Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Evet cevabını alamayacağımız sorular nelerdir.. İlki benden: Uyudun mu..?
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Evet cevabını alamayacağımız sorular nelerdir.. İlki benden: Uyudun mu..? öldün mü?
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Yaşıyo musun? Ali diye birisi zile basar: - Kimoo - Benim ali - Sen misin ali? - Dur basıyorum otomatiğe.
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Usta çırağını bekler: Çırak gelir yanına ve; - Usta malzemeleri aldım geldim - Geldin mi? Tamam işe koyulalım. (Görmesine rağmen) - Peki usta
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl Yaşıyo musun? evet :) cevabını verdim ben bu soruna ağlıyor musun ? (hayır ağlamıyorum gözüme toz kaçtı, çöp battı, esnedim, soğan doğramıştım da )
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl evet :) cevabını verdim ben bu soruna ağlıyor musun ? (hayır ağlamıyorum gözüme toz kaçtı, çöp battı, esnedim, soğan doğramıştım da )
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl ayna ayna söyle bana benden daha güzeli var mı bu dünyada gloriacım öldüm gülmekten ama niye ya benim aynam cvp veriyor yok Lilaccığım yok olur mu hiç diyo
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl gloriacım öldüm gülmekten ama niye ya benim aynam cvp veriyor yok Lilaccığım yok olur mu hiç diyo tamam işte maksat ayna evet demesinnn
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl ayna ayna söyle bana benden daha güzeli var mı bu dünyada duvardaki resmine beni seviyormusun? dedim...
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl birisi su icerken: su mu iciyorsun? su icerken biseyler solemek imkansizdir
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.