Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Arkadaşlar internetin hayatınızdaki yerini belirtin havanız olsun hadi bakalım Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 internet akşam eve gelince kafamı dağıtmak eğlenmek sohbet etmek için kullanırım. internet olsa da yapamam olmasa da yapamam. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kurtulmak istiyorum şu veletten... Yoksa sonum hayırlı değil.. Nedenlerine gelince...: 1) Lise son okuyorum...Yani sene sonu ellerimden öpen bir sınavım var öss.. 2) Arkadaşlarımla bu baş belası yüzünden buluşup sohbet etmeyi reddeder oldum.. ve ben onlara ders çalışıcam gibi mazaretler uyduruyorum.. msn açtığımda da engelliyorum..Sırf nette olduğumu bilmesinler diye.. 3) Evde bu pcyi eline en çok alan benim....Kardeşim ve ablam.. isyan çıkarıcaklar...Stajdan ya da okuldan eve döndüğümde herhangi bir şiddet uygulayabilirler.. 4) Çizim yapmayı unutucam yakında...En kötüsü de bu...Oysaki össde benim yolumu açacak olan olay bu.. Şimdi tekrar düşündümde....bu netten gerçekten kurtulmam lazım....bağımlısı olmadan.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kurtulmak istiyorum şu veletten... Yoksa sonum hayırlı değil.. Nedenlerine gelince...: 1) Lise son okuyorum...Yani sene sonu ellerimden öpen bir sınavım var öss.. 2) Arkadaşlarımla bu baş belası yüzünden buluşup sohbet etmeyi reddeder oldum.. ve ben onlara ders çalışıcam gibi mazaretler uyduruyorum.. msn açtığımda da engelliyorum..Sırf nette olduğumu bilmesinler diye.. 3) Evde bu pcyi eline en çok alan benim....Kardeşim ve ablam.. isyan çıkarıcaklar...Stajdan ya da okuldan eve döndüğümde herhangi bir şiddet uygulayabilirler.. 4) Çizim yapmayı unutucam yakında...En kötüsü de bu...Oysaki össde benim yolumu açacak olan olay bu.. Şimdi tekrar düşündümde....bu netten gerçekten kurtulmam lazım....bağımlısı olmadan.. valla gene tarif etmişin yine yeşim.bisim evdede en çok pc yi açan benim.basen sürtüşme yaşanır bisim evde bu yüsden. aynen arkadaş ortamım kayboldu gerçek hayatta.ama ben elektroniği asla istesemde unutamam. kafama kazınmış sanki.ama bundan sonra kontrol bende.herşey yerli yerinde kuseldir. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 bben de bi girdimmi çıkamıyomm olivia sana katılıyom artık ben de msndekileri engelliyom nette olduğumu bilmesinler die sıkıntıdayımmmm...... herşeye rağmen internet bahane forum şahane dostlar;) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Arkadaşlar internetin hayatınızdaki yerini belirtin havanız olsun hadi bakalım Ooooo....Bakıyıyorumda artık topicler açıyorsun Hayırlı olsun... İnternete gelince işyerimde canım sıkıldıkça başvurduğum bir araç benim için...hiçte abartmadığım..kararını tutturduğum bişey..kısacası memnunuz birbirimizden... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 valla gene tarif etmişin yine yeşim.bisim evdede en çok pc yi açan benim.basen sürtüşme yaşanır bisim evde bu yüsden. aynen arkadaş ortamım kayboldu gerçek hayatta.ama ben elektroniği asla istesemde unutamam. kafama kazınmış sanki.ama bundan sonra kontrol bende.herşey yerli yerinde kuseldir. Elektro olm biz kardeşmiyis yoksam lem... Her huyumuz uyuyo yavaş yavaş aile ortamı da uymaya başladı.. erkek ikisim benim... Şaka bir tarafa.. Gerçekten şu net olayından dolayı bana kal geldi.. Akşam eve gidiyorum açmıycam alıştırmıcam kendimi diyorum.. Yine de tutamıyorum 5 dk olsa bile açıyorum.. Böyle bişey oldu artık.. Ama açmamaya alıştırmak lazım kendimizi dimi.. bben de bi girdimmi çıkamıyomm olivia sana katılıyom artık ben de msndekileri engelliyom nette olduğumu bilmesinler die sıkıntıdayımmmm...... herşeye rağmen internet bahane forum şahane dostlar üni. sınavını getir aklına...bak nasıl çıkıyorsun... Tabi bu öneri sınava girecekler içindir.. Sonra milleti netten etmiyim... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Elektro olm biz kardeşmiyis yoksam lem... Her huyumuz uyuyo yavaş yavaş aile ortamı da uymaya başladı.. erkek ikisim benim... Şaka bir tarafa.. Gerçekten şu net olayından dolayı bana kal geldi.. Akşam eve gidiyorum açmıycam alıştırmıcam kendimi diyorum.. Yine de tutamıyorum 5 dk olsa bile açıyorum.. Böyle bişey oldu artık.. varya yeşim daha ne diyim.siz çıkmassanıs ben hayatta çıkamam. öss olayında fazla merak etmiyorum.bu sene daha onemli olan diploma notunu en yüksek getirmek. ve bis seninle kesin kardeş olmalıyıs Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 yok lem biz 4 kardeşiz.. ben 2. oluyorum..en küçüğünün pc ile fazla işi olmuyor..o yüzden kardeşim ve ablam dedim.. Ayrıca üni. her sene dert edilir arkadaş..bunun bu senesi yada seneye si yok bende.. ve ben bunu çok sorun ediyorum psikolojik yardıma ihtiyacım olcak yakında.. Bencede senle bis kardeşis.. Lem yoksam sen annemin çöp tenekesine bıraktığı kardeşimmisin.. Hem bak oturduğumus yerlerde birbirine yakın.. Usaklaştırmamış çöpçüler seni bisden.