Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

heh heee...şu yukarıda yazdığım biraz salakçaymış..şimdin okudumda gereksiz..bak yine aklıma geldi şebek..kızdım...yok..yok..gülüyorum..her şebeğe kızacak olsak..kızgın lavlar gibin gezerdik ortalarda..harlı..harlı.. :stuart:

evet..mevzuya geçelim..;

mevzu derin bu gün..kusura bakmayın.... para ve sex... :unsure: ...sevgi ve aşk...

modern zamanlarda aşktan bahsetmiştim geçenlerde..ne çabuk tüketildiğini..acınası hallerde olduğunu..yada hapsolduğunu..nicelerini tanırım gem vurur duygularına..hissizlik kraliçesidir..vursan ahh..! demez...tabi hissizlik krallarıda var...kadınını kapman değil..tacını kapman sorundur..

---bide hipnozlar vardır..usd...lira..sabah kalktıklarında gözlerinde las vegasın kumarhanelerinde kazanma sonrası oluşan üç yazı..usd..tring..tring..tring.. :w00t: vay..anam..vay...niceleri de..parasını harcamak yerine hayatını harcar...ya bu konun söylemsel türevleri çoktur..amma israf kötüdür..müsriflikte..ben kitlenmnişlikten bahsettim..madde tapınmacılığı...malum kapitalizmin canavar ağzı..salmıştır herkezin yüreciğine bi korku..endişeli gelecekler..parasız gereksizler..haa..şu meşhur iktisatçı..yazmış kocaman bir iktisat kitabı..şimdi ise avrupada ve bi çok ülkede , üniversitelerde yazdığı kitap okutulmaktadır..

ama yazdığı kitabın başınada şunu kondurmuştur..insan insanın kurdudur.. bu nasıl bi tezatlıksa... B)

günümüz keşmekeş..saldırıya maruz kalma halleri vardır..yer.yer..dolaylı olarak..sebep açıktır..birincisi; para kazanamama halleri..ikincisi; sevişememe halleri..bu iki halin eksikliğinin ezikliği içerisinde anlamsız saldırılar vardır..sohpetler ortası..anlamsızca..ne olduğunu bile anlamadan..sosyalliğininizin içine edilmiştir..sebep, temelde anlattığım şu iki haldir..(tabi.. benim gözlemim)

---günümüz insanı zordur..zorludur..yarış sert ve kuralsızdır..altta kalanın canı çıksın halleri pek yaygındır..geriye dönüp bakmamak...en paralısının ve ensesi kalının koluna girmekse bulunmaz fırsattır..gün be gün kendinden tiksinmemesi için verilen afrodizyaksal koku salınımı çabası ve tuvalet aynalarında makyaj tazeleme..amma her paralı ensesi kalının literatüründe şu vardır..her zaman bi daha iyisi vardır..birinin son kullanma tarihi..diğerinin üretim tarihini belirler..heheyt..yine geldi aklıma..şu meşhur rus edebiyatçısının kitabının adı..insancıklar..

---sevgi...kendini farklılaştırma (farklı olduğunu zannetme) çabasının ayyuka çıktığı günümüzde..nedense sevgiye atılan her ok..her hançerleme..dahada yüksek kılarmış gibi yaşamsal değer çıtasını..ne tehlikeli bi yanılgıdır..ötekini önemsememe ahmaklığı..

---aşk...aşka ne denirki..o zaten kendini anlatıyor..kızsakta..hayıflansakta..yaşayamasakta doya doya..aşk işte işinize gelirse.. B)

aslında dahada uzatmak isterim bu konuyuda..bakayım bi..aaa.. saat gecenin 11:40 'ı gitmeli ve mışıl mışıl uyumalıyım..haa eski bi şiirimlede konuyu daha da perçinleyelim...

RUHUMLA BİLE KILICINI...

Kaçırdığın keçilerse üzülme..

Övgünde olmalı deliliğe..

Gülermisin giderken yolda.

Konuşurmusun kendi..kendinle..

Anlatırken derdini biri..

Yaptığın nükteli bir espri mi..?

En şatafatında kahkahaların..

Dökülmüşmü dür.? yüzün..üzgün..

Bakarken gözler yakına..

Daldığın uzaklar mıdır..?

En sevildiğinde..

En yabancı..

Nedir..? başarı nedir..?

Nedir..?aşmışlığımız ..koşuşmuşluğumuz..

Değilmidir en büyük zaferimiz..

Bir mezar taşı.. hemde çıplak..

Yen beni yen..

Ruhumla bile kılıcını..

Sat..

Karşılığında alda kırmızı güller..

Sevdalılara at...

....figgaro

• Cevaplar 583
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yani ne diyem...

hakikat yoksunluğu...ve hormonlu ergenler üstüne..

insanlar yapmacıklıktan sıkıldığını...ve ardı arkası kesilmez tiyatrasal davranışlar sonrası uğradıkları hayıflanmaları dile getirir...ama bir cesurcuk dile getirirse gerçeğini..amman kuşansın kılıçlar...kesilmece başlar...

