Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ya arkadaşlar pc başında oturmaktan sıkılmaya başladım. işsiz zamanlarımda tv de diziler izlerdim.izleyen oldumu bilmiyorum yedi tepe istanbul yada ne bileyim yedi numara gibi dizilerin benzerleri varmı tv kanallarında? herkes en sevdiği diziyi yazsa ve neden bu kadar beğendiğini anlatsa nasıl olur? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Ya ben dizi değilde bir belgesel programı var perşembe akşamları kanal 7 de.. Adı da '' şoray uzun yolda '' Anadolyu karş karış gezen sunucu ve tiyatrocu şorayın izlenimleri çok hoş doğrusu.. Tavsiye ederim . Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Avrupa Yakasi (Atv) nedeni ise.... manyaq bi dizi yaa ne diim, birde Gülse Birsel i seviorum... Yasamdan dakikalar (TV8) dizi diil, ama izle sen hele ... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Emin kardes, yedi tepe istanbul dizisini bende cok severdim. ama sonra ne olduysa ortadan kalkti. yazik oldu. bu dizinin yerini dolduracak bi dizi göremiyorum. ancak atv`deki "Avrupa Yakasi" dizisi cok hos. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Sunay Akin i yasamdan dakikalarda da cok begeniorum zaten, bugünde yeni bi program kesfetim, Sunay Akin inin sundugu.. Programin adi Mahya Isiklari ve Star tv de yayinlanio... Bi söylesi programi ve bugün ki konuk Volkan KOnak ti . Ben cok begendim, ilgilenenlere duyrulur.... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Sunay Akin i yasamdan dakikalarda da cok begeniorum zaten, bugünde yeni bi program kesfetim, Sunay Akin inin sundugu.. bildiğim kadarıyla ramazana özel bi program, yani biraz geç farketmişsin... emin, yeni dizileri bilmem ama -avrupa yakası tek izlediğim- tatlı hayat vardı, haluk bilginer, türkan şoray oynuyodu, gülmekten ölüyordum o dizide... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ya starda erkek tarafı diye bir dizi var burak sergen oynuyor başrolde. çok güzel bir dizi ya bütün kadro tiyatro sanatçısı olunca gerçekten ürün güzel oluyor. oradaki behlül karakterini, çok seviyorum. Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 aliye var cok sahane cnbc-e de guzel dizi;er var bi de sunay akin'in programi cok keyifli bence de.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 aliye var cok sahane cnbc-e de guzel dizi;er var bi de sunay akin'in programi cok keyifli bence de.. sunay akın bir insan bu kadar mı pozitif enerji yayar. hem bu kadar genel kültür sahibi olup hemde bu kadar cana yakın olmak. otur adamı sabaha kadar dinle sıkılmazsın. Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ben yurtdisindaydim uzun suredir,sunay akin'i izledigim ilk gun ulkeme donmekle ne kadar dogru karar verdigimi bi kere daha anladim.hissettiklerimize o kadar guzel dokunuyo ve de onlari ortaya cikariyo ki.. izledikce bilgi dagarcigimi arttiran bi insan ve de cok seker izleyin iste kardesim Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 ben avrupa yakası ve ıhlamurlar altındayı seyrediyorum.avrupa yakası çok iyi ıhlamurlar altındayı da başroldeki yılmaz için seyrediyorum ne yalan sölimmm.ha bi de aliye var o da nejat için Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 ben avrupa yakası ve ıhlamurlar altındayı seyrediyorum.avrupa yakası çok iyi ıhlamurlar altındayı da başroldeki yılmaz için seyrediyorum ne yalan sölimmm.ha bi de aliye var o da nejat için bende vildan atasever için iki kere hülya avşarın dizisini seyretmiştim ama hülya avşara o kadar dayanabildim. Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 avrupa yakasını tek geçerim.. Alıntı
Φ uykusuz Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 İşin doğrusu geçen sezon sonunda avrupa yakası artık monotonlaşmıştı, aynı tip espriler, kardeş kavgası vs., ama bu sezona daha formda başladı. Ben bir de yabancı damadı seyrediyorum, yine çoğunluğu tiyatro kökenli oyuncular, oyuncular başarılı olunca dizi de keyifli seyrediliyor. Bir de cnbc-e de pazar geceleri 23.00'de nip-tuck var. Her zevke hitap etmeyebilir ama farklı ve sürükleyici. İki estetik cerrahın hem hastalarıyla olan ilişkileri hem de özel hayatlarındaki iniş çıkışlar. 18 yaşın altındakilerin seyretmesi sakıncalı yazısı çıkıyor, sadece cinsel içeriği yüzünden değil ameliyat sahneleri de bayağı ayrıntılı gösterildiği için sanırım. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Atv de yeni bi dizi baslamis, basröllerde Sevval Sam ve Haluk Bilginer oynuyo.... Izleyeniniz var mi? Yani güzelse, bende isleyecegim de, ilk bölümlerini kacirdim sanirim... Haluk Bilginer i Zuhal Olcay dan ayrildigindan beri hic sevmiyorum, ama oyunculugu güzel bea Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 ben avrupa yakası ve ıhlamurlar altındayı seyrediyorum hemşo ıhlamurlar altında yı bende beğendim bundan sonra kaçırmam Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Atv de yeni bi dizi baslamis, basröllerde Sevval Sam ve Haluk Bilginer oynuyo.... Izleyeniniz var mi? Yani güzelse, bende isleyecegim de, ilk bölümlerini kacirdim sanirim... Haluk Bilginer i Zuhal Olcay dan ayrildigindan beri hic sevmiyorum, ama oyunculugu güzel bea güzel geçen bölümünü izledim ben,her bölüm böyle olur mu bilemiyorum tabi bir kaç kez daha takip edip görücem.. ama Zuhal de soğuk kadın şekerim şaka bir yana bilginerin oyunculuğu daha iyi olcay dan tiyatroda izleyince belli oluyor.. bu arada yabancı damatta fena deil Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Eööm aşk oyunu favorimdir.. Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Eööm aşk oyunu favorimdir.. ne zaman ve hangi kanalda oynadığınıda yazarmısın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Çarşamba günleri atv de 21 30 da Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 yaw bu diilde... atv de reklamix i izleyen var mi su an... az evvel bi pepsi raklami cikti, acaip manyak bi si... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 beni bu gece şahan öldürdü yine galileonun kurduğu illumianti tarikatından sonra, çağın ynei tarikatı tantuni tarikatı, yeyin tantuni yeyin. allah ta onu güldürsün gani gani Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 beni bu gece şahan öldürdü yine galileonun kurduğu illumianti tarikatından sonra, çağın ynei tarikatı tantuni tarikatı, yeyin tantuni yeyin. allah ta onu güldürsün gani gani aynen bende koptum yani akşam .hele ''anne ben manyak oldum''çok gülüyorum. Daha sonra da okan bayülgen herkese tavsiye ederim. Özgür diye bi tip var suratına bak gül. Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 sahan'in programi hangi kanalda ve de ne zaman? en son tv8'deydi Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 sahan'in programi hangi kanalda ve de ne zaman? en son tv8'deydi atv de cumartesi geceleri. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.