Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ELDİV_N Yukardaki kelimenin tamamlanabilmesi için E harfi dışında hangi harfi kullanabiliriz... Not: Kelime lütfen TDK'ya uygun olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 oraya F koyarsın oluveriiirrr gariiii Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 oraya F koyarsın oluveriiirrr gariiii ayyy benim akıllııııııııı bıdığımmmmmm oldu kızzzzzz tebriklerrrrrr öpücüklerrrrrr ha bi de SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM TATLIMMMMMMMMMMMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMM Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 oraya F koyarsın oluveriiirrr gariiii sedelina sen egelimisin?bizim şiveyle gonuşuyon da.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ayyy benim akıllııııııııı bıdığımmmmmm oldu kızzzzzz tebriklerrrrrr öpücüklerrrrrr ha bi de SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM TATLIMMMMMMMMMMMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMM yaf gloria soruya yetişemedim.neyse başaka KOLAY sorunu bekliyom Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sedelina sen egelimisin?bizim şiveyle gonuşuyon da.. karadenizli o Rizeli Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 karadenizli o Rizeli olsun yine hemşerim sayılır.6 yıl samsunda okudum 1yılda trbzonda askerlik yaptım. ve bir sürü rizeli öğrencim oldu:) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 olsun yine hemşerim sayılır.6 yıl samsunda okudum 1yılda trbzonda askerlik yaptım. ve bir sürü rizeli öğrencim oldu:) askerlik mi yaptın? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 askerlik mi yaptın? evet de.sanki garip geldi gibi hissetim. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sedelina sen egelimisin?bizim şiveyle gonuşuyon da.. hayır,ben her şiveden gonuşurem Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 evet de.sanki garip geldi gibi hissetim. e biraz şaşırdım ben avatarı görünce sanmıştım ki bayansın pardon Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 e biraz şaşırdım ben avatarı görünce sanmıştım ki bayansın pardon resim hoşuma gitmişti o yüzden koydum.ve dikkat ettim de herkes cinsiyetine göre bir avatar seçmiş. hiç o açodan düşünmemiştim tamamen tesadüf Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 resim hoşuma gitmişti o yüzden koydum.ve dikkat ettim de herkes cinsiyetine göre bir avatar seçmiş. hiç o açodan düşünmemiştim tamamen tesadüf benim cinsiyetim: bebek Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 benim cinsiyetim: bebek belli oluyo zaten Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 peki gloria şimdi askere gitmiş gibi görünüyomym Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 peki gloria şimdi askere gitmiş gibi görünüyomym ya cidden kusura bakma ayıp ettim galiba bi daha da insanalrı avatarlarına göre sınıflandırmıycam ders oldu bana Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 yok sorun değil.benim için önemli olan burada paylaşılan herşey.soru olsun konu olsun.benim için sohbet etmek,beynimi yormak, sizleri tanımış olmak(bir şekilde de olsa),ve birde derslerde öğrencilerimi bu tür sorularlaeğitim vermek önemli.çünkü branşımdan dolayı soyut şeyleri somutlaştırmam gerekiyor.öğrenciler herşeyi öyle rahat algılayamıyor.kendine iyi bak iyi geceler. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ya cidden kusura bakma ayıp ettim galiba bi daha da insanalrı avatarlarına göre sınıflandırmıycam ders oldu bana Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 yaw ne gülüyonnnn yaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.