Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 -------------------------------------------------------------------------------- 1-Türk kizi; kimseye baglanmaz, cok gerekiyorsa baglar 2- Türk kizi:asla normal kola icmez. Diet kolanin yaninda, en kalorilisinden pasta yer. (Vicdan azabi duymaz ) 3-Türk kizi; zekasini kanitlamaya calismaz. Dünya alemin bildigi birseyin kaniti olmaz tabii ki. 4-Türk kizi;kumruyu bir cins kus sananlara, her kusun etinin yenmeyecegini cok güzel ögretir. 5-Türk kizi;; bastan cikmaz, cikarir. 6- Turk kizi cok nazlidir, ama yakisirda 7-Türk kizi; toplum icinde aglamaz olsa olsa gözüne kirpik kacmistir. 8-Türk kizi;kendisi hakkinda yapilan olumsuz elestirileri dinler. Bu arada hep 12. maddenin ne kadar dogru oldugunu düsünür durur. 9-Türk kizi;kizdigi zaman, ortalikta olmamaniz tavsiye edilir. 10-Türk kizi; uyusturucu kullanmaz. Uyarici olarak kendi üstün ve özgün yeteneklerini kullanir. 11-Türk kizi; vazgecmez! 12-Türk kizi;annesine tapar. Kardesleri icin ölür. Babasina toz kondurmaz. 13-Türk kizi; kuaförünün söyledigi herseye inanip, sacini abuk sabuk kestirip boyatmaz. Paralari Leyla'ya basmaz. 14-En son ve en gerçegi,en güzel kizlar TÜRK KIZLARIDIR... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 -------------------------------------------------------------------------------- 14-En son ve en gerçegi,en güzel kizlar TÜRK KIZLARIDIR... pötürcük.. hepsi birbirinden komik... ama en komiği bu... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 teşekkürler pötürcüğüm Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 evet pitir,cok guzelmisler..yani insanin turk kizi olduguyla gurur duyasi geliyor Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 1- Türk kızı birini istemiyosa; sekizde evde olmam lazım der birini istiyosa; eve telefon açar anne ben akşam .... larda kalcam der 2- Dünya da bir çobana aşık olan yegane kız türk kızıdır 3- Türk kızı genelde bayan arkadaşları ile tatile çıkar; tatilini erkek arkadaşları ile devam ettirir 4- Türk kızının hiç kontürü olmaz; nedense hep bitmiştir 5- Türk kızı koca bulana kadar kendine bakar; ondan sonra kendini salar 6- Türk kızı sürekli mutlu olmak ister; ama sürekli mutsuz eder 7- Türk kızı çalışmayı sevmez; hiç anlamadıkları halde hep masabaşı bir iş isterler 8- Türk kızı birisiyle çıkar onu terkeder; ama terkettiğini başka biriyle görünce kıskançlığından kafayı yer 9- Türk kızı konuşulmasını hiç sevmez; ama kendi çok konuşur Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yumote bu saydığın özelliklerin hepsi sende mevcut mu? Öyleyse sen baya zorlu birisin demektirrrr tabi bunların doğruluk payı vardır Çok naz aşığı usandırır ( derler ) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Siz anlamassinis,siz Turk kizi misiniz? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 1- Türk kızı birini istemiyosa; sekizde evde olmam lazım derbirini istiyosa; eve telefon açar anne ben akşam .... larda kalcam der 2- Dünya da bir çobana aşık olan yegane kız türk kızıdır 3- Türk kızı genelde bayan arkadaşları ile tatile çıkar; tatilini erkek arkadaşları ile devam ettirir 4- Türk kızının hiç kontürü olmaz; nedense hep bitmiştir 5- Türk kızı koca bulana kadar kendine bakar; ondan sonra kendini salar 6- Türk kızı sürekli mutlu olmak ister; ama sürekli mutsuz eder 7- Türk kızı çalışmayı sevmez; hiç anlamadıkları halde hep masabaşı bir iş isterler 8- Türk kızı birisiyle çıkar onu terkeder; ama terkettiğini başka biriyle görünce kıskançlığından kafayı yer 9- Türk kızı konuşulmasını hiç sevmez; ama kendi çok konuşur buda gerçekçi olmuş Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 o zaman ne mutlu Türk kızıyım diyene diye bi sıloganınızda olsun bariii Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Olmadigini kim soyledi ki.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 varsa söylede bizde bilelim o zaman Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Ne mutlu Turkum, Ne mutlu Turk Kiziyim, Ne mutlu Turk evladiyimm diyenee! Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Siz anlamassinis,siz Turk kizi misiniz? anlamayız haklısın . hayır türk erkeğiyiz ! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Alinmayin lutfen canim,esprili yaklasmak istemistim. Tabi ki Turk kizlari icin yazanlarin hepsini uzerine alinmak,biraz cilginlik ve fazla ozelestiri olur.Ve Turk erkekleri saygindir,Turk kizlarini da en iyi onlar anlayip,idare edebilirler. (hff,ne uzun yazdim) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yumote bu saydığın özelliklerin hepsi sende mevcut mu? Öyleyse sen baya zorlu birisin demektirrrr tabi bunların doğruluk payı vardır Çok naz aşığı usandırır ( derler ) yooo benle hiç alaksı yok yaw sadece genel özellikle böyleymiş diğer liste de güzelmiş valla güneydenizine de teşekkürler. :) leylacım türk kızları derneği mi kursak ne Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 evet yumotecim,bizi kimse anlamiyor kuralim. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Alinmayin lutfen canim,esprili yaklasmak istemistim. Tabi ki Turk kizlari icin yazanlarin hepsini uzerine alinmak,biraz cilginlik ve fazla ozelestiri olur.Ve Turk erkekleri saygindir,Turk kizlarini da en iyi onlar anlayip,idare edebilirler. (hff,ne uzun yazdim) yooo benle hiç alaksı yok yaw sadece genel özellikle böyleymiş diğer liste de güzelmiş valla güneydenizine de teşekkürler. :) leylacım türk kızları derneği mi kursak ne Ben türk kızlarının üstüne kız tanımam bizim kızlarımız hem anlayıslı hemde süperler Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Cok naziksiniz,siz de oylesiniz. Tesekkur ederiz.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 önemli değil sadece gerçekleri söyledim evet bence öyleler yani ama herşey insanın kendi elinde iyi ve kötü Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 1-Türk kizi; kimseye baglanmaz, cok gerekiyorsa baglar Bağlama Türklere özgü bi sazlı çalgı zaten 3-Türk kizi; zekasini kanitlamaya calismaz. Dünya alemin bildigi birseyin kaniti olmaz tabii ki. Yinede riske atmamak lasım 5-Türk kizi;; bastan cikmaz, cikarir. Hadi ya 6- Turk kizi cok nazlidir, ama yakisirda Eeee kız evi naz evi 13-Türk kizi; kuaförünün söyledigi herseye inanip, sacini abuk sabuk kestirip boyatmaz. Paralari Leyla'ya basmaz. Mecnun dururken neden Leylaya bassın paraları 14-En son ve en gerçegi,en güzel kizlar TÜRK KIZLARIDIR... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 en güzel benim söylemiştim zaten Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 bu ne ya kıslar bu neeeeeeeee şimdi kısacaksınız bana Alıntı
Φ bozkurtmusti Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 TÜRK olmalarından kaynaklanır bu özellikler dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız TÜRK kızları gibisini nazlı cazlı olabilir ama onlar vazgeçilmezdirler birtanedirler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.