Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Halima Aden Spor Illustrated Resimli Mayo Sayısının İlk Tesettür Giyen Modeli Oldu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Halima Aden Spor Illustrated  Resimli Mayo Sayısının İlk Tesettür Giyen Modeli Oldu

AAAHR4D.img?h=567&w=378&m=6&q=60&o=f&l=f

Sports Illustrated, pek çok yönden, geçmiş birkaç yıldaki temsilini artırarak eski güzellik algılarını geliştirme taahhüdünde başarılı olmuştur. Görünüşe göre 2019 Mayo sorunu istisna değil.

Halima Aden, uzun zamandır beklenen yıllık sayı 8 Mayıs'ta gazete bayilerine isabet ettiğinde türban takan dergide ilk görünen model olacak. İlkleri kariyeri olan Somali-Amerikan modeli iki özel burkin giymiş.

Hicret ve burkini giyen yarışan ilk Bayan Minnesota yarışçısı olmak için 2016'da manşet yapan Aden için tam bir an. Ayrıca, Allure'in kapağına türban takan ilk kişi oydu.

Gerçekten de ilklerle dolu bir kariyer.
Bir dağın tepesinde oturan renkli bir uçurtma: Aden, çekimi için Cynthia Rowley tarafından dahil olmak üzere iki özel burkinde poz verdi.

AAAHYQy.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Dergiden bir yayında, editör MJ Day, önceliklerinin ve ideallerinin değiştiği iddiasını iki katına çıkardı ve Aden’in vardiyadaki rolünü açıkladı.

“Halima'ya SI Mayo'nun bir parçası olarak sahip olmak, var olan güzellik türünün kapsamının ve kapsamının bir başka örneğidir” dedi. “Katılımı ve dahil edilmesi, markanın kadınları kim olduklarına ve onları eşsiz kılan ve nihayetinde mesajlaşma olduğumuzu, SİZE layık olduğunuzu teyit eden kişilere destek olma konusundaki kararlılığını ve inancını daha da vurgulamaktadır.”

Victoria’nın Gizli Moda Şovu: Asgari kıyafetle poz veren kadınların görüntüleri üzerine kurulan başka bir mega varlık ile doğrudan karşılaştırma yapmamak zor. Ancak iç çamaşırı markası çok beyaz badanalı ve dar bir güzellik standardına olan bağlılığı konusunda kararlılığını korurken, Sports Illustrated daha da gelişmiş görünüyor. Aden’in yanı sıra, HuffPost’a mag’daki sırasının sadece temsil değil aynı zamanda anlayış ve fırsat sağlayabileceğini umduğunu söyledi.

    Sporda Resimli olmak benden çok daha büyük. Topluluğuma ve dünyaya, farklı geçmişlerden, görünüşlerden, yetiştirmelerden kadınların birlikte durabileceği ve kutlanabileceği bir mesaj gönderiyor.

12869904-0-image-a-8_1556557775648.jpg

“Sporda Illustrated olmak benden çok daha büyük” dedi. “Farklı geçmişlere, bakışlara, yetiştiriciliğe sahip kadınların birlikte durabileceği ve kutlanabileceği topluluğuma ve dünyama bir mesaj gönderiyor. Bu bir an, kesin. Her yerdeki kadınlar farklılıklarını bilmeli, onları güzelleştiren şey. ”

Anlayışında ve çekirdeğinde, SI Swimsuit’in çoğu insanın eksik giysilerle kadınları kandırması için bir kanal olduğu doğrudur. Ancak Aden’in görünüşü - göz alıcı ve güzel olsa da - dergide bu noktaya kadar gördüğümüz değişikliklerden çok daha derinlere iniyor, özellikle de genç okurlarla konuşma söz konusu olduğunda.

Aden, “Genç Müslüman kadınların, yüzme ekibine katılabilmeleri, okulda yüzme dersine katılabilmeleri ve arkadaşlarıyla sahile gitmelerini sağlayacak mütevazı bir mayo seçeneğinin olduğunu bilmeleri gerekiyor.” Dedi. “Müslüman kızlar bu adımı attığını ve burkini giyerken rahatça yaptığını hissediyor olmalılar.”

Kaynak: Sports Illustrated

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.