Φ satriani Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bir gemi kazası sonrası 4 kişi okyanusun ortasındaki küçük bir adada mahsur kalır. Ada tamamen kurumuş otlarla kaplıdır. Bir gün sabah kalktıklarında, adanın diğer tarafında yangın çıktığını ve üzerlerine doğru ilerlediğini görürler. Belli bir süre sonra yangın tüm adayı yakıp kül etmiştir ama 4 adam hala hayattadırlar. Bu nasıl olmuştur? (Yangın esnasında kesinlikle suya girmemişlerdir. Kaya vb. cisimlerin üzerine çıkmamışlardır. Bu bir gerçek olaydır.) Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 uçmuşlarmıdır ki acaba????? Alıntı
Φ satriani Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 uçmuşlarmıdır ki acaba????? Gerçek olay diyorum. Lütfen din olaylarını karıştırmayalım. Vahiy filan yok yani. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 yok canım dini konu maksatlı demediydim emme neysem gariii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bir gemi kazası sonrası 4 kişi okyanusun ortasındaki küçük bir adada mahsur kalır. Ada tamamen kurumuş otlarla kaplıdır. Bir gün sabah kalktıklarında, adanın diğer tarafında yangın çıktığını ve üzerlerine doğru ilerlediğini görürler. Belli bir süre sonra yangın tüm adayı yakıp kül etmiştir ama 4 adam hala hayattadırlar. Bu nasıl olmuştur? (Yangın esnasında kesinlikle suya girmemişlerdir. Kaya vb. cisimlerin üzerine çıkmamışlardır. Bu bir gerçek olaydır.) adamlar belirledikleri bir yeri küçük küçük yakarlar ve orada boylece yanmış ve artık yanacak birşey kalmamış bir daire oluştururlar ve o dairenin içine girerler. Ateş her yeri yakar fakat onların oldugu alan daha once yakılmış oldugundan ateş dairenine etrafına kadar gelip orada durur ve böylece dairenin içinde kalan adamlara zarar vermez... Alıntı
Φ satriani Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 adamlar belirledikleri bir yeri küçük küçük yakarlar ve orada boylece yanmış ve artık yanacak birşey kalmamış bir daire oluştururlar ve o dairenin içine girerler. Ateş her yeri yakar fakat onların oldugu alan daha once yakılmış oldugundan ateş dairenine etrafına kadar gelip orada durur ve böylece dairenin içinde kalan adamlara zarar vermez... Doğru cevap dostum tebrikler. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Doğru cevap dostum tebrikler. teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.