Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 afedersin ama ne yapçan başkasını tipini huyunu suyunu lazım olur belkim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 yalnızlığım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 yalnızlığım niye öle söylüyosun ama.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 kıt olmam.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Arkadaşlığa çok önem veririm Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 bu aralar kafamın çok karışık olması Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 güler yüzüm, dostluğum, hüznüm..... birde en belirgin özelliğim kızıl saçlarım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 güler yüzüm, dostluğum, hüznüm..... birde en belirgin özelliğim kızıl saçlarım olsun ...ben kızıl saçlı dostlarımda olsun isterim... o kadarına katlanabilirim.. fesatlıktan çatlamassam Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 olsun ...ben kızıl saçlı dostlarımda olsun isterim... o kadarına katlanabilirim.. fesatlıktan çatlamassam olsunnn seninkileride kızıl yaparıssss :) Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 olsunnn seninkileride kızıl yaparıssss :) efet yapalım.. geçen kış yaptım çok güsel olmuştum.... fasla güzellik başa bela anlarsın ya... değiştirdim sonra Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 olsunnn seninkileride kızıl yaparıssss :) efet yapalım.. geçen kış yaptım çok güsel olmuştum.... fasla güzellik başa bela anlarsın ya... değiştirdim sonra (net çok yavaş çiftledi) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 olsun ...ben kızıl saçlı dostlarımda olsun isterim... o kadarına katlanabilirim.. fesatlıktan çatlamassam Benimkilerde kızıl sayılır :lol:hıııı sen ondan beni hazetmiyon Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Benimkilerde kızıl sayılır :lol:hıııı sen ondan beni hazetmiyon sen zehir içir.... sonrada kızıl saçtan de... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kıs Ra_dya yoksam sen bana başka bişey mi dimek istiyon Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 sen zehir içir.... sonrada kızıl saçtan de... zorla içirttim sanki Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 zorla içirttim sanki tamam kendim içtim... peki seni sevmediğim hissine nerden kapıldın.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 tamam kendim içtim... peki seni sevmediğim hissine nerden kapıldın.. yoooo öle bişey hissetmiyorum takılıyorum sadece Bak birazdan sana bi sürpriz bile yapıcam bekle Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 insanlara inanırım , benim için herkes iyidir Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Sanırım en belirgin özelliğim canımın çok çabuk sıkılıyor olması Ama insanlardan değil Öööf yaaa çok sıkıldım, ben kaçtım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.