***sanal kinayeler...zamansız kılar..yaşamsız gibi..androitleri bile kıskanır olur sonrasında kişi...kafatası var ama içi boş..duygulanım ve düşünsel eylem kişinin kendi doğrultusudur..zararsız düşünüm şekilsiz bir hacim gibidir(karşıdaki için)..korku yersizdir..amma insan kendinden korkar..

---yer ama tatsız..görür ama renksiz..sever ama hissiz..sevişir ama tensiz..ama mutlulukçuk saçar..nasıl oluyorsa..

neyse...kişisel edim ve edinimler..saçmalamaca çuvalı gibi..çekersin çuvaldan çıkan rakam 2....çinkooo...1. turu tamamladım...saçmalamaca turu..ne bu yaaa...kainat : mikro ve makro lar arasında gelgitlerini yaşar..cıvımsı beyin gittimi gelmez..geldimi gitmez..kitlenmemek lazım...pasifize edilmiş etleri solaryumda bronzlaştıramazsın....mazsın...

felsefik hezeyan..tamamlanmamış psikolojik evrim..insan insan arar gibi...yahu kendine dön sene..hep insanı başkasında aramak niye..bu değilmidir kendine yabancılaşmak..ayy..çıkarım şimdi şehrimin en tepe yerine..ulumam lazım..hemde beklemeden dolunay... :blushing:

Gönderi tarihi:
RUHUMLA BİLE KILICINI...

Kaçırdığın keçilerse üzülme..

Övgünde olmalı deliliğe..

Gülermisin giderken yolda.

Konuşurmusun kendi..kendinle..

Anlatırken derdini biri..

Yaptığın nükteli bir espri mi..?

En şatafatında kahkahaların..

Dökülmüşmü dür.? yüzün..üzgün..

Bakarken gözler yakına..

Daldığın uzaklar mıdır..?

En sevildiğinde..

En yabancı..

Nedir..? başarı nedir..?

Nedir..?aşmışlığımız ..koşuşmuşluğumuz..

Değilmidir en büyük zaferimiz..

Bir mezar taşı.. hemde çıplak..

Yen beni yen..

Ruhumla bile kılıcını..

Sat..

Karşılığında alda kırmızı güller..

Sevdalılara at...

....figgaro

:clover:

bide anlasam yazdıklarını... :wacko: kaçak yaşıyosun yazıların gibi....

Gönderi tarihi:
:clover:

bide anlasam yazdıklarını... :wacko: kaçak yaşıyosun yazıların gibi....

yoo..yoo..aksine ortadayım..ben gibiler kaçamaz..kaçsada saklanamaz..her yerde sobeeeee..... :clover:

Gönderi tarihi:

frozen :figgarooooooooo :closedeyes:

figgaro:haaa :huh: efendim <_<

frozen: sooooooobbbbeeeeeeeeeeeeeee :whistling::w00t:

figgaro: allam ya delimidir nedir...:blink::wacko:

:w00t::clover:

Mataramda Tuzlu Su

West Indies,Kızıl Elma,İtaki,Maçin!

Uzun yola çıkmaya hüküm giydim.

Beyazların yöresinde nasibim kalmadı

yerlilerin topraklarına karşı şuç işledim

zorbaların arasında tehlikeli bir nifak

uyrukların arasında uygunsuz biriyim

vahşetim

beni baygın meyvaların lezzetinden kopardı

kendime dünyada bir

acı kök tadı seçtim

yakın yerde soluklanacak gölge bana yok

uzun yola çıkmaya hüküm giydim.

Uzak nedir?

Kendinin bile ücrasında yaşayan benim için

gidecek yer ne kadar uzak olabilir?

Başım açık, saçlarımı ikiye

ortadan ayırdım

kimin ülkesinden geçsem

şakaklarımda dövmeler beni ele verecek

cesur ve onurlu diyecekler

halbuki suskun ve kederliyim

korsanlardan kaptığım gürlek nara

işime yaramıyor

rençberlerin o rahat

ve oturmuş lehçesinden tiksinirim

boynumda

bana yargı yükleyenlerin

utançlarından yapılma mücevherler

sırtımda sağır kantarı gizli bilgilerin

mataramdaki suya tuz ekledim, azığım yok

Bir hayatı,ısmarlama bir hayatı bırakıyorum

görenler üstünde iyi duruyor derdi her bakışta

askerken kantinden satın aldığım cep aynası

bazı geceler çıkarken

uçarı bir gülümseyişle takındığım muşta

gibi lükslerim de burda kalacak

siparişi yargıcılar tarafından verilmiş

bu hayattan ne koku, ne yankı, ne de boya

taşımamı yasaklayan belgeyi imzaladım

burada bitti artık işim, ocağım yok

İsmet Özel

Gönderi tarihi:

frozen..yukarıdaki şiiri yazan biraz garip..okuyunca ölesim geldi.. :) ... :clover:

anı..anııı...neler anılara tabidir ki..;..kafam ikibinmilyonbeşyüzüçsıfıreksisonsuz gibi... az önce kağıt oynadık arkadaşlarla bende kaldı...fazla tıkınmışız hesapta iyi geldi yani..acıtıcı...

arınma vakti...meraksızlığın sürüleştirdiği buzlanmış beyinleri öğütür de öğütür tarihin kanlı değirmeni...bu söz yıllar öncesinden çetin altan abimizin...hakkı varmıdır..yerine göre vardır..ama bazen merakta değirmende kan çıkmasına sebep oluyor...dimi..

