Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

taurus bişeyi gözden kaçırmış sorunun cevabı bir paradoksa gidiyo eğer 4. yanlış cümlenin tamamıysa o cümlede 4 ten fazla hata var demektir. o yüzden soru 5 hata var veya 4 haricide bi sayı kadar hata var şeklinde olmalıydı.

Taurus, cümlenin tamamı yanlış demiyor ki sadece 4 hata var denmesine yanlış diyor çünkü 4 değil 3 hata var cümlede...

Gönderi tarihi:

Taurus, cümlenin tamamı yanlış demiyor ki sadece 4 hata var denmesine yanlış diyor çünkü 4 değil 3 hata var cümlede...

ciddimisin inanamıyorum,Tanrım bu bi rüyamı :D:P

Gönderi tarihi:

bende onu diyorum cümlenin tamamı yanlış demiyor. cümle doğrumu sence?(yoksa hatalı bir cümlemi) :unsure: böylece 4 hata var denmeside yanlış olmuyormu?

Gönderi tarihi:

bende onu diyorum cümlenin tamamı yanlış demiyor. cümle doğrumu sence?(yoksa hatalı bir cümlemi) :unsure: böylece 4 hata var denmeside yanlış olmuyormu?

evett oluyor işte

Gönderi tarihi:

Bu çümlenin içi nde dört aded hata var. Hataları bulabilir misiniz?

Bence dede lakaplı arkadaşımız doğru mu yanıtlamış anlamadım. Cümleyi yeniden düzelterek kurarsak.

Bu cümlenin içinde üç adet hata var. Hataları bulabilir misiniz?

Bu sefer; Bu cümlenin içinde hiç hata yok. Bulabilir misiniz? dersek 1 hata çıkacak.

Kafam karıştı yahu. :wacko:

Gönderi tarihi:

Bence dede lakaplı arkadaşımız doğru mu yanıtlamış anlamadım. Cümleyi yeniden düzelterek kurarsak.

Bu sefer; Bu cümlenin içinde hiç hata yok. Bulabilir misiniz? dersek 1 hata çıkacak.

oy anam oyyyyy :sweatingbullets:

cümlenin hatasız hali şudur:

Bu cümlenin içinde hiç hata yoktur.

Doğru anlamışsın satriani :)

ayrıca tekrar ediyorum taurus doğru cevabı vermiştir

Gönderi tarihi:

oy anam oyyyyy :sweatingbullets:

cümlenin hatasız hali şudur:

Bu cümlenin içinde hiç hata yoktur.

Doğru anlamışsın satriani :)

ayrıca tekrar ediyorum taurus doğru cevabı vermiştir

Saolasın gloria kafayı yemek üzereydim yoksa :):stuart:

Gönderi tarihi:

Bu çümlenin içi nde dört aded hata var. Hataları bulabilir misiniz?

istersen baştan alalım.soru cümlede bulunan hataları bulun diyor.taurus 4 değil 3 hata var diyor.iyide kaç hata var demiyor .4 tane hatayı bulabilirmisiniz diyor.1. çümle2.içi nde 3.aded 4.hata(kelime olarak kabul görüyorsa?)5. cümlenin tamamı hata'dır :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

O lakabım değil arkadaşım.Bana sadece torunlarım dede der.Diğerlerinin yaptığı işgüzarlıktır.O benimle Natalia,Yumote ve qulll arasındaki anlaşma şeklidir.Lütfen bilmeden yorum yapma..

Ayrıca bukadar basit bir soruyu bukadar uzatmanızıda anlayabilmiş değilim..

Gönderi tarihi:

istersen baştan alalım.soru cümlede bulunan hataları bulun diyor.taurus 4 değil 3 hata var diyor.iyide kaç hata var demiyor .4 tane hatayı bulabilirmisiniz diyor.1. çümle2.içi nde 3.aded 4.hata(kelime olarak kabul görüyorsa?)5. cümlenin tamamı hata'dır :sweatingbullets:

Bu çümlenin içi nde dört aded hata var.

1. hata: ç harfi c olacak

2. hata: içi inde kelimesi içinde şeklinde yazılacak

3. hata: aded kelimesi adet olarak yazılacak

4. hata: bu cümlede 4 değil 3 adet hata vardır dört yerine üç yazılacak...

oldu mu şimdi :sweatingbullets: olmuştur herhalde artık bi daha anlatmıycam ona göre haaaaa :angry:

Gönderi tarihi:

Bu çümlenin içi nde dört aded hata var.

1. hata: ç harfi c olacak

2. hata: içi inde kelimesi içinde şeklinde yazılacak

3. hata: aded kelimesi adet olarak yazılacak

4. hata: bu cümlede 4 değil 3 adet hata vardır dört yerine üç yazılacak...

oldu mu şimdi :sweatingbullets: olmuştur herhalde artık bi daha anlatmıycam ona göre haaaaa :angry:

ben çok yorgun olduğumdan tam anlayamadım herhalde.kusura bakmayın. cümlenin içindeki hatalar kasdedilmiş herhalde.cümlenin kendisini dahil etmemek gerekli bu durumda .tebrikler taurus :clover:

Gönderi tarihi:

O lakabım değil arkadaşım.Bana sadece torunlarım dede der.Diğerlerinin yaptığı işgüzarlıktır.O benimle Natalia,Yumote ve qulll arasındaki anlaşma şeklidir.Lütfen bilmeden yorum yapma..

Ayrıca bukadar basit bir soruyu bukadar uzatmanızıda anlayabilmiş değilim..

Afedersin yanlış anlamışım bazı forumlarda öyle yazıo o yüzden öle dedim. Bir de nickin aklıma gelmedi o anda bakma üşengeçliği yaptım neyse. Bi daha demem. Konuda kapandı zaten. Eğer msj atıcaksan özele atabilirsin. gloria konuyu uzatmayalım. Sen kapat en iyisi. :)

Gönderi tarihi:

ben çok yorgun olduğumdan tam anlayamadım herhalde.kusura bakmayın. cümlenin içindeki hatalar kasdedilmiş herhalde.cümlenin kendisini dahil etmemek gerekli bu durumda .tebrikler taurus :clover:

şimdi anlaşıldı değil mi bi problem yok :unsure:

Gönderi tarihi:

Afedersin yanlış anlamışım bazı forumlarda öyle yazıo o yüzden öle dedim. Bir de nickin aklıma gelmedi o anda bakma üşengeçliği yaptım neyse. Bi daha demem. Konuda kapandı zaten. Eğer msj atıcaksan özele atabilirsin. gloria konuyu uzatmayalım. Sen kapat en iyisi. :)

Problem yok,yaklaşımına teşekkür ederim.. :clover:

Teşekkürler..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.