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 yok lem biz 4 kardeşiz.. ben 2. oluyorum..en küçüğünün pc ile fazla işi olmuyor..o yüzden kardeşim ve ablam dedim.. Ayrıca üni. her sene dert edilir arkadaş..bunun bu senesi yada seneye si yok bende.. ve ben bunu çok sorun ediyorum psikolojik yardıma ihtiyacım olcak yakında.. Bencede senle bis kardeşis Lem yoksam sen annemin çöp tenekesine bıraktığı kardeşimmisin Hem bak oturduğumus yerlerde birbirine yakın.. Usaklaştırmamış çöpçüler seni bisden.. koptum ya. bis 3 kardeşis.ben 2. oluyom.küçük kardeşim pc hastası oldu yaw. psikolojik destek için her zaman yanndayım.bence bis hastanede falan karışıklıktan kayboldu birimis dicem ama ben evde doğmuşum yaw. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 puahahah.. evde mi doğdun lem sen.. lem ne diye kandırıyon o saman beni.. erkek ikisim.. bende şişlide doğmuşum.. şişliye yakın değildi dimi sisin ev.. lem yoksa beni mi kandırıyorlar sen şişlide doğdun diye.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 puahahah.. evde mi doğdun lem sen.. lem ne diye kandırıyon o saman beni.. erkek ikisim.. bende şişlide doğmuşum.. şişliye yakın değildi dimi sisin ev.. lem yoksa beni mi kandırıyorlar sen şişlide doğdun diye.. bence ebelerin ve doktorların bu işte bi parmağı var. şişliğe yakın deil yaw bisim ew. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Bencede bu işte birilerin parmağı var... Lem tmm senin ev şişliye yakın değil şimdi hatırladım.. Aslında bizim evde şişliye yakın değil.. Lem bunlar beni kandırıyorlar şişlide benim doğumumun ne işi var.. Sana bişey dicem ama aramısda... Sen bence benim ablamın ikisisin.. Ablamda ebede doğmuş olm.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 aaaaaa ... sen benden ay olarak buyuksun bile. nasıl aplanın ikizi oliym yaw. aslında sen benim kayıp olan aplanmısın yoksa? Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 neler oluyor burada kandırakcılar Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ikisim olsaydı gorurdun seeeeeeeeeeen Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 OoOoOoO mAnşaLLaH AllAh SoHbEtİnİ BoZmAsIn.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 forum vakit geçirmek için hayatımda.tabii bu demek diil ki burdaki arkadaşları yani arkadaşlarla laf olsun die yazışıyorum...ama şu var msn listemdeki taş çatlasın 5 kişi ile aynı şehirde yaşasam bu kadar vakit ayırmazdım nete... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Ooooo....Bakıyıyorumda artık topicler açıyorsun Hayırlı olsun...İnternete gelince işyerimde canım sıkıldıkça başvurduğum bir araç benim için...hiçte abartmadığım..kararını tutturduğum bişey..kısacası memnunuz birbirimizden... Teşekkür ederim siteyi fethetme niyetindeyim,deplasmana geldin bu sefer bakıyorum forum vakit geçirmek için hayatımda.tabii bu demek diil ki burdaki arkadaşları yani arkadaşlarla laf olsun die yazışıyorum...ama şu var msn listemdeki taş çatlasın 5 kişi ile aynı şehirde yaşasam bu kadar vakit ayırmazdım nete... Bende öyyle,sırf kafa dağıtmak için giriyorum foruma Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ne kafa varmış be sende Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 ne kafa varmış be sende Sorma abi,dağıt dağıt bitmiyor Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 şu forumda sorunsuz insan görmedim ki ben Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 ikisim olsaydı gorurdun seeeeeeeeeeen ne olcaktı söyle bakem erkek ikisim.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 ii bi laf solerdik kıs ikizim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 ii bi laf solerdik kıs ikizim Lem sölemesdik yasardık.. Zaten uğursuz geldi açtığı bir topic.. Şaka diyorum fantastico.. Neyse konu açılmadan kapatıyım.. Erkek ikisim arkanda biri var.. Annen heral.. Yine camı açıcak az çekil kenara üşütcen.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.