----bi anı geldi akılcağızıma..bir gün malatyalı bir kıza sevdalanmıştım..dershane yılları..sınıfın en başarılı öğrencisiydim diyebilirim..bulunduğum dershanede de derece yapan filan..sınıfımızın en arka sırasında otururdum..yaş 19-20..sporcuydum..yıllarca kixbox denilen sporu yaptım..hafifçenekte diri ve kaslı olma hali..hani şu cool tipler vardır ya..pek muhabbeti sevmezdim..hamurumda var işte..uzaklara bakmak..hüzün..ve tekil yaşamak..(gıcık bi tip)..kimilerine göre..

beş ay olmuştu dershaneye başlıyalı..daha sınıftakilerin bi çoğunu tanımıyorum..yanımdakiyle muhabbetim iyiydi..oda sıra arkadaşım..bir gün sınıfta bir kız tahtada bir cümlenin ögelerini bulmaya çelışıyordu..zorlanıyordu..oysaki benim için çok basit bişeydi..tutamadım kendimi (çenem tutulaydı)..ve tahtadaki o esmer kıza söyledim ögeleri tek..tek..aniden döndü..yüzüme baktı..sınıfın en tembel kızıydı.. her sınav sonrası diplerde.. :( ...

bana dediki..ooo bay filozof..bilmese idin şaşardım..oysaki kötü bi niyetim yoktu..anlamasını sağlamaya çalışıyordum..erkeksi bi kızdı..(sonralardan benim için kavga bile etti..)..şu filozofluk yaftası o zamanlardan beri gelir...felsefe..tarih..edebiyat..psikoloji..coğrafya..türkçe..bunlar benim işimdi..istesemde kayıtsız kalamıyordum..neyse..sonraları bu kızla iyi bir arkadaş olduk..garipti..çok zıttık..ama çekiyodu beni..çok güzeldi..derken derken..buna ders çalıştırmaya başladım..onu yetiştirmek ve aynı üniversiteyi kazanabilmek çabası içindeydim..sevmiştim..ne yaptıysam olmadı..kafası almadı..onu öylede kabullenmiştim..okulun en iyi derece yapan öğrencisiyle..en geri kızı..bu durumu kabullenemiyordum..o rahattı..çocuk gibi..eriyodum..çok mücadele ettim..aramızda iki yaş vardı..hep onu çeken bendim..kaldıran ..tutan..birşeyleri başarmasını sağlayan..içim gidiyodu..acımada başlamıştı bende..(belki yanlış..ama acıması olmayanın aşkı ne denli olurki)..olmadı arkadaşlar..kendimi heder ettim.. bile bile lades...

öys sınavına girmeye çok az kalmıştı..öss puanım baya yüksekti..aşıktım bi kere..sınava girmeme bir hafta kala..dayanılmazdım artık..günlük 7-8 saat ders çalışırdım..geri kalan zamanlarda spor..aylarca böyle devam etmişti..iyi hazırlanmıştım..ama aşk..beynimi deliyordu..neye esirdim..ne haldeydim..bizim kızsa..farkındasız..çocukça..bu yanı güzeldi..ama hayat çocuk kalanlara her zaman verirmiydiki elma şekeri..

kitabı açıyordum..onu görüyordum..deftere yazdığımsa ,o..büyükannemle birlikte yaşıyordum..sadece ben ve o..bazen bana seslenirdi büyükannem..masa başında..kitap defter önümde..dalıp gitmişim ben..saatlerce..oğlum neyin var..derdi.. neyi nasıl anlatabilirdim ki..kendime bile anlatırken..ürperdiğim şeyi..kendi yarattığım celladımı sevmek..hemde yaşamsal sınavımı vermeye bir hafta kala..beslenen hissiyat..hafızamda sevgili bir çocuk..bir hafta sonrasında kumarsal sınavım..abartmıyorum..sınava gireceğim gün..şimşekler çakıyordu beynimde..beni beğenen..seven..çok kız vardı dershanede..bense ona kitlenmiştim..sevgi-aşk onun içinse bi şaka..evcilik oyunu..sınavda ağlıyordum..hazmedemedim..yanlış olan neydiki..(şimdiki aklımla biliyorum yanlışıda..o anki düşünselliğim buna vakıf değildi)..sınavda istediğim performansı gösteremedim..pekte istemediğim bir bölümü kazandım..sonuçlar geldi..

---esmer malatyalı bir yeri kazanamamıştı..bense istemediğim bir bölüm de olsa bir yer kazanmıştım..ve itirafı şuydu..ben seni kaldıramam dedi..benden daha zekisin..daha bilgilisin..farklı bir mizacın..ve ayakta tuttuğun bir bakışın var dedi dünyaya...bense yapamam..dedi..senle..seni çok seviyorum..ama yapamam..korkmuştu benden..bir gün onun eksikliklerinden, yetersizliklerinden dolayı..onu terkedeceğimi düşünüyordu..ben nasıl onu büyütmüşsem kafamda..oda bu düşünceleri büyütmüştü kafasında..olmadı..ilişkimiz düşmanımız oldu...kazandığım bölüme gitmeyi düşünmüyordum..bir yıl daha dershaneye gidip tekrardan sınava girmekti niyetim..ama yapamazdım..onunla aynı şehirde duramazdım..onu görmemek ,karşılaşmamak için gittim üniversiteye..üç yılda o şehre gelmedim..ne acılar çektim..belkide yaşadıklarımın bende yarattığı; üstümde gereksiz bir acıydı..ama o zamanlar..öyle düşünemiyordum..

