Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yağmurda koşmak beyhude Pek çoğumuz yağmura yakalanınca koşmaya başlarız. Peki bu ıslanmaktan korur mu? Bilimsel veriler 'hayır' diyor... İngiliz BBC yayın kuruluşunun internet sitesinde yayımlanan eşitlik formülüne göre kişinin duruş açısı, yağmurun geliş yönü, yağmurun yoğunluğu gibi unsurlar göz önüne alınırsa koşsanız da zıplasanızda yürüyerek veya sek sek oynayarak da gitseniz değişen bir şey yok. Aynı oranda ıslanıyorsunuz... İyisi mi şemsiyenizi yanınızdan ayırmayın ve bu formüllerle boğulmayın. Alıntı... Yağmurdan kaçanlara.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yağmurda koşmak beyhude Pek çoğumuz yağmura yakalanınca koşmaya başlarız. Peki bu ıslanmaktan korur mu? Bilimsel veriler 'hayır' diyor... İngiliz BBC yayın kuruluşunun internet sitesinde yayımlanan eşitlik formülüne göre kişinin duruş açısı, yağmurun geliş yönü, yağmurun yoğunluğu gibi unsurlar göz önüne alınırsa koşsanız da zıplasanızda yürüyerek veya sek sek oynayarak da gitseniz değişen bir şey yok. Aynı oranda ıslanıyorsunuz... İyisi mi şemsiyenizi yanınızdan ayırmayın ve bu formüllerle boğulmayın. Alıntı... Yağmurdan kaçanlara.. aman iyi ki söledin Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 efet iyikide söledim.. yoksa yağmurda koşup hastalancaktın alimallah.. kıs hem nolcak fazladan bilgi edinmiş oldun.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 yağmurda iki şeyden hoşlanırım,, 1 yağmurlu havada yüzmek 2 yağmurlu havada arabanın içinde yüksek bir yerden mazarayı seyrederken bira içmek... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 bir ben....bir o.....birde yağmurrr ..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 bide ıslanmamaya çalışırım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Balkona oturup toprak kokusunu içime çekmeyi.. Ki yapıorum da.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Bi kaç tane DVD alıp evde izlemek isterdim(korku türü olsun tabi bi tanesi)Yanıma da abur cubur koyup keyif yapmak isterdim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Bi kaç tane DVD alıp evde izlemek isterdim(korku türü olsun tabi bi tanesi)Yanıma da abur cubur koyup keyif yapmak isterdim Yağmurda daha mı değişik oluo.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yağmurda daha mı değişik oluo.. Aslında biraz ama yağmurlu bi gün olsun da gerisi pek önemli değil,nedense yağmuru çok seviyorum.Yağmur yağmaya başladığı zaman bi mutlu olurum(ne garip insanım ben yahu ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 (ne garip insanım ben yahu ) Yooo diilsin Yagmuru tek seven sen diilsindir Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yooo diilsin Yagmuru tek seven sen diilsindir Bu sözlerin beni hayata döndürdü Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Bu sözlerin beni hayata döndürdü Ne desem yaranamıorum hıh Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Ne desem yaranamıorum hıh hıh Hiç de bi kerem,hayata döndüm diyorum,intihar ediyordum az daha Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Kandıraaakkkkkççççıııııııııı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Kim ben mi?Bu arada yağmur yağıyor Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Burda yağmıo Ama dün akşam çok kötü yagdı, şimşekler falan.. Bayagı korkmuştum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 dinmesi için dua ederdim... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bıldırcına çıkarım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 hemen yağmurdan kurtulabileceğim bi yer bulmak isterdim Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 aşkısımla yürümeyi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 gece yağmuru yolda yürürken arabayla onu ıslatmak isterdim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 içinde sadece bir yatak olan..üstü çinkolu bir evde.yağmurun çıtırtısını duyarak uyumak isterdim.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 dışarda delicesine yağmur yağarken ben sevdiğimle pencereden yağmuru izlerken ona sarılıp çayımı yudumlamak isterdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.