Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

tv de izleyebileceğim diziler aranıyor

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar pc başında oturmaktan sıkılmaya başladım. işsiz zamanlarımda tv de diziler izlerdim.izleyen oldumu bilmiyorum yedi tepe istanbul yada ne bileyim yedi numara gibi dizilerin benzerleri varmı tv kanallarında?

herkes en sevdiği diziyi yazsa ve neden bu kadar beğendiğini anlatsa nasıl olur?

• Cevaplar 65
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ya ben dizi değilde bir belgesel programı var perşembe akşamları kanal 7 de.. Adı da '' şoray uzun yolda ''

Anadolyu karş karış gezen sunucu ve tiyatrocu şorayın izlenimleri çok hoş doğrusu.. Tavsiye ederim .

Gönderi tarihi:

Avrupa Yakasi (Atv) :thumbsup: nedeni ise.... manyaq bi dizi yaa ne diim, birde Gülse Birsel i seviorum...

Yasamdan dakikalar (TV8) dizi diil, ama izle sen hele ...

Gönderi tarihi:

Sunay Akin i yasamdan dakikalarda da cok begeniorum zaten, bugünde yeni bi program kesfetim, Sunay Akin inin sundugu..

Programin adi Mahya Isiklari ve Star tv de yayinlanio...

Bi söylesi programi ve bugün ki konuk Volkan KOnak ti .

Ben cok begendim, ilgilenenlere duyrulur.... :clover:

Gönderi tarihi:
Sunay Akin i yasamdan dakikalarda da cok begeniorum zaten, bugünde yeni bi program kesfetim, Sunay Akin inin sundugu..

bildiğim kadarıyla ramazana özel bi program, yani biraz geç farketmişsin...:) emin, yeni dizileri bilmem ama -avrupa yakası tek izlediğim- tatlı hayat vardı, haluk bilginer, türkan şoray oynuyodu, gülmekten ölüyordum o dizide...

Gönderi tarihi:

ya starda erkek tarafı diye bir dizi var burak sergen oynuyor başrolde. çok güzel bir dizi ya bütün kadro tiyatro sanatçısı olunca gerçekten ürün güzel oluyor. oradaki behlül karakterini, çok seviyorum.

Gönderi tarihi:

aliye var cok sahane :grin:

cnbc-e de guzel dizi;er var bi de sunay akin'in programi cok keyifli bence de..

sunay akın bir insan bu kadar mı pozitif enerji yayar. hem bu kadar genel kültür sahibi olup hemde bu kadar cana yakın olmak. otur adamı sabaha kadar dinle sıkılmazsın.

Gönderi tarihi:

ben yurtdisindaydim uzun suredir,sunay akin'i izledigim ilk gun ulkeme donmekle ne kadar dogru karar verdigimi bi kere daha anladim.hissettiklerimize o kadar guzel dokunuyo ve de onlari ortaya cikariyo ki..

izledikce bilgi dagarcigimi arttiran bi insan ve de cok seker

izleyin iste kardesim :thumbsup:

Gönderi tarihi:

ben avrupa yakası ve ıhlamurlar altındayı seyrediyorum.avrupa yakası çok iyi :D

ıhlamurlar altındayı da başroldeki yılmaz için seyrediyorum ne yalan sölimmm.ha bi de aliye var o da nejat için :blushing:

bende vildan atasever için iki kere hülya avşarın dizisini seyretmiştim ama hülya avşara o kadar dayanabildim.

Gönderi tarihi:

İşin doğrusu geçen sezon sonunda avrupa yakası artık monotonlaşmıştı, aynı tip espriler, kardeş kavgası vs., ama bu sezona daha formda başladı. Ben bir de yabancı damadı seyrediyorum, yine çoğunluğu tiyatro kökenli oyuncular, oyuncular başarılı olunca dizi de keyifli seyrediliyor.

Bir de cnbc-e de pazar geceleri 23.00'de nip-tuck var. Her zevke hitap etmeyebilir ama farklı ve sürükleyici. İki estetik cerrahın hem hastalarıyla olan ilişkileri hem de özel hayatlarındaki iniş çıkışlar.

18 yaşın altındakilerin seyretmesi sakıncalı yazısı çıkıyor, sadece cinsel içeriği yüzünden değil ameliyat sahneleri de bayağı ayrıntılı gösterildiği için sanırım.

Gönderi tarihi:

Atv de yeni bi dizi baslamis, basröllerde Sevval Sam ve Haluk Bilginer oynuyo....

Izleyeniniz var mi?

Yani güzelse, bende isleyecegim de, ilk bölümlerini kacirdim sanirim...

Haluk Bilginer i Zuhal Olcay dan ayrildigindan beri hic sevmiyorum, ama oyunculugu güzel bea

Gönderi tarihi:
ben avrupa yakası ve ıhlamurlar altındayı seyrediyorum

hemşo ıhlamurlar altında yı bende beğendim bundan sonra kaçırmam

Gönderi tarihi:

Atv de yeni bi dizi baslamis, basröllerde Sevval Sam ve Haluk Bilginer oynuyo....

Izleyeniniz var mi?

Yani güzelse, bende isleyecegim de, ilk bölümlerini kacirdim sanirim...

Haluk Bilginer i Zuhal Olcay dan ayrildigindan beri hic sevmiyorum, ama oyunculugu güzel bea

güzel geçen bölümünü izledim ben,her bölüm böyle olur mu bilemiyorum tabi bir kaç kez daha takip edip görücem.. ama Zuhal de soğuk kadın şekerim :P

şaka bir yana bilginerin oyunculuğu daha iyi olcay dan tiyatroda izleyince belli oluyor.. :clover:

bu arada yabancı damatta fena deil

Gönderi tarihi:

Eööm aşk oyunu favorimdir.. B)

ne zaman ve hangi kanalda oynadığınıda yazarmısın

Gönderi tarihi:

yaw bu diilde... atv de reklamix i izleyen var mi su an...

az evvel bi pepsi raklami cikti, acaip manyak bi si...

Gönderi tarihi:

beni bu gece şahan öldürdü yine

galileonun kurduğu illumianti tarikatından sonra, çağın ynei tarikatı

tantuni tarikatı, yeyin tantuni yeyin.

allah ta onu güldürsün gani gani

Gönderi tarihi:

beni bu gece şahan öldürdü yine

galileonun kurduğu illumianti tarikatından sonra, çağın ynei tarikatı

tantuni tarikatı, yeyin tantuni yeyin.

allah ta onu güldürsün gani gani

aynen bende koptum yani akşam .hele ''anne ben manyak oldum''çok gülüyorum.

Daha sonra da okan bayülgen herkese tavsiye ederim.

Özgür diye bi tip var suratına bak gül.

Gönderi tarihi:

sahan'in programi hangi kanalda ve de ne zaman?

en son tv8'deydi

atv de cumartesi geceleri.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.