---neyse ..üç yıl sonra..tekrardan aynı şehre geri geldim..otobüsten indiğimde..yağmur yağıyordu..kafam ikibinmilyonbeşyüzüçsıfıreksisonsuz gibiydi...konturum bitmişti..bir telefoncuya girdim..100 kontur alabilirmiyim dedim..tabiki dedi..tezgahtaki bey..ben yaşlarındaydı..bide telefonu yeni almıştım..sordum..nasıl acaba bu modeller..iyimidir sizce dedim..yan taraftan bir bayan sesi..açtığında konuşabiliyorsan iyidir dedi..döndüm ..baktım ki..üç yıl önce şehri terk etmeme sebep kız..konuşuyordu..şaşırdım..daha ineli beş dakka olmuştu şehre..bişe diyemedim..nasılsın dedi görmeyeli..gördüğün gibi dedim..hamileydi..karnı şiş..sen nasılsın dedim..evlendim dedi..eşimde tezgahtaki bey..tanıştırdı..evlenip..telefoncu dükkanı açmışlar..bense geldiğim dakka..girdiğim yer oraydı..bu neydiki..nasıl bir rastlantı..kimin kurduğu bir kurgu ki..ayak uçlarıma iğneler batıyor gibiydi..dışarı çıktım..sabaha kadar..o soğuk kış gecesi..yağmurun altında yürüdüm..üstümde pardesüm..sırılsıklam..elimde valiz..yürüyor..ve kahkahalar atıyordum..yıllarca uğruna acılar çektiğim kadın..beni, zekam..akıllığım..ve bilgililiğimden dolayı..istemeyen kadın..evlenmiş..telefoncu dükkanı açmış..ve bikaç aya kadar doğuracak...onu yine sevmiştim..hep sevmiştim..tercihinide sevdim o akşam..yaşam ..onun yaşamıydı..en başında yapmaya çalıştığıda..oydu..insan istediği kadar zeki..akıllı..bilgili olsun..bu halleriyle biçok şeyi başarabilir belki ama..aşk acısını yenemiyor işte..gönül..bambaşka bişey..akıllı..vicdanlı..düşgücü de yüksek bi adamsan eğer vay haline..kafanda kendi yarattığın kadını totemleştirip..gönüllü kurbanda edersin kendini..sunak kanallarında akıtarakta kanını.. -_- ....oysaki...değildik birbirimize göre...belkide hafifsediği kendi aklı benden daha iyiydi...

bir hafta sonra..bir alışveriş merkezinde gördüm onu..onu demiyim artık..adı ebru-ydu..mağazanın kafesinde oturuyordum..yanıma geldi.oturdu..benimle bi kahve içti..üç yıl geçmişti aradan..bazı şeyler değişmişti..köprü altında çok sular geçmişti hesabı..yaşadığım..ve yaşadıklarımdan anladığım acayip şeyler vardı..o anlattı..ben dinledim..yine anlattı..yine dinledim..ve sonrasında..dediki..ben hata yaptım..evet dedim..aslına bakarsan bende hata yaptım..dedim ve gittim..ve birdahada hiç görmedim...

------ -_-

Gönderi tarihi:

cok etkilendim :clover::(

ekseri boyleyizdir,yukaridaki bayan gibi..sevilmek her zaman hostur,guzeldir,ama secim yaparken sevdigimiz once gelir,tercihimiz olur,sevdigimizle mutlu olabilirizdir ancak.. :closedeyes: biraz zaman gecince ise,sevenlerimiz tutmeye baslar..zor gelmistir,sevmek emek ister,caba ister cunku..seven sevilmek ister,bunun icin ugrasmasi gerekmistir..halbuki sevilmek belki de en rahati,zahmetsizi,en kolayidir :closedeyes:

Gönderi tarihi:
cok etkilendim :clover::(

ekseri boyleyizdir,yukaridaki bayan gibi..sevilmek her zaman hostur,guzeldir,ama secim yaparken sevdigimiz once gelir,tercihimiz olur,sevdigimizle mutlu olabilirizdir ancak.. :closedeyes: biraz zaman gecince ise,sevenlerimiz tutmeye baslar..zor gelmistir,sevmek emek ister,caba ister cunku..seven sevilmek ister,bunun icin ugrasmasi gerekmistir..halbuki sevilmek belki de en rahati,zahmetsizi,en kolayidir :closedeyes:

(:clover:)

...şikayetlenme tatlı kız..bazı şeyler acı ama, insanca... :)

Gönderi tarihi:

eski-bir-şiirimdir..okuyanlara-hediyemdir... :clover:

hora-teper-figgaro....

hiç birşey düşünmek istemiyorum..

taki arı duru bir istem olşuncaya değin..

o absurt doktrinleriyle doldurarak zihnimi..

empozelerini acımasızca..

hiç usanmadan..

yardırarak hayatı..

sörf eder gibi derinlerinde..

en masumumu acıtırken..

insanlığının ve onurluluğunun ayyuka çıkmışlığı karşısındaki sarhoşluğuyla..

büyüklerimin ve beni sevenlerin..

