Çok zeki bi arkadaşşsınn inan bana İleriyi görüyorsun ufkun Çok geniş... .......SEn cumhuriyetçiyim maskenin altında sakladığın Yüzünü bi aydınlığa çıkar da bilelim snei..... ....NE MUTLu TürKÜM Dİyene.. Seni sen we İleri görüşlerinle başbaşa bırakıyorum... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Kemikleşmiş ha uyutmayın insanları İran gibi bir ülkede irticanın neler yaptığını gördük... AYAK SESLERİNİZ ARTIK ÇOK YAKINLAŞTIDA ARTIK BAĞIRMAYA BİLE BAŞLADINIZ.... Devam edin örnekler çok çoğalacak daha... Türkiye cumhuriyetini İran haline sokacak bir kitle varsa onlar sizlersiniz.Yaptığınız ve desteklediğiniz özgürlük yasaklayıcı politikanız ile bakın bakalım kimler iran rejimine özeniyor!!!!!!!!!!!!!!!! Bu millette gercek Cumhuriyetçi ve Atatürkçü varsa onlar bizler gibilerdir..Sizin gibi Atatürk ve Cumhuriyeti agzında sakız yapanlar değil!!!!!!!!! Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Türkiye cumhuriyetini İran haline sokacak bir kitle varsa onlar sizlersiniz.Yaptığınız ve desteklediğiniz özgürlük yasaklayıcı politikanız ile bakın bakalım kimler iran rejimine özeniyor!!!!!!!!!!!!!!!! Bu millette gercek Cumhuriyetçi ve Atatürkçü varsa onlar bizler gibilerdir..Sizin gibi Atatürk ve Cumhuriyeti agzında sakız yapanlar değil!!!!!!!!! evet eminim sizlersinizdir cumhuriyetçi olan.. o yüzden oruç tutmayanlar katledildiginde sesiniz solgunuz çikmadi. o yüzden 37 can cayir cayir yanarken kimse sorumlululari dogru düzgün arastirmadi. simdi niye yollara düstünüz. yök istediginizi artik vermiyor diyemi? iran rejimine sokacak iste senin mantalitendir ki bu ülke asla ve asla seriatla yönetilmeyecek. gerçekten Atatürkçü bir ülke isteseydiniz tepkileriniz bu denli olmazdi. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) evet eminim sizlersinizdir cumhuriyetçi olan.. o yüzden oruç tutmayanlar katledildiginde sesiniz solgunuz çikmadi. o yüzden 37 can cayir cayir yanarken kimse sorumlululari dogru düzgün arastirmadi. simdi niye yollara düstünüz. yök istediginizi artik vermiyor diyemi? iran rejimine sokacak iste senin mantalitendir ki bu ülke asla ve asla seriatla yönetilmeyecek. gerçekten Atatürkçü bir ülke isteseydiniz tepkileriniz bu denli olmazdi. Haddinizi bilin! Her önüne geleni bilmeden yargılama hakkınınereden alıyorsun...Örümcek kafalılığı bırakın!!İnanın bu tip zbere lafları duymaktan midem bulandı.. Bu arada islamda zorlama yoktur isteyen dilediğini yapmakta serbesttir..Ama bunun aksini düşünüp saçma sapan hareket edenler beni ve İslamı baglamaz.VE Allah aşkına NE ALAKA!!!?? İnsanı sinir etmeyin yaa Müslümanız diye kim dedi İran rejimini istiyoruz diye!!!!!!Bu tarz bir düşüncesi olmayan bir kesime bunu yamamaya çalışamazsınız!!!İsteyen varsada bu herkezi baglamaz!İrandaki hakim olan o saçma sistemin de İslam ile yakından uzaktan alakası yok zaten!!!!! İslamın öngördüğü rejim herkesin eşit haklara sahip olduğu bir rejimdir ve cumhuriyet ve demokrasi buna ters değildir!!! Tarih: 14 Kasım , 2005 Düzenleyen: berceste Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) evet eminim sizlersinizdir cumhuriyetçi olan.. o yüzden oruç tutmayanlar katledildiginde sesiniz solgunuz çikmadi. o yüzden 37 can cayir cayir yanarken kimse sorumlululari dogru düzgün arastirmadi. simdi niye yollara düstünüz. yök istediginizi artik vermiyor diyemi? iran rejimine sokacak iste senin mantalitendir ki bu ülke asla ve asla seriatla yönetilmeyecek. gerçekten Atatürkçü bir ülke isteseydiniz tepkileriniz bu denli olmazdi. Mantığa bak ya...)) Birilerinin hatası diğerlerinin hatasını masum kılarmı mara..?? O zaman sende türbanlıları yak gitsin.... Tarih: 14 Kasım , 2005 Düzenleyen: kralx Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 valla kimin hatası obürlerini suçlu kılar mı bilmem ama. susmak onaylamaktır diye bir laf vardır. türk hizbullahı onca vahşeti islam adına yaptığını söylüyorsa, sivasta insanı müslümanlık adın yaktık diyorlarsa. oruç tutumuyor diye insanları öldürenler bunalrı islam adına yaptıklarını söylüyorsa. o zaman gerçek müslümanlar onlara karşı ilşkl cephe alıp savaşanlar olmalıdır. o halde hesap sormalıdır, kimin adıan ne yapıyorsun sen diye. ama bunun yerine sesini çıkarmadığında, (alkışlayanları samyıyorum, bile. o türde kimsenin aramızdao lmadığını umuyorum). yarın sana ahirette de sorarlar sen neredeydin diye. dediğim gibi "susmak onaylamaktır" gönül rahatlığıyla bizi onlarla karıştırmayın diyebilmek için. onlara herkesten fazla tepkiyi koymuş olmak gerekir. bunu yapmadıkça sorarlar adama her divanda, onlar senin adını kullanırken sen neredeydin. