Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Evet cevabını alamayacağımız sorular nelerdir.. İlki benden: Uyudun mu..? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Evet cevabını alamayacağımız sorular nelerdir.. İlki benden: Uyudun mu..? öldün mü? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 öldün mü? bayıldınmı? daldınmı?(denizde) Alıntı
Φ satriani Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yaşıyo musun? Ali diye birisi zile basar: - Kimoo - Benim ali - Sen misin ali? - Dur basıyorum otomatiğe. Alıntı
Φ satriani Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Usta çırağını bekler: Çırak gelir yanına ve; - Usta malzemeleri aldım geldim - Geldin mi? Tamam işe koyulalım. (Görmesine rağmen) - Peki usta Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yaşıyo musun? evet :) cevabını verdim ben bu soruna ağlıyor musun ? (hayır ağlamıyorum gözüme toz kaçtı, çöp battı, esnedim, soğan doğramıştım da ) Alıntı
Φ satriani Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 evet :) cevabını verdim ben bu soruna ağlıyor musun ? (hayır ağlamıyorum gözüme toz kaçtı, çöp battı, esnedim, soğan doğramıştım da ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 ayna ayna söyle bana benden daha güzeli var mı bu dünyada Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 ayna ayna söyle bana benden daha güzeli var mı bu dünyada gloriacım öldüm gülmekten ama niye ya benim aynam cvp veriyor yok Lilaccığım yok olur mu hiç diyo Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 gloriacım öldüm gülmekten ama niye ya benim aynam cvp veriyor yok Lilaccığım yok olur mu hiç diyo tamam işte maksat ayna evet demesinnn Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 ayna ayna söyle bana benden daha güzeli var mı bu dünyada duvardaki resmine beni seviyormusun? dedim... Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 birisi su icerken: su mu iciyorsun? su icerken biseyler solemek imkansizdir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.