çook uzaklarında, en ırak halinde kalabalıklığımın..

hora teper iken ben kendimle..

işte gelir arı duru bir istem..

ve arkasından düşünülmesi gereken...

kendimi sevmişliğim...

acılarımı yontmuşluğumla çevirdiğim o görkemli parıltı..

bir karıncanın taşıdığı ,görkemli kötülük ateşini söndürmek için bir avuç su..

ateşe etki edemeyecek su ama karıncanın saffını belirleyeceği o kutsal an.

ve ben şimdi gidiyorum..

içimdeki o görkemli kötülük ateşine bir avuç su dökecek karıncaya..

susuz çöller tarif etmeye..

yangınlığıma serpilecek bir anlık serinlik dahada depreştiricisi olacaktır kötülüğün..

yanan kötülüktür içimde..

ben mavi denizlere saldım iyiliklerimi..

içimde yanan kötülük ateşlerinde tutuşmasınlar diyeee..

ahh..arı duru istem biraz daha mı iyilik salmalı mavi denizlere..

taşar kabarır gönlüm..

hora teperim sabahlarımda..

güneşi karşılamalı biri..

akşamda uğurlamalı biri mavi denizleri..

babam güneş annem denizdir benim..

tüm yanılsamalardan öteye..

gerçekliğin kalbindedir kırmızı gül üm..

hora teperim onlar için..

hora teper coşarım..

ellerinde kırmızı güller taşıyanlar için..

---

Gönderi tarihi:

....olay Atina da GEÇMEKTEDİR...

Sokrates günlerce evine gelmemiştir yine..orda burda davetlerde gezmektedir...aç karnınıda o davetlerde doyurmaktadır..üstünde eski bir fistan..ayağında epirmiş bir ayakkabı...tembelcenek bir adam..bir hafta sonrası aklına gelmiştir karısı ve çocukları olduğu...düşmüşken evinin yoluna ..yolda atina kadınlarının su doldurduğu bir çeşmede, karısını görmüştür su doldururken..ve gelerekten yanına ..hanım verde testiyi bi su içem...karısı.. çekil git başımdan.....nerdesin sen bir haftadır..çoluk çocuk naparız etmezmisin merak..herkezin erkeği çalışıp bakarken evine...sen edersin sağda solda lak..lak..

Sokrates serin serin..napayım hanım.kıramadım davet edenleri...hadi ya verde bi su içem..kızaraktan hanım..dökmüştür suyu sokrat ın kafasından aşağı...ve vuraraktan kafasına kovalamıştırda...açaraktan pergelleri kaçmıştır sokrat ordan...dileyerekten aman... :shocked: ....

****gün gelmiş gün geçmiş...sokrat toplamış atina gençlerini meydana vermektedir öğütler..düşündürtmektedir gençleri tatlı..tatlı...sorarsan gençlere , sokrat en tatlı...ve konu aşktan ..sevgiden ..evlilikten açılmıştır..anlatırken sokrat...

gençler..geldiğinde yaşınız evlenin..güzel şeydir..sevgi..aşk..evlilik..falan..falan diye..evliliğn güzelliğini öğütlemektedir...ve..sokratın karısıyla olan tantanasını bilen kurnaz bir genç..sokrata...

ya hocam..sen böyle diyosun ama...senin hanım, seni günlerdir eve almaz...dırdırı hiç durmaz..hep tartışma münakaşa...bütün ahalide bilir ,bu halinizi...

sokrat ; bitirdiğinde genç lafını...gülümseyerekten derki..sizi anlayan..sizi seven..titreten kalbinizi..tamamlayan.. bir kadın bulduğunuzda evlenin.. mutlu olursunuz..amma benimkisi gibi bir kadınla evlenirseniz filozof olursunuz... :w00t: ..

..hehuheheuheheuuu....

(eski bir hikayemdir..paylaşmak istedim) :)

Gönderi tarihi:

geçmişini şimdikilerle haklı çıkarmaya çalışıyordu...aptaldı...ya gelecektekileri kurtarmak...

beş parasızlığın hezeyanlarıydı yaşanılan bu hafta..katık ettiğim düşünsel nevrotiklik...ve rüzgara karşı çişşş..... :blushing: aralanmış kapılar ardından bakılan çift çift gözler gibiydi..meraklı ve haset..dikilmiş kulaklar..kuyrukta dikili tabii..