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) valla kimin hatası obürlerini suçlu kılar mı bilmem ama. susmak onaylamaktır diye bir laf vardır. türk hizbullahı onca vahşeti islam adına yaptığını söylüyorsa, sivasta insanı müslümanlık adın yaktık diyorlarsa. oruç tutumuyor diye insanları öldürenler bunalrı islam adına yaptıklarını söylüyorsa. o zaman gerçek müslümanlar onlara karşı ilşkl cephe alıp savaşanlar olmalıdır. o halde hesap sormalıdır, kimin adıan ne yapıyorsun sen diye. ama bunun yerine sesini çıkarmadığında, (alkışlayanları samyıyorum, bile. o türde kimsenin aramızdao lmadığını umuyorum). yarın sana ahirette de sorarlar sen neredeydin diye. dediğim gibi "susmak onaylamaktır" gönül rahatlığıyla bizi onlarla karıştırmayın diyebilmek için. onlara herkesten fazla tepkiyi koymuş olmak gerekir. bunu yapmadıkça sorarlar adama her divanda, onlar senin adını kullanırken sen neredeydin. Bilmem bu forumda haberi olanlar varmı ama bu ulkede derin devlet diye birşey var..Ve bazı işler belli kitle tarafından yapılıp bir kızım insanların uzerine atılıyor ki kitleler arası savas olsun...Vs....Vs... İsteyen inanır...Anlayan anlar... Tarih: 14 Kasım , 2005 Düzenleyen: berceste Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) Aynı şeyden yakınıyoruz CYRANO.. Sivas olaylarında belki senden fazla ben etkilendim.. İslamda böyle birşey yoktur.. İnsan yakmak gibi bir vahşet varmı ya.. Görüşü ne olursa olsun, sende fikir üret, pasivize olma.. İnsanlığın asıl sorunu islamı bilmeden yaşamasıdır.. Daha da felaketi, bilmeden yaşayanlara göre islamı yorumlamaktır.. Malesef ben müslümanım diyenlerde böyle yorumlar yapıyor.. İslamı yanlış yaşayanlar bakarak, islamı eleştiren müslümanlardan bahsediyorum.. Şoför kötüyse, otomobilide mi kötüdür... Ne vahim bir durum bu ya.. Oysa islam o kadar mükemmeldir ki, onu anlatmaya derman yoktur... Saygılar... Tarih: 14 Kasım , 2005 Düzenleyen: kralx Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 bu bahane değil her yerde var o. onların tek güvencesi halkın suskunluğudur. evet hizbullah'ın sığınaklarında orduya ait silahlar bulundu. jandarmaya bile verilmeyen ağır savaş silahları hizbullah operasyonlarında ortaya çıktı. fakat derin devlet dediğin, o militanları uzaydan getirmedi ya. Aynı şeyden yakınıyoruz CYRANO.. Sivas olaylarında belki senden fazla ben etkilendim.. İslamda böyle birşey yoktur.. İnsan yakmak gibi bir vahşet nedir ya.. Görüşü ne olursa olsun, sende fikir üret, pasivize olma.. İnsanlığın asıl sorunu islamı bilmeden yaşamasıdır.. Daha da felaketi, bilmeden yaşayanlara göre islamı yorumlamaktır.. Malesef ben müslümanım diyenlerde böyle yorumlar yapıyor.. İslamı yanlış yaşayanlar bakarak, islamı eleştiren müslümanlardan bahsediyorum.. Şoför kötüyse, otomobilide mi kötüdür... Ne vahim bir durum bu ya.. Oysa islam o kadar mükemmeldir ki, onu anlatmaya derman yoktur... Saygılar... ona mahal vermemesi gereken gerçek inananlardır. iş ilk onların omuzlarındadır o halde. sivastan çok etkilendi herkes ama çıkıpta hangi gerçek inananların kurumu protesto etti. olay buradadır. Hüseyini kerbelaya çağırdıkalrında, yalvardılar ona "gitme hüseyin onların kalbi senden kılıçları yezitten yanadır" Yezit benim dedi Allah yolunda olan, Hüseyin bana biat etsin. Kerbelalılar bilmiyormuydu hangisinin gerçek inanan olduğunu. seyrettiler ama. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Günümüzde bir çok mantığın kabul etmediği düşüncelere sahip insanlar var...Bu insanlar nasıl kandırılıp o düşünce içine düşürülüyor ise orada bu vahşetlere ortak olan insnlarda bir şekilde kandırılıyor... Daha bugün haberlerde duyduk Ürdün'de ki kadın bombacıyı insan acıyor duyunca bu insanlar nasıl kanar bu acımasızlığa ve içinde rol alır diye...Onlar İslam adına yaptıklarını söylüyor fakat düşünün ki İslamda kalp kırmak kabeyi 70 defa yıkmak kadar günah denir...Siz birde düşünün insan öldürmeyi... Sizce bu islam ile bagdaşıyor mu?? Fakat o insanlar sehit olacaklarını sanıyorlar...Allah akıl fikir versin... Fakat oluyor işte kandırılıp ********* oyunların içinde yer alan insanlar var İslam ve farklı ideolojiler adına dünyada... insanlarımız aklını kullanıp böyle akımların arkasından gitmezler inş.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.