Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

vayy bee hemen azarladı fosforluyu :unsure: fosforlu bu adam sana göre değil :getlost:

• Cevaplar 408
  • Görüntü 29,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Kedi girme araya..(Kara kedi seni.. <_< )

Gönderi tarihi:

Yürü be dede :lol:

Gönderi tarihi:

bi an için içim burkuldu. :(

Gönderi tarihi:

Taurus'u depikledim kendine gelince vazgeçer o fosforlumu potasyumlu mu neyse ondan.. :D

Kedii;kulağıma iyi şeyler gelmedi bak,sana da geliyo bi depik.. <_<:)

Gönderi tarihi:

kara kedi öyle mi :getlost::lol: sen al o düldülünü başkasına yar et,benden ona yar olmaz :getlost:-_-:w00t:

Gönderi tarihi:

aça haklısın galiba ben zaten xlark tades'den hoşlanıyorum :blushing:

Hiiiii :mellow::mellow:

Bir çekişmeli aşk hikayesi daha başlıo sanki :unsure:

Gönderi tarihi:

Hiiiii :mellow::mellow:

Bir çekişmeli aşk hikayesi daha başlıo sanki :unsure:

aslında çok önceden başladı ama bi türlü sıra bana gelmedi ki :(

Gönderi tarihi:

vay be gözlerim yaşardı :crying: benim saf duygularımla nasıl oynadın vafesız :crying:

Gönderi tarihi:

kara kedi öyle mi :getlost::lol: sen al o düldülünü başkasına yar et,benden ona yar olmaz :getlost:-_-:w00t:

Ben diyorum size bu Taurus'tan adam olmaaaz diye dinlemiyonuz ki..

Gönderi tarihi:

leyyn..Sen mi vurdun kafama Düldül sıpası.. :angry2: Bak bi de dedikodu yapmış arkamdan..

Gönderi tarihi:
:) biri oturduğu yerden farklı farklı nikler açmış kendi kendine oyunlar yapıyor bizde yiyoruz öle mi.. :)
Gönderi tarihi:

Senin gibi mi.. :shifty:

Gönderi tarihi:

Senin gibi mi.. :shifty:

:lol:

Gönderi tarihi:

:) biri oturduğu yerden farklı farklı nikler açmış kendi kendine oyunlar yapıyor bizde yiyoruz öle mi.. :)

aynen yani sen bunu kendi nikinle söyleme cesareti gösteremiyorsun galiba gitmiş yeni nik almışsın -_-

Gönderi tarihi:

sen ne diyosun arkadaşım.daha yenisin böyle gidersen fazla dışlanırsın.

bişe söylemek isterdim ama uyarı almak istemiom. :angry:

Gönderi tarihi:

Şşşt sakin olun,arkadaşta espiri yapıyor canım.. :)

Gönderi tarihi:

Ya ne oluyo yaaaaa :( herkescikler ilanı aşk ediyoooo :crying: kıs kankim hepsi senin yüsünden :angry::crying::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Ya ne oluyo yaaaaa :( herkescikler ilanı aşk ediyoooo :crying: kıs kankim hepsi senin yüsünden :angry::crying::w00t::lol:

harbiden ya ne oluyo burda aaaaaa

Gönderi tarihi:

dizi çekiyoz abla :D entrikalar,aldatmalar,ihtiras,aşk, hepsi bu dizide.... :lol:

Gönderi tarihi:

dizi çekiyoz abla :D entrikalar,aldatmalar,ihtiras,aşk, hepsi bu dizide.... :lol:

hadi yaw... hayırlı olsun ne diyelim o zaman... Bize de rol var mı? Şöyle ne bilim anne rolü falan :):w00t:

Gönderi tarihi:

Ben kötü kadın müsseyyen olmak istiyom banane :huh::w00t::lol:

Hain ökkeşide kankim canlandırsın nütfennn :(:w00t::lol:

Gönderi tarihi:

senden iyi kaynana olur abla gelininde fosforlu olsun :lol: bi tanede maşa verelim sana ızdırap çektir biraz da fosforları dökülsün şunun... :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.