---hani çağırısın sabah..kahve içilecektir..saçlarına taktığı peruğu..güzel vücuduna geçirdiği elbisesi..gökkuşağı gözleriyle bakışı..ama boş..boş..istediğim değilki ihtiras..kahve içelim güzelleşelim..akşamdan kalmışlığımız..kalsın diye akşamda..baştan çıkartma çabası..kahvemin tadını kaçırdı...sustum..sustum..konuş..dedi..konuuuşşş...konuşmazsam nolur..beni terk mi edersin..yada kalkıp gidecekmisin..suskunluğundaki aptallığı beni konuşturarak mı yeneceksin..üfffff... :( .....konuşmuyorum ulan..yeterince havada kalmış konuşmuşluğum var..hadi kalkalım..

****öncesinde de dediğim gibi..bir gün bir şölene davet edilirsin..birde bakarsın ki yemek listesinde adın yazılmış..tanrının kurnaz ama aptal çocukları..enstrümantal bir gitar eşliğinde savsak gülüşlerle kaybedilmiş anlar sonrası dostluk pekiştiriciliği..inanın isterimki şu an..bir romen sirkinde yürümeyi ip üstünde..atlamayı ateş çemberlerinde..ve elinde şaklattığı kırbacıyla kendini aslan terbiyeci sanan dişi-yi de ısırmayı... B) ....hehe uuu....

çayırlar üzre dizili firavun faresi..

ayağına geçirdiği hocanın çizmesi..

diline sakız ettiğiyse..

2+2=5 eder hadisesi..

kovuk kovuk gezerim..

en iyi balı ararım..

çomağımı sokarım

tadınada bakarım..

dam üstünde gezerim..

çamaşır ipi keserim..

nineme yakalanınca damda..

kafama çatalı yerim..

ovuştur gözlerini..

pekiştir sözlerini..

yoksa kafanda saç..

neylesinki toka.. :)

kalın sağlıcakla... :wub:

Gönderi tarihi:

derin bir mevzunun sığlaştırılma hali... :online2long:

şimdi mevzu derin ...ve sarmalında çıkmazın..döner tekerlek..çektiği şehadetler eylemez sonrasında huri..ölüm apansız..habersiz..ve geciktirilmiş iyilikler üzre gelir..ve dillenir orkinoslar..neden maraz doğurtur der..yapılan iyilik..heheyt...insansı bir gülüşle..şeytani rakkaslara gebedir gece..ve eyleme.. eyleme bizi..bizki akılcık lolipopları..sırıtışsal sabahların..hüzünlü gecelerin..ve doğacak her yeni sabahın katledilmiş ışığı..amma..hep doğacaktır güneş..doğurtacakta...

kıyısında ummanın..yalın ayak gezmelerin..ezmişliğinle kumdan küçük tepecikleri..amma..arkandan bağırır umman..ezilen sensin..gün be gün..yontulan..içi boşaltılan..yine atarız sırıtşsal bir gülüş sema-ya..gökyüzü ve laleler..zambaklar arası açmış morumsu sümbüller..yağmur altında papatya..ve papatyanında altında figgaro...

yaralı bir ceylanın.. bir karınca kolonisine düşmesi gibidir..çaresiz düşmeler..prototipsel bir çalışmanın ardından çözmek gibidir..her ısırılmışlığınla ne kadarda eksildiğin..zirvede gezen nahoş kral..ve dipteki kahin..bir homeros efsanesi gibidir..dilden dile..ayakaltılığın piyasasal çıkarımı...EYYY...! Gök..ve evren..eyy! kartaca da akıtılmış kan..keykavusun ilk gerdeğe girişi..ve rapunzelin saçlarından çıkılmışlığı aşka...sanki şaka...

yanardağ ağzı gibidir bedenim..savurur ateş..gümbürder..her gümbürdememde..koynunda çiçeklerle gelir coşkun çocuklarım..sonrasızlığın çocukları..ve gerisizliğin..harikalar dünyasından Alis im gelir..gözyaşlarıyla pinokyoya can veren..merhum kuklacı..polyanna yine çığırır..sorun yok..sorun yok..her şey lehimize..

kambur bir balinanın sırtı gibidir zemin..kaygan ve engebeli..düşmek..yaşamdan düşmendir..ve olmakta balinanın yemi..kuşatırlar çehreni..bir komançi oku yemiş gibi olursun popona..kış uykusundan yeni uyanmış bir ayı homurtululuğunda koşarak kaçarsın..canın yanmıştır..ama kaçmışlığın nereye.. -_-

bir şiir yazam..günü kapatam.. :)

samanyolu girdabında..

olmuştur bir kara delik...

hala tarar saçlarını..

sanarki belik..belik..

yıldızıma su döker..

sanarki ışıltım yangın..

oysa ay a küskünüm ben..

cevahir taşımsın be canım..

kalın sağlıcaklaaaa... :clover::clover:

Gönderi tarihi:

SABAH OLDUUU.... :sorcerer:

günaydın...güzel bir gün ve güneş..ve işyeri..çekilmiyor ama..napalım..bilgisayara baktım..oda bana bakar gibi..girdik yine sanalcıktan aleme..dokunur parmaklar klavyeye..aaaaa...bulduk yine kendimizi vah..vah..ın içinde..hareketli bir iş arkadaşım var..adı zeki..zıp..zıp..ahaaa patron hanımda geldi..ilk defa bu kadar genç bir patronum oldu..derken çaylarımız geldi..sorunluda bir iş üstündeyim bu günlerde..Allah hayra yora..

