Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yağmurlu bir günde en çok neyi yapmak isterdiniz?

Önerilen İletiler

• Cevaplar 89
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Yağmurda koşmak beyhude :lol:

Pek çoğumuz yağmura yakalanınca koşmaya başlarız. Peki bu ıslanmaktan korur mu? Bilimsel veriler 'hayır' diyor... İngiliz BBC yayın kuruluşunun internet sitesinde yayımlanan eşitlik formülüne göre kişinin duruş açısı, yağmurun geliş yönü, yağmurun yoğunluğu gibi unsurlar göz önüne alınırsa koşsanız da zıplasanızda yürüyerek veya sek sek oynayarak da gitseniz değişen bir şey yok. Aynı oranda ıslanıyorsunuz... İyisi mi şemsiyenizi yanınızdan ayırmayın ve bu formüllerle boğulmayın.

Alıntı...

Yağmurdan kaçanlara..;)

Gönderi tarihi:

Yağmurda koşmak beyhude :lol:

Pek çoğumuz yağmura yakalanınca koşmaya başlarız. Peki bu ıslanmaktan korur mu? Bilimsel veriler 'hayır' diyor... İngiliz BBC yayın kuruluşunun internet sitesinde yayımlanan eşitlik formülüne göre kişinin duruş açısı, yağmurun geliş yönü, yağmurun yoğunluğu gibi unsurlar göz önüne alınırsa koşsanız da zıplasanızda yürüyerek veya sek sek oynayarak da gitseniz değişen bir şey yok. Aynı oranda ıslanıyorsunuz... İyisi mi şemsiyenizi yanınızdan ayırmayın ve bu formüllerle boğulmayın.

Alıntı...

Yağmurdan kaçanlara..;)

aman iyi ki söledin <_<:P

Gönderi tarihi:

efet iyikide söledim..:rolleyes: yoksa yağmurda koşup hastalancaktın alimallah..:(:crying::P

kıs hem nolcak fazladan bilgi edinmiş oldun..:D:rolleyes:

Gönderi tarihi:

Bi kaç tane DVD alıp evde izlemek isterdim(korku türü olsun tabi bi tanesi)Yanıma da abur cubur koyup keyif yapmak isterdim

Gönderi tarihi:

Bi kaç tane DVD alıp evde izlemek isterdim(korku türü olsun tabi bi tanesi)Yanıma da abur cubur koyup keyif yapmak isterdim

Yağmurda daha mı değişik oluo.. :unsure:

Gönderi tarihi:

Yağmurda daha mı değişik oluo.. :unsure:

Aslında biraz ama yağmurlu bi gün olsun da gerisi pek önemli değil,nedense yağmuru çok seviyorum.Yağmur yağmaya başladığı zaman bi mutlu olurum(ne garip insanım ben yahu :huh: ) ^_^

Gönderi tarihi:

(ne garip insanım ben yahu :huh: ) ^_^

Yooo diilsin -_- Yagmuru tek seven sen diilsindir :P

Gönderi tarihi:
Yooo diilsin Yagmuru tek seven sen diilsindir

<_< Bu sözlerin beni hayata döndürdü :lol:

Gönderi tarihi:

<_<:lol:

Ne desem yaranamıorum hıh <_<

hıh :glare::rolleyes: Hiç de bi kerem,hayata döndüm diyorum,intihar ediyordum az daha :D:D

Gönderi tarihi:

Burda yağmıo <_<

Ama dün akşam çok kötü yagdı, şimşekler falan.. Bayagı korkmuştum :unsure:

• 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.