---kısa kesiyorum..hani programa sığması açısından.. :lol: .....

Gönderi tarihi:

günün-anlam-ve-önemine-istinaden...

yağmur-yağar...

iki-vadi-arasında-akar..

yeryüzü-çukurlarında-toplanır..

kıtalar-arsında-da-birikir..

bir-bardak-içinde-de...

biri-ırmak...

diğeri-göl...

diğeri-okyanus..

bi-diğeri-ise..bir-bardak-su-dur..

ama-figgaro...heryerde-figgarodur...

Gönderi tarihi:

nolduuu...

aynen dememişmidir..yaşanılan her gürültüden sonra geriye bir tek yalnızlık kalır.....bla..bluuu..bloo..dil konuşur..ses tınılar..ama insan biçaredir..hatta çareler içinde çaresiz..

giden ardı gelen önüdür..böyledir..az sırıtmadım bu anlak karşısında..hatta geldide yeri kendimi paraladım..ağladımda..

***dillenir yine keşiş...orkinoslar atlamaktadır ummanda..bir balina doğurmak üzredir..anne çığırır çocuğuna yaklaşma yoldan geçen arabalara..cıvıkımsıdır yaşam...tüketilir...haketmedim ben bunları dedirterek hem..neee ! yoksa vuracaksın gem, sesime...yetmez gücün..

heheyt..heyt..ardımda kalmışlığı karbondioksitin...önümde serpişmiş oksijen..dalları uzanır hedonizmin..bende insanım..ayrıcalıklı (akıl verilmiş) mahlukat..şimdi tek ayak üstünde zıplarım..zıp..zıp.. :stuart:

iş güç..patron sekreter..para ..havale..şirket..toplantı..efektif..bono..tahvil..döviz..borsa..sıkarım turrup bunlara..ben okurum meydan yokluğa..sokak filozofu-dur namım..paralı idealistleri çatlatırım..çayımı demli içerim..rahatlık batar..kuytularda gezerim..bir çocuğun gülüşüne kanar..pişkin bir bürokrat karşısında hapşırır..diri vücütlu bir dişi için ettiririm ensemi tıraş...akıtma gözyaşını garibim-gurabam..çünkü bu işler yaş...

--saygılarım..sevgilerimdir.. :clover:

Gönderi tarihi:

Gözleri eski bir deniz mavisi...aynen öyleydi..şarap içiyorduk beraber..sahile yakın bir fasıl restorantta...otuzlu yaşlardaydı..iç çekip duruyodu..güzel yüzünede yakışmıyodu ama..belliydi..dertliydi..sonra bir müzik çıka geldi..sen ağlamaaaa..dayanamammm..ağlamaaa gözbebeğimmm..sanaa kıyamammmm... :unsure: ..ağlamaya başladı..kafam karıncalandı..içliydi..çileliydi..dağıtmaya çalışıyordum açtığı konuyu..bir iki espiri yaptım..malesef salakçaydı..sonrada bana gülmeye başladı..hoppala.. bu seferde ben bozuldum..sonra da farklı bir müzik çalmaya başladı..sen orada ben burada..başım yine belalarda....off...offf.. :sweatingbullets: ....

***vurdurup kafayı sıfıra..çıkıp otobana yalınayak..üstümü başımı yırtaraktan koşmak istiyorum..

---nedir benim bu çektiğim yaaa... :sweatingbullets: ....

sonra kafayı bulduk..o bana gülüyor..ben ona..iki man kafaa.. :lol::lol: ...ahh..şu insancıklık.. :)

Gönderi tarihi:

MİNİCİK.. BİR AĞAÇ KOVUĞU...

şimdi bu şiiri niye yazıyorum bilmiyorum..

üzerine karaladığım müsvettelerse yeni ödediğim vergi borcu dekontları..

televizyon karşımda açık..

saçma sapan bir film..

bir adam ve bir kadın..

filmdense tüm anladığım..

ilişkileri..

tamamiyle ilişkisizlik..

bazen cinsiyetimi bile ortaya koyamama halleri içerisindeyim..

ki bir erkeğin..

kendini tamamiyle güvende hissettiği iki yer vardır..

biri dokuz aylık sürecindeki annesinin rahmi..

diğeriyse içini erkekliğiyle doldurduğu kadının rahmi..

benimse istediğim minicik bir ağaç kovuğu..

ve içinde kıvrılıp uyumak..

kışlar yazlar baharlar..

isterdim ki uyur iken o kovukta..

aradan geçsin yüzyıllar..

büyük hedeflerime karşın hep küçük oklarım oldu..

hedefi onikiden vurma şansıma karşın sadece tek kurşun..

hep aynı rüyayı görürüm..

sabah kalktığımdaysa aklımda kalan..

kimsenin olmadığı bir sahilde..

doludizgin koşan bir kısrağın..

titreyen yeleleri..

şahlanışı..

üzerime doğru koşup..

bedenime girip..

kayboluşu..

bebekken bir kartalın pençelerinde kaçırılmış gibiyim..

zirvede..bir kartal yuvasında büyütülmüş gibi..

ama nasıl ineceğini hiç bilememiş..

kartalınsa beni yavrusu zannedişinde ki..

kadersizliğim..

hiç olmadı kanadım..

yüksektende korkarım..

uçsuz bucaksız..her dem her yerde olan yığınlardan uzak..

minicik bir ağaç kovuğunda kıvrılıp uyumak isterim..

ne hastinapura..ne ganeşa..ne de mahabharata..

ne ince belli güzeller..

nede coşkun çığırtılar.

ne savaş..ne barış..

istememde görmek bir esir..

kesilmiş soluğuyla kalbi gümüleyen..

kulak vermiş dinlerken..

vahşeti..korkuyu..anlamsızlığı..

ve gittikçe yaklaşan tam tam-ların davul sesi..

bu günkü menü..

insan..

herşeyin durağanlaştığı..

zamanın akmadığı..

görünmedende hiç bir çift göze..

yavaşça..usul usul..ve sessiz..

kıvrılıp içinde uyumak isterim..

minicik bir ağaç kovuğu..

şimdilerde ki tek gerçeğim..

güçsüz ..halsiz..ve anlayışsız..

buda ikinci gerçeğim..

nolur biriniz...

şiirimin üstünü örtsün..

O' da uykusuz... -_-

...figgaro..

Gönderi tarihi:

ne güzel bir gündür..bir önceki günü örtmüş..günaydın herşeyeeee... :clover:

---sabahın ışıklarında motosikletimle gelirken işyerine doğru..sanki bir zaman tünelinde yolculuk yapıyordum..

kahvaltı etmeliyim.. :lol: ...

saçların savrulur gecelerimee..

deli rüzgar eser türkülerimeee..

sensizlik dolar boş kadehimee...

yanar tutuşurum geceler boyuu..

aman be leylaa...

lalala laylaaaa..

boş ver bu aşkaa..

amman be laylaaaa..

lala laylaaa..

boşver bu aşka..

--buda günün istek şarkısıydı.. :lol:

gününüz kazandırsın efendim..byee.. :clover:

Gönderi tarihi:

söz..hiç aç bırakmıcam senii... :blushing: ...uykusuzda..ne zaman geleceksin buralara..yoksa sözlerin çoktan karıştımı rüzgarlara...o zaman yak beni dişi nazım..küllerimi savur şehrinizdeki nehre.. :)

Gönderi tarihi:
Kanepede uzanmışım,uyuyada kalmışım.....

Tepemde bir cadı bağırmakta

Benıi tatlı rüyamdan uyandırmakta.....

Uyandım zorlada olsa

Kahvaltımı beyenmedim açıkca...

Nazım benim,platoniğim,

hatta ben Pia o Atilla

O paristeyken ben başka bir çağda geldim topraklara

Yer,mekan aynı

Zaman farklı.....

Insanlar aynı

Aşklar farklı...

Ben acıktım...........

kısım sen hastamısın..

kız kardeşlerin var diye yastamısın..

parisli mi ki atilla bilmem ama..

daha sen babanın yediği portakaldasın.. :lol:

ben acıkmadım ama..

çisim dedi.. :blushing: ..

Gönderi tarihi:

çıktım çayıra...

öküz bayılır hıyara..

akşamüstün dönerim..

söylen beklemesin meral a

şapkası sekiz köşe..

elindedir hep şişe..

demedimmi ben size..

çok içmek götürür çişe..

yufka yer arası topalak..

akşam haberlerinde duyacak..

barış abisi nostaljikten çığıracak..

arkadaşım -şek..arkadaşım -şek..

arkadaşıııımmm...eş......

iyi geceler. :clover: ..etrafta sıçrar pireler... :w00t:

Gönderi tarihi:

BİR GÜN---

bir gün bir ulumayla kalkarsın..

heryerin acılıdır..

kırmızıya döner tüm şehir..

her çöp vidonunda kendini ararsın..

baştaki yanlış, kılmadığında sonu doğru..

elinde hep o boru..

çalarsın..çalarsın..

etrafa hep kahır saçarsın..

bir gün bir titremeyle kalkarsın..

heryanın ateş..

en uzaktakine ağlarsın..

ve de anlarsın..anlarsın..

anladığını sandığını... -_-

---figgaro

Gönderi tarihi:

heheyt..heyytttttt..bu gün yine başım ağırıyor..demek ki yine kelime kusacağım..hemde bile..bile leyleğin ömrünün iki lak lak olduğunu.. :) ....

..döner iken dünya yuvarlakça..kendi ekseninde mi..öle diyolar.. :) ...bilirmisiniz..kardeşlerim..dünyada her şey zamanla bir yuvarlanmaya doğru gider...neden mi..aşınma..erozyon..v.s.hemde herşey..tüm madde..deniz kenarlarında görürmüsünüz..ağaç kabuklarını..kıyıya vurmuştur..inceleyin..etrafı yuvarlağımsıdır..çakıl taşlarıda öyle..keskin olan her köşe..yuvarlanır..madde de yorulur..zamanla aşınır..insanda öylee..yaşlandıkça toparlaklaşır..küçülür..ölür ..mineral olur.. :) çıkmam lazım yaa...sonrasında devam ederiz muhabbete..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.